Rewelacja, wszystkie piękne,Ben10 jest naprawdę świetny, a moja córcia powiedziała że chce taki z pieskiem na urodzinki, długo się nie odzywałaś, fajnie że znowu jesteś, pozdrawiam:)
Masz niesamowity talent dziewczyno. Przez zwykla ciekawosci , jak dlugo pracujesz nad dekoracja jednego tortu. Zdaje sobie sprawe, ze niektore sa bardziej pracochlonne , a inne mniej, no ale tak srednio. Pozdrawiam
zrobienie masy cukrowej i obłożenie nią tortu zajmuje mi ok 10 minut . Przykładowo. Komunijny tort zajmował mi ok. 45 minut każdy . Jesli jest jakiś dłuzszy tekst na torcie to musze przeznaczyć na to ok. godzinke lub więcej Tort z pieskiem robiłam szybko bo elementy dekoracji zrobiłam dzien wczesniej . Wystarczyło ułozyc psa, bude , kości , namalować łapki i tort był gotowy . To samo z tortem ze śigaczem. Motor zrobiłam dzien wcześniej więc wystarczyło go tylko ,,przykleić,, . Pozniej wyciąć ,,płomienie,, ze sztucznego marcepanu , i cieniowac barwnikami co zajeło mi ok pół godzinki Pozdrawiam
tu zaliczyłam tzw. wtope odwracając 4 .Jak sie człowiek spieszy ...
a to komunijne
ech.... no brak już słów uwielbienia . Bravo !!!!
Jestem pod ogromnym wrażeniem....... cudne
Przepiękne
jak zwykle super, pełen profesjonalizm
Rewelacja, wszystkie piękne,Ben10 jest naprawdę świetny, a moja córcia powiedziała że chce taki z pieskiem na urodzinki, długo się nie odzywałaś, fajnie że znowu jesteś, pozdrawiam:)
przepiękne torty Dorotko .....idealne nawet z tą odwrotna 4 Pozdrawiam cieplutko Marta
Masz niesamowity talent dziewczyno. Przez zwykla ciekawosci , jak dlugo pracujesz nad dekoracja jednego tortu. Zdaje sobie sprawe, ze niektore sa bardziej pracochlonne , a inne mniej, no ale tak srednio. Pozdrawiam
zrobienie masy cukrowej i obłożenie nią tortu zajmuje mi ok 10 minut .
Przykładowo. Komunijny tort zajmował mi ok. 45 minut każdy . Jesli jest jakiś dłuzszy tekst na torcie to musze przeznaczyć na to ok. godzinke lub więcej
Tort z pieskiem robiłam szybko bo elementy dekoracji zrobiłam dzien wczesniej . Wystarczyło ułozyc psa, bude , kości , namalować łapki i tort był gotowy . To samo z tortem ze śigaczem. Motor zrobiłam dzien wcześniej więc wystarczyło go tylko ,,przykleić,, . Pozniej wyciąć ,,płomienie,, ze sztucznego marcepanu , i cieniowac barwnikami co zajeło mi ok pół godzinki
Pozdrawiam
Trzeba miec dar zeby robic takie cuda, ja niestety takiego nie mam :)
Cudne te torty!!!
Po prostu z wrażenia mnie zatkało, dzieła sztuki to mało powiedziane, gratuluję talentu
Przepiękne, jestem jak zwykle pod wrażeniem, oczy mi wyszły na wierzch, a szczęka opada, pozdrawiam
To nie są torty!!To są dzieła sztuki!!!!Wielki szacunek dla talentu!Pozdrawiam
Dorotaxx twoje torty są cudowne ,masz wielki talent dziewczyno poprostu brak mi słów.Pozdrawiam.
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
> tu zaliczyłam tzw. wtope odwracając 4 .Jak sie człowiek spieszy
> ...a to komunijne
Ty to masz talent dziewczyno..Jestem pod wrazeniem!
-super torty!!!
Ale masz TALENT !!!!! Oglądam i oglądam i nie mogę wyjść z podziwu. Wszystkie są piękne.
Dziękuje Teresko!
Dziekuje kochani za miłe słowa
Nic nie powiem...bo nie ma takich słów w języku polskim, które wyraziłyby mój podziw ....
Bahus
Bardzo mi miło
Piękne ,gratuluję!
Dziękuje ślicznie