Prosze pomozcie!!!!!!! szukam szukam szukam przepisu na ogorki z przyprawa do kurczaka!!!!!! W ubieglym roku byly na WZ i przepadly,byly bardzo baaaardzo pyszne!!!!!!!!!!!! Moze ktos ma taki przepis,błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!
Mam podobne skojarzenie ... Wybierz sobie jakiś przepis na ogórki z curry i zastąp ją przyprawą do kurczaka , dodając mniej soli ( jeśli jest w przepisie ) .
Spróbuje coś wymyśleć,ale znajomi proszą mnie o przepis na "ogorki drobiowe",bo pamietają,że częstowałam ich wlasnie takimi, a tu pech...były i się zgubiły:( Były naprawdę smaczniuchne!!!!!!
Głównym składnikiem przyprawy do kurczaka ( kamisowej ) jest curry , więc powinno być dobrze ...:) Wydaje mi się też , że lepiej zrobić taką mieszankę samemu . Będzie trochę mniej glutaminianu . Daj znać jak wyszły .
Użytkownik alman napisał w wiadomości: > mam przepis skopiowany, podaj jakieś namiary to mogę wysłaća swoją drogą > ciekawe, dlaczego inne przepisy tej użytkowniczki są, a ten ukryła .... Alman jestes Wielki!!!!!!!!! podaje ci moj e-mail.
Almanku podalam ci swoj adres e-mailowy,wyslij prosze ten przepis.... nie znam cie,ale na bank cie pokochalam za to hehe..... serdecznie cie pozdrawiam
Cieszę się, że mogłam pomóc. A kucharz ze mnie amator, tylko mam bzika na punkcie przetworów wszelakich, stąd też zbieram i chomikuję różne przepisy, żeby potem eksperymentować. Pozdrawiam!
Prosze pomozcie!!!!!!! szukam szukam szukam przepisu na ogorki z przyprawa do kurczaka!!!!!!
W ubieglym roku byly na WZ i przepadly,byly bardzo baaaardzo pyszne!!!!!!!!!!!!
Moze ktos ma taki przepis,błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem, czy mam dobre skojarzenia ;) ?
Może chodzi o ogórki z curry ?
Mam podobne skojarzenie ...
Wybierz sobie jakiś przepis na ogórki z curry i zastąp ją przyprawą do kurczaka , dodając mniej soli ( jeśli jest w przepisie ) .
Nie,nie z curry - ogorki byly pod nazwą "ogórki drobiowe".
Zrobie tak jak radzisz kojonkowsky,serdeczne dzieki :)
można znaleźć z przyprawą do grila to może takie lepiej zamienić na przyprawę do kurczaka.
Spróbuje coś wymyśleć,ale znajomi proszą mnie o przepis na "ogorki drobiowe",bo
pamietają,że częstowałam ich wlasnie takimi, a tu pech...były i się zgubiły:(
Były naprawdę smaczniuchne!!!!!!
Głównym składnikiem przyprawy do kurczaka ( kamisowej ) jest curry , więc powinno być dobrze ...:)
Wydaje mi się też , że lepiej zrobić taką mieszankę samemu . Będzie trochę mniej glutaminianu .
Daj znać jak wyszły .
mam przepis skopiowany, podaj jakieś namiary to mogę wysłać
a swoją drogą ciekawe, dlaczego inne przepisy tej użytkowniczki są, a ten ukryła ....
Użytkownik alman napisał w wiadomości:
> mam przepis skopiowany, podaj jakieś namiary to mogę wysłaća swoją drogą
> ciekawe, dlaczego inne przepisy tej użytkowniczki są, a ten ukryła ....
Alman jestes Wielki!!!!!!!!! podaje ci moj e-mail.
mamuska.s@poczta.fm dzieki dzieki !!!!!!!
to ja też pieknie proszę , adres w profilu:)
Witam jak można też bym poprosił o podesłanie przepisu. yeday@op.pl
z góry dziękuje
Ja,też poproszę o przepis,jak te ogórki takie dobre.joanna_lorenc@tlen,pl
ja tez poprosze przepis annsly@o2.pl
Almanku podalam ci swoj adres e-mailowy,wyslij prosze ten przepis....
nie znam cie,ale na bank cie pokochalam za to hehe.....
serdecznie cie pozdrawiam
ok zaraz Wam wyślę. Aha, jestem kobietą, hehehe, a więc mogę być co najwyżej w i e l k a .
Wielki Wielka:) zadna roznica hehe.... moge napisac ze jestes WIELKI KUCHARZ i tak Ci jestem baaaardzo wdzieczna!!!!!!!
Cieszę się, że mogłam pomóc. A kucharz ze mnie amator, tylko mam bzika na punkcie przetworów wszelakich, stąd też zbieram i chomikuję różne przepisy, żeby potem eksperymentować. Pozdrawiam!
Ja również poproszę o przepis na ogóreczki, adres mail na profilu, pięknie dziękuję!
Również proszę o przesłanie tego przepisu na maila: wiesgaj@gmail.com.
Z góry dziękuję
Czy ja tez moglabym dostac przepis na ogorki drobiowe z gory bardzo dziekuje moj adres to tyska85@poczta.fm
OGORKI DROBIOWE
Ogorki - koper
Zalewa
4,5 szklanki wody
1 szklanka octu
2 lyzki cukru
1 lyzka przyprawy do kurczaka / Kamis/
Zagotowac zalewe,lekko ostudzic.
Sloiki napelnic ogorkami,dodac galazke kopru.
Pasteryzowac ok 10 min.
Uklony dla Almanki:) za podanie tego zaginionego przepisu - jestem jej baaaardzo wdzieczna:)
Bardzo dziekuje za podanie przepisu zaraz zaczynam robic
Prosze mi powiedziec czy ogorki tzrenba obierac lub pokroic? pozdrawiam
Użytkownik ellena24 napisał w wiadomości:
> Prosze mi powiedziec czy ogorki tzrenba obierac lub pokroic? pozdrawiam
witaj ellena:) - ogorkow sie nie obiera,wklada sie do sloikow cale,jak na korniszony.
pozdrawiam.
Bardzo dziekuje biore sie do pracy
Ja również dziękuję i napewno zrobię.