Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Szaty WuŻetu - Czy ktoś zauważa zdjęcia na stronie głównej?

• Autor: Wkn Data: 2009-06-09 21:16:49

No właśnie, jak w tytule.
    Pampas ostatnio stwierdził z wielkim przekonaniem, że nie mam po co go tak ganiać do robienia kolejnych zdjęć kolejnych rzeczy, bo i tak mało kto zauważa, że na stronie głównej co jakiś czas dodawane są nowe miniaturki zdjęć, które się losowo zmieniają (tak jak różne fotografie truskawek w tym miesiącu). Więc się zaniepokoiłam.
    Co prawda urwałam mu niechcący kabel do lampy błyskowej, ale i tak był cały obwiązany taśmą klejącą.

Więc zauważa ktoś te zdjęcia czy faktycznie nie powinniśmy sobie zawracać głowy wyglądem strony?

• Autor: nonka4 Data: 2009-06-09 21:22:48

no jasne,że zauważa nie tylko piękne zdjęcia:)
    luby jak kątem oka wypatrzył,że 1 kg truskawek to tylko 400 kal, to zaraz cały kg sam zmiótł z durszlaka:)

• Autor: ulla* Data: 2009-06-09 21:40:53

Oczywiście,ze zauważam. Bardzo mi się podobają zdjęcia, strona jest bardzo atrakcyjna,przyciąga uwagę. Tak trzymać !

Wchodzę tu codziennie, czytam na bieżąco artykuły, miło spędzam czas! Podziękowania!

O stronę główną trzeba dbać, to tak jak z okładką książki, często wszystko zależy od niej,czy otworzymy ją dalej i będziemy czytać...

• Autor: dankarz Data: 2009-06-09 21:30:56

Jasne, że zauważamy zmiany szaty, oglądam Tadeusza przy kawie, truskaweczki apetyczne - nie pisze o tym ale z przyjemnoscia oglądam zmieniające sie szaty str głównej, podziekowania dla Pampasa i dla Ciebie oczywiście!

• Autor: Wkn Data: 2009-06-09 21:41:22

Dużą pomocą jest dla nas Anay - na przykład Tadeusz na stronie głownej jest cały Jej :D

• Autor: dankarz Data: 2009-06-09 21:45:05

W takim razie uklony w jej strone, zdjęcia są zrobione super!

• Autor: kojonkosky Data: 2009-06-09 22:58:18

Anay daje się rozpoznać jako Kuchareczka Dobra Rada , co to nie mniej apetyczna niż te bezwstydne truskawy ...;)))
    A i Lubczyk bardzo aromatyczny jest wśród kawy ...
    No , bardzo pachnąco jest ... i pięknie jest ...

• Autor: Linsday Data: 2009-06-09 21:50:40

Ja zauważam, a wzrok mam kreci:)))))

• Autor: Iloria Data: 2009-06-09 21:58:09

No jasne, że zauważam! Szata graficzna jest dopracowana co do jednej truskawki :) Podziwiam i doceniam Wasz trud włożony w upiększanie forum. Tak trzymać!!
    Pozdrawiam!

• Autor: dana39 Data: 2009-06-09 22:05:45

Szata graficzna super! zdjęcia apetyczne (no może nie wszystkie:)) jestem tu z Wami już prawie 4 lata i widać różnicę, strona zmieniła się na lepsze (co nie znaczy, że poprzednie mi się nie podobały:) Dziękuję

• Autor: Basialis Data: 2009-06-09 22:09:14

Stronka jest wspaniala! Wszystkie inne, ktore ogadalam niewiele roznia sie od siebie.Wasza
    nie jest nudna, bo ciagle sie  cos zmienia i ciagle mozna na niej cos nowego odkryc!Gratuluje pomyslow!

• Autor: Paola_r Data: 2009-06-09 22:11:15

Od kiedy WŻ przybrał nowe, fajne, kolorowe szatki, zamiast zgrzebnej, jednolitej szaty, znacznie przyjemniej jest oko zawiesić na stronie, otworzyć tę piękną, główną i ... czytać! :)
    Nie wiem, jak inni, ale ja zauważam, co się na niej "optycznie" ;)  dzieje.
    Jeśli więc chodzi o wygląd strony, zdecydowanie jestem za zawracaniem głowy i www.liftingiem wyglądu :)

• Autor: Kamilla Data: 2009-06-09 22:12:39

Oczywiscie , ze jest wazne jak wyglada pierwsza strona, mi sie bardzo podoba i doceniam Wasza prace. Pozdrowienia

• Autor: miauka Data: 2009-06-09 22:42:45

zauwaza, zauwaza. zachwyca sie nawet i zazdraszcza truskawkow. NIe ma jednak czasu reagowac nalezycie :)

Zauwaza i dziekuje i chce truskawkow iiiiiiii koperku..........i kapusty mlodej chce z koperkiem..... i wszystkiego co nowalijkowe w Polsce. Kapusta co prawda jeszcze chyba nie jest mloda ale ja chciec miec :)

Uklon dla Pampasa, dla Wkn, Anay, Lubczyka......Moderatorow i Wszystkich Generalnie :)

• Autor: smakosia Data: 2009-06-09 23:01:00

Nic tylko dziękować i w pas się kłaniać. Dziękować, bo oczy napatrzeć się czasami nie mogą. Kłaniać w pas, bo wszystko wywarzone, wysmakowane i z ogromnym wyczuciem. Co tu dużo gadać - w prostocie całe piękno ujęte. Żeby tak to wyglądało i całość pasowała do siebie a przy okazji żeby kiczu i jarmarku nie zrobić, to trzeba się nieźle napracować i mam nadzieję, że wszyscy to doceniają. Ja z pewnością baaaardzo. Wierna "WŻ" jak stary pies - smakosia

• Autor: tineczka Data: 2009-06-09 23:13:54

Uspokuj Pampasa, albo go poddus poduszka:)))

WIDZIMY, LUBIMY I CZEKAMY KAZDEGO DNIA NA NOWOSCI!!!!

Teraz czekam z pochylona glowa na bana za krzyk:)))

JA BARDZO DZIEKUJE WAM ZA WSPANIALA STRONE I WSZELKIE STARANIA !!!!

• Autor: dajanka Data: 2009-06-09 23:16:44

Oj, to ja się muszę z Pampasem nie zgodzic:-D

• Autor: Aniula27 Data: 2009-06-09 23:20:01

Oczywiście zauważam każde nowe zdjęcie na mojej ulubionej stronie , fotografować jedzenie to sztuka, tutaj fotki zawsze są genialne, najbardziej lubię twoje artykuły i zdjęcia na które nie mogę się napatrzeć, przyznaję się też do ukłucia zazdrości bo też chciałabym tak umieć:) 

• Autor: nadia Data: 2009-06-09 23:39:17

Zawsze zauwazam wszystkie nowosci, chociaz nie zawsze pisze, bo za duzo byscie dostali pochwal ;) A tak na powaznie, to kiedys jak wchodzilam na stronke to tylko ciagle wzdychalam - dlaczego nie zmienia tej szaty graficznej , przeciez Wielkanoc to juz dawno za nami... A teraz to wchodze z wielka radoscia i zanim wejde zastanawiam sie jaka niespodzianke spotkam dzisiaj ;) Nieraz wchodze 2 razy dziennie i wlasnie wieczorem patrze i niedowierzam, ze cos tak szybko moglo sie zmienic ;) Piekne uklony w Wasza strone, bo faktycznie ta stronka Wz -owa jest najpiekniejsza ( dlatego tu jestem ;) ) Mysle,ze nowe osoby, ktore tu raz zajrza i zobacza piekna grafike  ( nie wspomne o truskawkach) to tak szybko stad nie odejda ;) Serdeczne pozdrowienia i podziekowania! :)))

• Autor: aleczka Data: 2009-06-10 07:52:57

niech zawraca sobie głowę:-)pierwsze co sie rzuca w oczy na stronie to właśnie fotki:-))przynajmniej widać ,że coś się dzieje:-)))ładnych zdjęc życzę

• Autor: Glumanda Data: 2009-06-10 08:09:24

Bardzo zauwaza sie to wszystko... ale nie wymyslono jeszcze przekazywania mysli, przez spojrzenie na monitor.. a szkoda! musze nad tym popracowac!  :) Pozdrowienia z Norymbergi :)

• Autor: crystal Data: 2009-06-10 08:14:14

Bardzo ładna szata pierwszej stronki. Akurat na czasie bo czas na truskawki własnie nadszedł. Podziwiac to co robią moderatorzy!

• Autor: crisen Data: 2009-06-10 08:14:55

To się przecież nie może nie rzucać w oczy. Szata graficzna zawsze  piękna i tak często zmieniana , cieszy oczy i przyciąga.
    Doceniam trud włożony aby nasze oczy się radowały i grafika była zawsze na czasie.Bez tego WŻ napewno tak by nie przyciągało i nie było takie ciekawe. Dziękuję i pozdrawiam twórców.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-06-10 08:17:31

Wkn zaowazamy i podziwiamy! Bardzo fajnie to wyglada dolaczam komplement za szate graficzna artykulow. Szczegolnie ciekawie ujeliscie autora. Wspaniale! jedynie reklam dzwiekowych (jak wszedzie zreszta) nie lubie. Bo jak zaspana wlacze komp to ...sie wystraszyc idzie haha albo w pracy chocby tylko w przerwie jakos tak sie czue jak "przylapana na goracym" . Poza tym swietnie!

• Autor: Agapis Data: 2009-06-10 08:41:18

A czyż to Pampasa dopadła handra, czy chce się od roboty wykręcić?
    Zdjęcia piękne i cały ich urok w tym, że się zmieniają, bo nie ma monotonii. Trzymajcie tak dalej !!! Pozdrawiam - Agapis

• Autor: aloalo Data: 2009-06-10 08:42:53

Alez oczywiście, ze powinniscie zawracać sobie głowę wyglądem strony. Strony najcudniejszej na świecie, na którą muszę wejść codziennie i to nie raz!

Zarówno wszystkie zdjecia jak również rysunki Anay są fantastyczne (zdolne bestie jesteście, nie ma to tamto ;) ).
    Najbardziej pamiętam, jak były pączki.... A ja byłam na takim etapie diety, ze zero słodkiego.... Ale one były takie śliczne, że ani mnie nie denerwowały a wręcz cieszyły :)

Pozdrawiam i nie zmieniajcie sie! A jak juz to tylko na lepsze!

• Autor: ekkore Data: 2009-06-10 09:03:00

Zauważa, zauważa - tylko braki czasowe nie pozwalają reagować. Szkoda, że czasu nie można kupić w wiaderku czy kobiałce - nawet sezonowo - byle był.
    Ja sama dobrowolnie się zetatyzowałam. I nim na dobre sie rozkręciłam w pracy - z racji kryzysu etat mi zredukowali.
    co prawda chwilami miałam wrażenie, że biurko mnie uwiera, przytłacza, ale w imię potrzeb i najważniejszych inwestycji życiowych (czytaj dzieci) - zamierzałam wytrwać.
    Co prawda wtedy (za biurkiem) dotarło do mnie co naprawdę chciałabym robić w życiu - i już w tej chwili to robię (dwa dni po redukcji miałam juz pierwsze zlecenie). tyle, że nie ma mnie w domu nie po 10 -12 godzin (jak na etacie) a całymi dniami i nocami...

A szata jest wspaniała - kuszące truskawy, ciekawostki (dla nich czasami co kilka minut odświeżam stronę), artykuły.
    Wcześniejsze powiedzenia - jedno zacytowane na forum mojej uczelni na nk rozbudziło kilkudniową dyskusję - ale przynajmniej po latach nauczyliśmy się zerować macierze w sposób praktyczny (emirycznie, we wspólnym gronie przećwiczymy we wrześniu).

Dzięki Wam ciężką pracę!!!

• Autor: klio Data: 2009-06-10 09:14:03

Bardzo smaczne zdjęcia, zawsze się im przyglądam zanim zajrzę głębiej dalej :)
    Nie raz mi ślinka pocieknie. Jeśli Ty je robisz to DUŻE BRAWA bo to naprawde super zdjęcia :D

• Autor: Wkn Data: 2009-06-10 11:15:24

Zdjęcia robi Pampas, ja podtykam mu różne różności pod obiektyw i czasem urywam kabel :)

• Autor: alidab Data: 2009-06-10 09:18:22

Nawet porządna wada wzroku nie przeszkadza w tym aby dostrzec tak korzystną metamorfozę w wyglądzie WŻ-a.
    Harmonijne połączenie elegancji, dobrego smaku i estetyki . Zmieniające się zdjęcia, pięknie  wkomponowane w całość dodają świeżości - dzięki nowej szacie graficznej strona jest tak apetyczna, że chciałoby się schrupać,zjeść, a nawet ...pożreć...:)

• Autor: Zośka Data: 2009-06-10 09:27:04

Zdjęcia zdjęciami (są zauważane przy każdej wizycie), ale całość zasługuje na uznanie. Przyznam, że miło się czyta Twoje teksty, które sa zawsze napisane z polotem ipiękną polszczyzną. Teksty innych autorów artykułów pierwszej strony są również bardzo ciekawe, a całość zmieniająca się wraz z sezonami jest naprawdę interesująca. Dziękuję za pierwszą stronę mojej książki kucharskiej i za wszystkie następne.

• Autor: holly Data: 2009-06-10 10:17:20

dołączam do pochwał. strona wygląda wspaniale. dziękujemy :)

• Autor: mags Data: 2009-06-10 10:17:41

Właśnie - oczwiście,że zauważa - jak mówią poprzednicy moi - jest super :) w końcu mamy truskowkowe szaleństwo.. a czy póżniej przyjdzi czas np na malinowe bądź jagodowe??? ja osobiście uwielbiam owoce :)

• Autor: Wkn Data: 2009-06-10 11:21:33

jagodowego w tym roku nie będzie, ponieważ nie nie przewidujemy dodawania zdjęć rozgniecionych jagódek zakupionych w warzywniaku.
    Ale, planowane są już od dawna jagodowe wyprawy do lasu,których efektem będzie zgromadzenie materiałów na rok przyszły.  A wtedy strzeżcie się, bo zasypiemy Was fioletem leśnych owoców :)

Truskawki oczywiście zostaną zastąpione inną szatą, ale jaką? To już nasza słodka tajemnica tajemnica. A może wcale nie słodka :)
    Zgadujcie.

• Autor: Glumanda Data: 2009-06-10 14:13:17

Sluze zdjeciami jagodowymi :) mam ich cale mnostwo !!!! jesli reflektujecie.. to zaraz Was nimi zasypie.. mieszkam przy lesie z jagodami :))))

• Autor: Wkn Data: 2009-06-10 14:28:21

Pyszności! Uwielbiam jagody. Będziemy czekali na tę masę zdjęć na forum. Może reszta żarłoczków dołączy się i zrobimy sobie forumową szatę jagodową, a na stronie głównej pojawi się to, co już zaplanowane :)

• Autor: Netka Anetka Data: 2009-06-10 10:41:53

Zauwazam.Podoba mi sie.Nawet bardzo.
    Pozdrawiam :)

• Autor: Rzymianka Data: 2009-06-10 11:12:40

Oczywiście ! Pozdrowienia dla Wszystkich, którzy upiększają naszą  WuŻetową stronę.

• Autor: arabis Data: 2009-06-10 11:40:48

Niesposób nie zauważac tak pieknych i apetycznych zdjęć :)

• Autor: Shaera Data: 2009-06-10 13:04:39

No to może jeszcze ja się podpiszę pod tymi wypowiedziami Ależ oczywiście, że zauważa, nie ma powodu do paniki Wszystkie zdjęcia są fajne, każda nowa odsłona strony jest na wysokim poziomie. Przyjemnie się przegląda stronę, która dopracowana jest w najmniejszych detalach. Ukłony w stronę takich wirtuozów graficznych, jak i zarządzających

• Autor: mosar Data: 2009-06-10 15:19:51

Oczwiście, że zauważam i czytam wszystkie artykuły!!!

• Autor: Aleex Data: 2009-06-10 15:20:58

Strona tutułowa pięknieje z dnia na dzień. Dziękuję za to i pozdrawiam serdecznie, Aleex.

• Autor: Maddalena Data: 2009-06-10 15:27:07

To powiedz Pampasowi, ze taka jest psychologia homo sapiens: zobaczyl (zdjecia), przyzwyczail sie (do ladnego) i uzwaza za oczywiste, ze jest:)
    No rozpsuliscie nas, to co sie dziwicie:)

Przy tej okazji wysylam achy i ochy do Trojmiasta:)

• Autor: bytomianka Data: 2009-06-10 17:31:03

Strona główna jest bardzo śliczna. To ta strona przypomina mi ,że mam zjeśc porcję truskawek, hi hi hi.Następnie może będą czereśnie? Właśnie mąż poinformował mnie że, w przyszłym tygodniu trzeba zrywać czereśnie, Tak trzymać.

• Autor: Baśka Data: 2009-06-10 18:01:35

Daaawno tu nie bylam, ale operacje, długi pobyt w szpitalu... ale to juz za mną, teraz juz leżenie w domu.  Mam laptopa, więc będę wpadac na WŻ częściej niż do tej pory.A zmieniło się tu bardzo dużo,na korzyść oczywiście.Troszkę muszę się przyzwyczaić.Kilka dni i będę znowu jak u siebie.
      Zawracajcie proszę sobie głowy wyglądem strony.Ostatnio ostro reklamuję go na moim blogu.

• Autor: Kropcia Data: 2009-06-10 20:37:13

Jak tak nawet możecie myśleć? Te zdjęcia i cała oprawa WŻ-tu są piękne!! I nie ważcie się tego zaniechać! Dobra, piękna i radująca oczy robota!!

• Autor: bahus Data: 2009-06-10 23:40:59

Pampas ma rację.....a co tu zauważać? Zdjęcia są okropne...grafika do kitu...Wkn dobrze, że urwałaś ten kabel...Oszczędziłaś nam oglądania tych okropnych zdjęć no i tej dyletanckiej graficznej strony ...strony. Kiedyś było pięknie...a teraz co...Jeszcze piękniej? Otóż nie !!!!! Strona coraz gorsza...coraz bardziej "amatorska" Cóż..... będzie stąd odejść.....Czy ktoś się zgadza z Bahusem ? Czy ktoś odejdzie?....

Bo ja nie
    Bahus

• Autor: Netka Anetka Data: 2009-06-10 23:57:50

Dobre

• Autor: tineczka Data: 2009-06-11 00:05:34

"Coz....bedzie stad odejsc...."?????.Bahusie jakies slowo Ci ucieklo, albo za duzo piwa dzisiaj wypiles

Jak tak dalej pojdzie i piwo bedzie na pierwszym miejscu , to ja zabieram moje zabawki z piaskownicy i odchodze

Z powazaniem
    tineczka

• Autor: Netka Anetka Data: 2009-06-11 00:08:29

Dobre

• Autor: bahus Data: 2009-06-11 16:03:10

Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
    > "Coz....bedzie stad odejsc...."?????.Bahusie jakies slowo Ci ucieklo, albo za
    > duzo piwa dzisiaj wypiles
    > Jak tak dalej pojdzie i piwo bedzie na pierwszym miejscu , to ja zabieram
    > moje zabawki z piaskownicy i odchodze z powazaniem tineczka

To nie pomyłka to taki secjalny zwrot....Mający genezę w języku staropolskim. Podobnie jak "kończ Waść" "czy "na Pohańca trza"...
    A co do piwa to wypiłem tylko dwa ;)
    Bahus

• Autor: tineczka Data: 2009-06-11 20:37:33

Ha, no to zaczynam sie uczyc staropolskiego, fajnie:) "koncz Wasc": pamietam, ale za zadne skarby i trzy korony, nie rozumiem " na Pohanca trza" ????

PS/ dwa piwa to oke`y , troche witaminy B w plynie:))))

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-06-12 08:12:29

O ile pamietam to oba (a na pewno pierwszy zwrot) jest z Sienkiewiczowskiej Trylogii. Choc oczywiscie nie tylko ale przez nia sie rozpowszechnil. Koncz Wasc to kawalek z "koncz wasc, wstydu oszczedz"  co zdaje sie powiedziala Basia do Wolodyjowskiego. A na Pohanca to znaczy po prostu "na Niewiernego" nie wiem tylko czy miano na mysli Turkow, Tatarow i jeszcze jakas inna niechrzescijanska nacje...:-)

• Autor: Wkn Data: 2009-06-12 13:42:11

Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości:
    > Koncz
    > Wasc to kawalek z "koncz wasc, wstydu oszczedz"  co zdaje sie powiedziala
    > Basia do Wolodyjowskiego.

A biedny Kmicic pod koniec dość kompromitującego pojedynku z panem Michałem, gdy miał oberwać w czerep szabelką?

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-06-12 13:56:27

a to byl on? ja myslalam ze Basia haha

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-06-12 08:14:05

staropolska gramatyka...:-)

• Autor: Bodek Data: 2009-06-11 10:07:10

no wlasnie.. ta grafika mnie jakos przeszkadza....
    i jak czlowiek zauwaza jest tysiac razy dziennie milionowym gosciem na stronie....
    mnie sie wydaje ze to nie wina kabla zerwanego, tylko tej tasmy co byl klejony..
    :D:D:D:D:D:D:D:D hehe

• Autor: Wkn Data: 2009-06-12 21:58:23

Kaczy kuper, przyjdzie chyba całkiem pozbawić się szat, żeby zadowolić Bahusa.
    Turkawki, to jeszcze by uszło w jakimś wyrafinowanym sosie, ale truskawki, phi... czerwone i zgrzebne. Komu by się takie cuś podobało.
    Tylko plan mi całkiem popsułeś, bo następne miały być buraki :D

• Autor: bahus Data: 2009-06-13 21:07:31

Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
    > Kaczy kuper, przyjdzie chyba całkiem pozbawić się szat, żeby zadowolić
    > Bahusa.Turkawki, to jeszcze by uszło w jakimś wyrafinowanym sosie, ale
    > truskawki, phi... czerwone i zgrzebne. Komu by się takie cuś podobało.Tylko
    > plan mi całkiem popsułeś, bo następne miały być buraki :D

Przypomina mi się tytuł umieszczony kiedyś w prasie "Lepper wcale nie udaje głupka" To tak apropos buraka....
    Bahus

• Autor: mysha2006 Data: 2009-06-11 09:53:26

Oczywiście, że zauważamy i podziwiamy:) Zaskakujcie nas jak najczęściej.

• Autor: Wkn Data: 2009-06-11 12:28:54

A kuku!
    To tylko trochę więcej truskawek. Czas na mrożenie. Żeby można się nimi delektować również jesienią i zimą.

• Autor: Glumanda Data: 2009-06-11 13:11:35

Narazie to z zeszlych zbiorow... ale nowe juz sa czerwone..czyli sa jeszcze zielone ;)))

• Autor: Wkn Data: 2009-06-11 19:04:54

O, mamuniu! Pyszności. W ubiegłym roku nie za bardzo miałam okazję zbierać jagody. Starczyło na naleśniki, a poziomek na jedno ciasto z pachnącą galaretką. W tym roku choćby nie wiem co, ucieknę do lasu na jagodowy łów. Dżem jagodowy jest pyszny!

• Autor: bahus Data: 2009-06-11 16:15:48

Te też pójdą za chwię do zamrażarki (tylko usunę jeszcze szypułki....

• Autor: Wkn Data: 2009-06-11 19:03:14

Piękna czerwień. Przymierzę się jutro do truskawek. Tylko te ulewy :/

• Autor: piegusowa Data: 2009-06-11 15:17:14

Zauważam.
    Podziwiam.
    Dziękuję!

• Autor: makusia Data: 2009-06-11 23:31:17

pewnie ze widać , wchodzę rzadziej ( wnusia zabiera sporo czasu) ale szata graficzna jest wesoła i kolorowa , jest ślicznie , i tak trzymać :)ze swojej strony serdecznie dziękuję za starania

• Autor: kojonkosky Data: 2009-07-10 11:16:10

Zmiana zauważona :)
    Pomidor rządzi !!!
    Super .

Przejdź do pełnej wersji serwisu