W mojej okolicy mamy az trzy cudne parki.Fajne jest to,ze w kazdym parku jest ogromny plac zabaw dla dzieciakow,mamy wiec co robic,szczegolnie teraz, gdy jest fajna pogoda. Parki sluza tutaj rowniez jako miejsca rekreacyjne.Nikogo nie dziwi,gdy cale rodziny,grupki mlodziezy czy znajomych przychodza do parku w soboty czy niedziele by dobrze sie bawic.Kobietki sie opalaja,chlopaki graja w pilke(lub pija piwo) a dzieciaczki sie bawia,itp.
Wklejam dzisiaj pare fotek z parku do ktorego mamy najblizej :) i do ktorego chodzimy najczesciej:)
Zdjecie robilam w pazdzierniku,w tamtym roku.Jak widac,w Londynie jesienia moze byc pieknie:)
...a Wiosne mielismy w lutym :)
Jesień w Londynie jest piękna,Sprawdziłam osobiście :) Zwłaszcza w parkach...
Niestety, nigdy nie byłam w Londynie, ale wierzę :)
Śliczne.
Witam Netko-Anetko! Takze mieszkam w Londynie i oczywiscie masz racje ze tu jesien tez jest piekna - chociaz nie tylko!
Serdeczne pozdrowienia !
Nie byłam w Londynie, ale bardzo chciałabym pojechać ze względu na...parki i ogrody, które są moją pasją.Bardzo przyjemne klimaty masz za oknem :)
Parki sa tutaj naprawde przepiekne :) Przy najblizszej okazji zrobie kilka nowych fotek i sie pochwale naszym pieknym parkiem w Crystal Palace :)
Dziewczyny,jesli sie kiedys tu wybierzecie,a warto,to zapraszam na kawke lub angielska herbatke :)
Dorocia61,moze sie kiedys spotkamy w jakims parku w Londynie,a moze juz sie kiedys spotkalysmy,kto wie....
Cudny widok.
W mojej okolicy mamy az trzy cudne parki.Fajne jest to,ze w kazdym parku jest ogromny plac zabaw dla dzieciakow,mamy wiec co robic,szczegolnie teraz, gdy jest fajna pogoda.
Parki sluza tutaj rowniez jako miejsca rekreacyjne.Nikogo nie dziwi,gdy cale rodziny,grupki mlodziezy czy znajomych przychodza do parku w soboty czy niedziele by dobrze sie bawic.Kobietki sie opalaja,chlopaki graja w pilke(lub pija piwo) a dzieciaczki sie bawia,itp.
Wklejam dzisiaj pare fotek z parku do ktorego mamy najblizej :) i do ktorego chodzimy najczesciej:)