Dzis u mnie przed kosciolem stal facet ze straganem z cukierkami odpusotwymi. Uwielbiam je :) Ale tak sie zastanawialam nad tym, czy ktos nie zna przepisu na jedne z tych cukierkow, ktore najlepiej mi smakuja :D Mianowicie takie rumowe, mieciutkie, kolor brązowy, otoczone wiorkami kokosa. Czy ktos moze mi pomoc, bym miala na codzien te pysznosci?
Użytkownik katka66 napisał w wiadomości: > Dzis u mnie przed kosciolem stal facet ze straganem z cukierkami odpusotwymi. > Uwielbiam je :) Ale tak sie zastanawialam nad tym, czy ktos nie zna przepisu > na jedne z tych cukierkow, ktore najlepiej mi smakuja :D Mianowicie takie > rumowe, mieciutkie, kolor brązowy, otoczone wiorkami kokosa. Czy ktos moze mi > pomoc, bym miala na codzien te pysznosci?
Witam Cię serdecznie :) Dokładnie na te ciacha to nie mam aktualnie przepisu, ale w moich przepisach są inne odpustowe(moje ulubione kokoski). http://wielkiezarcie.com/przepis39802.html Może te też lubisz? Pozdrawiam :)
Po pierwsze to też są moje ulubione odpustowe cukierki :) Po drugie przepisu nie mam. Po trzecie nie wiem, czy chciałabym takowy mieć. Cały urok tych słodyczy polega właśnie na tym, ze są odpustowe! Kupowane od świeta! A tak na codzień? E, myślę, ze straciłyby na uroku :) Po czwarte: następne w kolejności są marcepanowe ziemniaczki i taka kolorowa kostka nie wiadomo z czego, ale zarąbiście słodka;) Nie wspomninając o cukrowej wacie!
Tak, niby tak:) ale odpusty są tak zadko, a jak juz sa to za duzo sie tego nie nakupi. Przede wszystkim te cukierki lepsze sa swieze, a po drugie cena... Mysle ze 25zl za kg takich cukierkow, mimo ze sa przepyszne, to troszke duzo :/
Dzis u mnie przed kosciolem stal facet ze straganem z cukierkami odpusotwymi. Uwielbiam je :) Ale tak sie zastanawialam nad tym, czy ktos nie zna przepisu na jedne z tych cukierkow, ktore najlepiej mi smakuja :D Mianowicie takie rumowe, mieciutkie, kolor brązowy, otoczone wiorkami kokosa. Czy ktos moze mi pomoc, bym miala na codzien te pysznosci?
Użytkownik katka66 napisał w wiadomości:
> Dzis u mnie przed kosciolem stal facet ze straganem z cukierkami odpusotwymi.
> Uwielbiam je :) Ale tak sie zastanawialam nad tym, czy ktos nie zna przepisu
> na jedne z tych cukierkow, ktore najlepiej mi smakuja :D Mianowicie takie
> rumowe, mieciutkie, kolor brązowy, otoczone wiorkami kokosa. Czy ktos moze mi
> pomoc, bym miala na codzien te pysznosci?
Witam Cię serdecznie :)
Dokładnie na te ciacha to nie mam aktualnie przepisu, ale w moich przepisach są inne odpustowe(moje ulubione kokoski).
http://wielkiezarcie.com/przepis39802.html
Może te też lubisz? Pozdrawiam :)
Nigdy w życiu nie jadłam takich cukierków! Muszę je koniecznie zrobić.
Po pierwsze to też są moje ulubione odpustowe cukierki :)
Po drugie przepisu nie mam.
Po trzecie nie wiem, czy chciałabym takowy mieć. Cały urok tych słodyczy polega właśnie na tym, ze są odpustowe! Kupowane od świeta! A tak na codzień? E, myślę, ze straciłyby na uroku :)
Po czwarte: następne w kolejności są marcepanowe ziemniaczki i taka kolorowa kostka nie wiadomo z czego, ale zarąbiście słodka;) Nie wspomninając o cukrowej wacie!
Tak, niby tak:) ale odpusty są tak zadko, a jak juz sa to za duzo sie tego nie nakupi. Przede wszystkim te cukierki lepsze sa swieze, a po drugie cena... Mysle ze 25zl za kg takich cukierkow, mimo ze sa przepyszne, to troszke duzo :/