Bardzo Was proszę o pomoc.Moja córka - 15 lat - chciałaby obdarować nauczycieli kartkami z jakimiś fajnymi wierszykami . Chodzi mi o wierszyki o Pani od historii i Panu od muzyki.Dosłownie 4-5 zdań.Ja niestety nie mam zdolności a w necie nie ma nic ciekawego.Kartki mamy własnoręcznie robione - malowane i takie wierszyki do tego sprawiłyby nauczycielom dużo przyjemności :) Proszę więc pomóżcie kochani :)
Córka to Ola Pani od historii Anna Pisarewicz przezwisko *pisanka* -bardzo je lubi,chodzi ubrana na czarno,spodnie Pan od muzyki Marian Walentynowicz - prowadzi chór szkolny I jak bym mogła jeszcze prosić dla Pani od matematyki Krystyna Pawełek - bardzo sympatyczna i wymagająca,dama w dobrym znaczeniu tego słowa,lubi oglądać *Władców much* i rzuca potem tekstami z filmu
Anna "Pisanka" choć nie kolorowa fajne opowieści w zanadrzu chowa, wykładami historii wszystkich zachwyca i za to dziekuje Ola - uczennica
Pan Walentynowicz- "chłopak" bardzo zdolny doskonale prowadzi mieszany chór szkolny
Pani Krystyna najlepiej liczyć dobrze umie, Lecz "Włatców móch" też świetnie rozumie tekstami czasem rzuca z filmu tego lecz damą jest zawsze - pamiętaj kolego
Dana :) Wierszyki boskie :) Bardzo dziękuję :) I jeśli mogłabym prosić o jeszcze dwa to byłabym w niebowzięta. Dla wychowawczyni - Asia Reducha, jest wychowawcą od 3 klasy,ciepła ,sympatyczna,lubi wycieczki. i dla Pani od chemii - Maryla Osypiuk - kocha swój przdmiot,po prostu uwielbia chemię.Nałogowo kupuje biżuterię srebrną - tylko komplety.Wymagająca z poczuciem humoru.Po prostu dobry nauczyciel. Z góry bardzo dziękuję :))))))))))))))))))
Nasza pani Asia wychowawczyni kochana uwielbia wycieczki zawsze jest miła dla nas do ciepła jej uśmiechu tęsknić wszyscy będziemy za całe 3 lata trudu serdecznie dziekujemy
Wesoła chemiczka Maryla bez chemii nie może żyć ma jeszcze jeden nałóg co w nocy jej sie śni, uwielbia biżuterię wyłącznie srebrne komplety lecz wciąż w kasetce niewiele wciaz mało ich niestety; Niech pani się zbytnio nie martwi wszak chemia to potęga produkcję srebra czas zacząć interes ten rozkręcać My bardzo dziękujemy za pani nauki cenne być może kiedyś sami zrobimy biżuterię
troszkę za długi może jest ten wierszyk o chemiczce, ale rozkręciłam się:) i nie mogłam przestać:)))
Bardzo Was proszę o pomoc.Moja córka - 15 lat - chciałaby obdarować nauczycieli kartkami z jakimiś fajnymi wierszykami . Chodzi mi o wierszyki o Pani od historii i Panu od muzyki.Dosłownie 4-5 zdań.Ja niestety nie mam zdolności a w necie nie ma nic ciekawego.Kartki mamy własnoręcznie robione - malowane i takie wierszyki do tego sprawiłyby nauczycielom dużo przyjemności :) Proszę więc pomóżcie kochani :)
Chętnie pomogę, ale proszę o jakieś szczegóły o paniach - może imiona i nazwiska, może tytuł jakiejś piosenki z lekcji muzyki, a może imię córki?
Córka to Ola Pani od historii Anna Pisarewicz przezwisko *pisanka* -bardzo je lubi,chodzi ubrana na czarno,spodnie
Pan od muzyki Marian Walentynowicz - prowadzi chór szkolny
I jak bym mogła jeszcze prosić dla Pani od matematyki Krystyna Pawełek - bardzo sympatyczna i wymagająca,dama w dobrym znaczeniu tego słowa,lubi oglądać *Władców much* i rzuca potem tekstami z filmu
Ok. Pomyślę. Zajrzyj tu jutro wieczorkiem.
Lucynko już Ci dziękuję :) Będę bardzo wdzięczna :)
Anna "Pisanka" choć nie kolorowa
fajne opowieści w zanadrzu chowa,
wykładami historii wszystkich zachwyca
i za to dziekuje
Ola - uczennica
Pan Walentynowicz-
"chłopak" bardzo zdolny
doskonale prowadzi
mieszany chór szkolny
Pani Krystyna najlepiej liczyć dobrze umie,
Lecz "Włatców móch" też świetnie rozumie
tekstami czasem rzuca z filmu tego
lecz damą jest zawsze - pamiętaj kolego
Myślę, że nic ująć, nic dodać. BRAWO!!!!
Doskonale.
Dana :) Wierszyki boskie :) Bardzo dziękuję :) I jeśli mogłabym prosić o jeszcze dwa to byłabym w niebowzięta.
Dla wychowawczyni - Asia Reducha, jest wychowawcą od 3 klasy,ciepła ,sympatyczna,lubi wycieczki.
i dla Pani od chemii - Maryla Osypiuk - kocha swój przdmiot,po prostu uwielbia chemię.Nałogowo kupuje biżuterię srebrną - tylko komplety.Wymagająca z poczuciem humoru.Po prostu dobry nauczyciel.
Z góry bardzo dziękuję :))))))))))))))))))
Z naszą Panią Asią
od lat podróżujemy,
Szkolne lata płyną,
a my dziękujemy
;)
Pani Marylka kochana,
Z nami chemicznie związana
Świetnie nam przedmiot wykłada,
Naszym uśmiechom jest rada.
Nasza pani Asia
wychowawczyni kochana
uwielbia wycieczki
zawsze jest miła dla nas
do ciepła jej uśmiechu
tęsknić wszyscy będziemy
za całe 3 lata trudu
serdecznie dziekujemy
Wesoła chemiczka Maryla
bez chemii nie może żyć
ma jeszcze jeden nałóg
co w nocy jej sie śni,
uwielbia biżuterię
wyłącznie srebrne komplety
lecz wciąż w kasetce niewiele
wciaz mało ich niestety;
Niech pani się zbytnio nie martwi
wszak chemia to potęga
produkcję srebra czas zacząć
interes ten rozkręcać
My bardzo dziękujemy
za pani nauki cenne
być może kiedyś sami
zrobimy biżuterię
troszkę za długi może jest ten wierszyk o chemiczce, ale rozkręciłam się:) i nie mogłam przestać:)))