wszystko zależy od farszu,z jakim zrobisz.... mogąto być zupy "czyste" (np.żurek,barszczyk) lub zupy-kremy (np.pieczarkowa,brokułowa) lub maczane w keczupie,sosie np. czosnkowym,serowym-do farszu z kiełbaską.
Ja najbardziej lubie paszteciki z nadzieniem miesno-kapusciasnym w towarzystwie barszczyku czerwonego, szczerze powiem ze w innych wersjach nie probowalam, musze koniecznie poprobowac propozycje
Chcę zrobić takie paszteciki http://wielkiezarcie.com/przepis13172.html ale nie wiem z czym je podawać. Nie chcę barszczu. Moża macie jakieś propozycje?
Ostatnio podawałam te paszteciki z zupą kremem z zielonego groszku
wszystko zależy od farszu,z jakim zrobisz....
mogąto być zupy "czyste" (np.żurek,barszczyk) lub zupy-kremy (np.pieczarkowa,brokułowa) lub maczane w keczupie,sosie np. czosnkowym,serowym-do farszu z kiełbaską.
Ja najbardziej lubie paszteciki z nadzieniem miesno-kapusciasnym w towarzystwie barszczyku czerwonego, szczerze powiem ze w innych wersjach nie probowalam, musze koniecznie poprobowac propozycje