Witam. Mam mały problem z kalafiorem. Otóż pierwszy raz posadziłam kalafiora i nie wiem dlaczego ale mi pada. Wygląda tak: , a powinien tak: . Może ktoś z was wie co może być tego przyczyną i czy jeszcze się odbije, czy może mam go wyrwać bo przejdzie to na inne. Dodam tylko, że posadziłam ich tylko 12 a padło mi już 6 więc trochę mi ich szkoda. A i zauważyłam również, że jedna kapusta też tak wygląda. Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić. Pozdrawiam
jak rozsadzałam sałatę , wyglądała podobnie , pierwsze liście pousychały ale później ładnie się wybrały .Ja na tym zdjęciu widzę że się przyjął i urośnie
Witam. Mam mały problem z kalafiorem. Otóż pierwszy raz posadziłam kalafiora i nie wiem dlaczego ale mi pada.
Wygląda tak: ,
a powinien tak: .
Może ktoś z was wie co może być tego przyczyną i czy jeszcze się odbije, czy może mam go wyrwać bo przejdzie to na inne. Dodam tylko, że posadziłam ich tylko 12 a padło mi już 6 więc trochę mi ich szkoda. A i zauważyłam również, że jedna kapusta też tak wygląda.
Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić. Pozdrawiam
jak rozsadzałam sałatę , wyglądała podobnie , pierwsze liście pousychały ale później ładnie się wybrały .Ja na tym zdjęciu widzę że się przyjął i urośnie
Mam nadzieje że tak będzie, dzięki wielkie i pozdrawiam