Mam pytanie chciałabym zmienić adres mailowy który mam podany na stronie wż na nowy (poprzedni zlikwidowany) ale po wpisaniu nowego i naciśnięciu zapisz zmiany pojawia się takie ostrzeżenie zmieniłeś adres email ,będzie konieczna ponowna aktywacja konta.czy napewno kontynuować? czy oznacza to,że moje przepisy które mam dodane w swoim profilu i wszelkie dane ulegną utraceniu?proszę o info
myślę, że chodzi o to, że dostaniesz na nowy adres mailowy informację i dopiero kiedy potwierdzisz to uaktywnisz wszystko ja kiedyś zmieniałam, już nie pamiętam dobrze, ale z pewnością nic się więcej u mnie nie zmieniło
Ja w ubiegłym tygodniu zmieniałam adres mailowy. Nic nie zniknęło, więc śmiało działaj, tylko będziesz musiała ponownie aktywować konto na WŻ z nowego adresu mailowego.
Mam pytanie chciałabym zmienić adres mailowy który mam podany na stronie wż na nowy (poprzedni zlikwidowany) ale po wpisaniu nowego i naciśnięciu zapisz zmiany pojawia się takie ostrzeżenie zmieniłeś adres email ,będzie konieczna ponowna aktywacja konta.czy napewno kontynuować? czy oznacza to,że moje przepisy które mam dodane w swoim profilu i wszelkie dane ulegną utraceniu?proszę o info
Na dole strony masz : napisz do nas. W ten sposób napisz prosto do moderatorów strony i oni ci powiedzą.
myślę, że chodzi o to, że dostaniesz na nowy adres mailowy informację i dopiero kiedy potwierdzisz to uaktywnisz wszystko
ja kiedyś zmieniałam, już nie pamiętam dobrze, ale z pewnością nic się więcej u mnie nie zmieniło
Ja w ubiegłym tygodniu zmieniałam adres mailowy. Nic nie zniknęło, więc śmiało działaj, tylko będziesz musiała ponownie aktywować konto na WŻ z nowego adresu mailowego.
Udało się dziękuję za pomoc :-)