Forum

Rozmowy wolne i frywolne

zmień sobie twarz :)

• Autor: anay Data: 2009-06-17 09:54:49

albo po prostu sprawdź jakim byłabyś sylvestrem stallone czy angeliną jolie :)
    bardzo fajna zabawa
    http://www.morphthing.com/

jako meryl ;)

jako will ;)

;)

• Autor: aloalo Data: 2009-06-17 20:38:54

Nie potrafię wgrać swojego zdjęcia! Możesz mi udzielić jakiegoś przeszkolenia?

• Autor: anay Data: 2009-06-17 22:52:13

aloalo, zdjęcie powinno być w jpg-u, najlepiej w rozmiarze 600x800 pxl, najpierw się je ładuje, a potem trzeba wybrać opcję "prepare" która pojawia się obok fotografii wgranego zdjęcia -po czym pójść zgodnie z poleceniami na stronie - zaznaczyć kolejno poszczególne punkty: szczyt głowy, brodę, lewą stronę, prawą (czy tam odwrotnie), a następnie po kliknięiciu finish, kiedy pokazany zostaje wyjściowy kadr zatwierdzić go i pójść dalej, tj zaznaczyć tak jak na obrazkach po lewej jest to pokazane - oczy, brwi, nos, usta, żuchwę.  kiedy się wszystko zatwierdzi nie powinno być żadnego problemu. :) 
    zdjęcia które się załaduje i przygotuje przechowywane są w zakładce "prepared images".

• Autor: aloalo Data: 2009-06-18 09:47:05

Pięknie ci dziękuję, spróbuję jeszcze raz. Wydaje mi się, ze chodziło właśnie o format. Mam chęć sprawdzić wygląd naszego dziecka czy bardzo będzie się różniło od naszego synka :)
    Jeszcze raz dzięki za fajną stronę!

Przejdź do pełnej wersji serwisu