Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Mikrodermabrazja

• Autor: Kicia150 Data: 2009-06-20 09:56:53

Witam,chcę kupić taki przyrząd ROC RENEWEX - MIKRODERMABRAZJA,ale nie jesten pewna czy można go używać prze cerze suchej i wrażliwej.Dodatkowym powodem są t.zw prosaki, na które ponoć to urzadzenie jest skuteczne. Proszę o radę. Pozdrawaiam

• Autor: luckystar Data: 2009-06-20 13:24:03

Kiciu, a czy pomyslalas ze prosciej isc do kosmetyczki i oczyscic cere z prosakow to raz i dwa zapytac co jest dla Ciebie najbardziej odpowiednie. Takie chalupnicze przyrzady to jak stalowy zmywak do garow na twarz. Piszesz ze masz cere sucha i wrazliwa i jeszcze chcesz ja bardziej rozdraznic jakims mechanicznym urzadzeniem? Kobieto idz do madrej kosmetyczki, bo to one sa od tego a nie domowe zabiegi. No ja, jako wlasnie kosmetyczka, przeczytalam Twoj post z przrazeniem.

• Autor: Kicia150 Data: 2009-06-20 19:01:18

Ja też miałam  wątpliwości i właśnie liczyłam na taką pomoc fachową.Co by było gdyby nie było WZ? Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc za pomoc. Pozdrawiam

• Autor: emeska1974 Data: 2009-06-20 17:26:09

Witam - polecam jednak kosmetyczkę - taką profesjonalną lub gabinet dermatologii estetycznej. Nie warto samemu zrobić sobie krzywdę.

• Autor: Mika K Data: 2009-06-20 19:49:19

Taki źle zrobiony zabieg może ci oszpecić twarz.Mam znajoną kosmetyczkę i ona sama powiedziała mi te szokujące słowa.Ja bym raczej nie zaryzykowała.

Przejdź do pełnej wersji serwisu