Dziś odprawiam urodzinki--no i pomyślałam że warto by stworzyc jakąś dekoracje z warzyw które posiadam--no i wpadłam na pomysł aby z rzodkiewek zrobic kwiaty i ponakłówać je wykałaczkami w połówkę jabłka a dodatkowo w wykałaczki powsadzać szczypiorek--no i tak powstała mi kompozycja kwIatowa z rzodkiewki :) oto ona--mam nadzieje że wam sie też spodoba....--bo w sumie mozna to też jesć:)
Proste i genialne. Efekt bomba. Napisz prosze cos o technice robienia tego bukietu. Mam za tydzien urodziny, chetnie skopiuje Twoj pomysl. A moze masz jeszcze inne pomysly! Pozdrawiam. Elzbieta
Użytkownik babibabi napisał w wiadomości: > Jejku jejku prawdziwa artystka z Ciebie!!!!!!! > cudne,piekne,superasne!!!!!!!!! > Rowniez wszystkiego naj naj naj.....
Dziekuje wszystkim za miłe komenatrze (i życzenia urodzinowe:) Przepis na te kwiatki z rzodkiewki znajdzidzie w moich przpisach DEKORACJA Z RZODKIEWKI http://wielkiezarcie.com/przepis47077.html
Użytkownik Ewelinka_inka napisał w wiadomości: > Dziś odprawiam urodzinki--no i pomyślałam że warto by stworzyc jakąś dekoracje > z warzyw które posiadam--no i wpadłam na pomysł aby z rzodkiewek zrobic > kwiaty i ponakłówać je wykałaczkami w połówkę jabłka a dodatkowo > w wykałaczki powsadzać szczypiorek--no i tak powstała mi kompozycja > kwIatowa z rzodkiewki :) oto ona--mam nadzieje że wam sie też > spodoba....--bo w sumie mozna to też jesć:)
przepis na stronie http://wielkiezarcie.com/przepis47077.html
Dziś odprawiam urodzinki--no i pomyślałam że warto by stworzyc jakąś dekoracje z warzyw które posiadam--no i wpadłam na pomysł aby z rzodkiewek zrobic kwiaty i ponakłówać je wykałaczkami w połówkę jabłka a dodatkowo w wykałaczki powsadzać szczypiorek--no i tak powstała mi kompozycja kwIatowa z rzodkiewki :) oto ona--mam nadzieje że wam sie też spodoba....--bo w sumie mozna to też jesć:)
Super bukieciki
Ależ to jest genialne w swojej prostocie! Nie mogę się napatrzeć!
Ślicznie to wykombinowałaś! Wiem, że można zjeść, ale na prawdę szkoda ;) Brawo!
Świetny pomysł i jakie super wykonanie;:))
super ja to mam taka ksiazke gdzie sa inne kwiaty z warzyw i owoców ale twoj bukiecik super
to moze tez umieścisz kilka tamtych prppozycji dekoracji :)
swietny pomysl, bardzo ladnie to wyglada
jestem pod wrażeniem!!!
Śliczne kwiatki, a gdzie ta rzodkiewka???
Zjedzona wzrokiem ;)
Bardzo ładne.
Cudo!
No... cudeńko! Jestem pod wrażeniem!
Fajny pomysł!
Super! Wyglądają rewelacyjnie! Napisz mi proszę, jak ty je rozcinasz?
Pozdrawiam serdecznie!!
Bardzo mi sie podoba.Napisz czy cała metoda to tylko odpowiednie wycinanie czy też np.moczenie w lodowatej wodzie lub inna technologia.
Przepis na tą rzodkiewkę dodałam do moich przepisów DEKORACJA Z RZODKIEWKI
Proste i genialne. Efekt bomba. Napisz prosze cos o technice robienia tego bukietu. Mam za tydzien urodziny, chetnie skopiuje Twoj pomysl. A moze masz jeszcze inne pomysly! Pozdrawiam. Elzbieta
Wspaniale, przesliczne, przepiekne!!!!
Bukiet śliczny a zarazem apetyczny-uwielbiam rzodkiewki.W dniu urodzin dużo zdrowia i jak najwięcej inspiracji w tworzeniu tak pięknych dzieł!
Bukiecik przepiękny . Wygląda jak tulipany. A przy okazji skoro odprawiasz urodzinki życzę z całego serducha
Wszystkiego Najlepszego 100 LAT !!!
Dziekuję bardzo :) :)
Sorry. Ode mnie rowniez 100 lat w szczesciu i zdrowiu. Elzbieta
Jejku jejku prawdziwa artystka z Ciebie!!!!!!! cudne,piekne,superasne!!!!!!!!!
Rowniez wszystkiego naj naj naj.....
Użytkownik babibabi napisał w wiadomości:
> Jejku jejku prawdziwa artystka z Ciebie!!!!!!!
> cudne,piekne,superasne!!!!!!!!!
> Rowniez wszystkiego naj naj naj.....
Dziekuje wszystkim za miłe komenatrze (i życzenia urodzinowe:) Przepis na te kwiatki z rzodkiewki znajdzidzie w moich przpisach DEKORACJA Z RZODKIEWKI http://wielkiezarcie.com/przepis47077.html
Użytkownik Ewelinka_inka napisał w wiadomości:
> Dziś odprawiam urodzinki--no i pomyślałam że warto by stworzyc jakąś dekoracje
> z warzyw które posiadam--no i wpadłam na pomysł aby z rzodkiewek zrobic
> kwiaty i ponakłówać je wykałaczkami w połówkę jabłka a dodatkowo
> w wykałaczki powsadzać szczypiorek--no i tak powstała mi kompozycja
> kwIatowa z rzodkiewki :) oto ona--mam nadzieje że wam sie też
> spodoba....--bo w sumie mozna to też jesć:)
przepis na stronie http://wielkiezarcie.com/przepis47077.html
:)