Zastanawiam się na kupnem takiej ściereczki, ale jakoś nie mam pewności co do jej skuteczności. Jakoś trudno mi wyobrazić, że tak ściereczka zetrze kurze na sucho a wanna i zlew będzie czysta beż żadnych cifów. A może się mylę? Jak Wam się sprawdzają takie ściereczki? Poradzcie jaka firma jest dobra?
Sciereczek z microfiber uzywam juz prawie od 20 lat i bardzo je lubie, nie musze przy nich uzywac zadnych chemikalii, a to wazne. Niestety nie moge polecic firmy, bo obawiam sie ze na rynku amerykanskim sa inne firmy niz na europejskim. Ale moze kup jedna i zobaczysz jak Ci sie spodoba.
Kup jaką chcesz/ jaką widzisz akurat w sklepie. Warto!!! Też nie wierzyłam, ale stwierdziłam, ze wydatek 4 zł mnie nie zrujnuje, nawet jesli to okaże się picem. Nie okazało się :) Umyłam wszystkie okna w 20 min :) Bez smug i bez 4- krotnego mycia i bez wycierania na sucho.
Potem zakupiłam różne sciereczki do róznych zadań- Taka za 10 zł- do zadań specjalnych- umyłam bardzo brudny ( kuchennego tłustego kurzu) okap- nie powiem, ze bez wysiłku, ale bez zadnych środków chemicznych a co najfajniejsze- bez smug po cifach, których domywanie jest o wiele gorsze niż zmywanie brudu.
Teraz kupuję już tylko ściereczki z mikrofibry- do wszystkiego. Nie zrezygnowałam jednak z mycia łazienki i toalety detergentami- raz na jakiś czas. Tak dla pewności.
Zastanawiam się na kupnem takiej ściereczki, ale jakoś nie mam pewności co do jej skuteczności. Jakoś trudno mi wyobrazić, że tak ściereczka zetrze kurze na sucho a wanna i zlew będzie czysta beż żadnych cifów. A może się mylę? Jak Wam się sprawdzają takie ściereczki? Poradzcie jaka firma jest dobra?
Sciereczek z microfiber uzywam juz prawie od 20 lat i bardzo je lubie, nie musze przy nich uzywac zadnych chemikalii, a to wazne. Niestety nie moge polecic firmy, bo obawiam sie ze na rynku amerykanskim sa inne firmy niz na europejskim. Ale moze kup jedna i zobaczysz jak Ci sie spodoba.
Kup jaką chcesz/ jaką widzisz akurat w sklepie.
Warto!!!
Też nie wierzyłam, ale stwierdziłam, ze wydatek 4 zł mnie nie zrujnuje, nawet jesli to okaże się picem.
Nie okazało się :)
Umyłam wszystkie okna w 20 min :)
Bez smug i bez 4- krotnego mycia i bez wycierania na sucho.
Potem zakupiłam różne sciereczki do róznych zadań- Taka za 10 zł- do zadań specjalnych- umyłam bardzo brudny ( kuchennego tłustego kurzu) okap- nie powiem, ze bez wysiłku, ale bez zadnych środków chemicznych a co najfajniejsze- bez smug po cifach, których domywanie jest o wiele gorsze niż zmywanie brudu.
Teraz kupuję już tylko ściereczki z mikrofibry- do wszystkiego.
Nie zrezygnowałam jednak z mycia łazienki i toalety detergentami- raz na jakiś czas. Tak dla pewności.
Pozdrawiam
Żeby nie powtarzać wypowiedzi napiszę tylko, że zgadzam się z Agik w całej rozciągłości i polecam zakup takich ściereczek.