Witam czy u Was też pada ....u mnie w Radzionkowie (śląsk) rano jeszcze w miarę a teraz znów deszcz i tak cały czerwiec ....kiedy wreszcie będzie prawdziwe lato?
U nas w tej chwili świeci słońce. Rano padało, potem przestało, znowu padało i teraz jest spokój Jeszcze się kalendarzowe lato nie zaczęło, więc nie ma powodu do narzekania Podejrzewam, że jak zaczną się prawdziwie letnie dni, to na dworze zacznie strasznie smażyć - gorzej, niż w zeszłym roku
U mnie srodkowe Niemcy Hessen-raz pochmurno i nie za cieplo ale co chwilke slonko wychodzi.Dodam ze jako tako bylo cieplo w kwietniu,a prawie caly maj zimny i deszczowy a czerwiec nie zapowida sie wcale lepiej,w tamtym tygodniu pogody byly po11 i 13 stopni na plusie brrr...Ale tez sprawdza sie Siebenschläfer-czyli 7 spiacych ,ktory przypada na 27czerwca,jesli w tym dniu pada i jest zimno-to od tego momentu 7 tygodni wlasnie takiej pogody deszczowej i spiacej,u mnie sie to juz sprawdza 3 rok,mam tylko nadzieje ze nastepna sobota bedzie sloneczna i ladna
Ola,Ola,Ola było super!!!!!Lenny dał czadu! Grał całe 2 godziny! Pokazał klase! Rewelacyjne przezycie. Koncertuje teraz po całej europie bo promuje nowy album, do Was na pewno tez przyjedzie, jesli tak to jedz na jego koncert bo naprawde warto!!! Wczoraj wieczorem zastanawialam sie czy jechac bo padało od rana ale pojechalam i nie załuje ! Jak wyszedł na scene to po kilku minutach przestało padac . Udało mi sie widziec całą scene i 3 telebimy! ale nie obyło sie bez nerwów . Doszliśmy do zakola wisły i stanęliśmy w miejscu gdzie stały wysokie siatki na których były zawieszone czarne plandeki przez co nic kompletnie nie widzieliśmy! Organizator tak sobie zazyczył podobno ze względów bezpieczenstawa, na dodatek tych plandek pilnowali ochroniarze ale było nas więcej i wzielismy sprawy w swoje ręce , pozrywaliśmy to dziadostwo i okazało sie,ze stoimy centralnie przed sceną!!!!
W Miechowicach też pada!! Prawdziwe lato zaczyna się jutro rano o 7,45, hi hi hi . Może będzie słońce? Zapowiadają jutro pogodnie, a od poniedziałku deszczowo.!
A w Nord Westfalen .. tak sobie ...słonecznie i deszczowo .............ale moja pogoda ducha zawsze dopsuje ,,,,, heheheh ! Kto mnie blizej zna to wie ,ze ani deszcz , ani śnieg w czerwcu nie przeszkodzi mi optymistycznie i z usmiechem patrzeć w .. przyszłosc . !! Pozdrwiam z Marl !!
Tutaj Münster. Do Marl rzutem kamienia. Wlasnie zaczelo znowu padac. Jest dosc zimno. Nastepny tydzien tez zapowiada sie mokro i chlodno. Oby do lata. E.
W tamtą sobotę ( Iława, Grudziądz, Wąbrzeźno)- lało, lało i lało... Od niedzieli ( Wąbrzeźno) słońce! Poniedziałek - Bydgoszcz- słóńce i bez upału Wtorek, środa- słońce, wiatr i niegroźne chmurki Czwartek- ( Toruń) słóńce i krótkie chwilki z deszczem i tęczą Piątek ( Włocławek)- drobny deszczk na zmianę ze słoneczkiem Sobota ( Koło)- słońce, słońce, słońce...wiatr, bez upału
A u mnie w Oxfordzie nawet sloneczko wychodzi zza chmur, upalu nie ma, ale jest dosc cieplo i wazne, ze nie leje. A jutro lece do Polski na 2 tygodnie, a tam tak brzydko:( Mam nadzieje, ze juz za kilka dni przyjdzie prawdziwe lato!
W Grantham od rana ładna pogoda.Słoneczko dzielnie walczy z niegrożnymi chmurami. Upału niema ale w porównaniu do Polski to tu jest już pełnia lata.W sobotę lecę na tydzień do Polski i myślę że trafię na słońce.
U nas w Transylwanii (w sercu Rumunii) jest juz od paru dni przepiekna pogoda! Sloneczko dobrze przypieka i powiewa delikatny wiatarek - cudownie! Przesylam wam pare promyczkow slonca i zycze poprawy pogody - pozdrowiena!
Wczoraj to nawet w Rzymie lalo jak z cebra i szalala burza...nawet traba powietrzna usmiercila kilka osob...ale co ma pieknego w sobie ten wloski klimat, ze w godzine po deszczu nie ma juz po nim sladu, i slonce dalej smazy...mi juz schodzi pierwsza skora, bo w sobote sie opalalismy w "chmurach" wiec niby nie trzeba kremu...a tu masz... spieczeni wrocilismy
o 1-ej w nocy burza jak....pioruny waliły, że aż strach...teraz dalej pada, ba, już nawet leje, no i oczywiście jakieś nieduże grzmoty łażą nad moim domem...
Witam czy u Was też pada ....u mnie w Radzionkowie (śląsk) rano jeszcze w miarę a teraz znów deszcz i tak cały czerwiec ....kiedy wreszcie będzie prawdziwe lato?
U nas w tej chwili świeci słońce. Rano padało, potem przestało, znowu padało i teraz jest spokój
Jeszcze się kalendarzowe lato nie zaczęło, więc nie ma powodu do narzekania
Podejrzewam, że jak zaczną się prawdziwie letnie dni, to na dworze zacznie strasznie smażyć - gorzej, niż w zeszłym roku
U mnie srodkowe Niemcy Hessen-raz pochmurno i nie za cieplo ale co chwilke slonko wychodzi.Dodam ze jako tako bylo cieplo w kwietniu,a prawie caly maj zimny i deszczowy a czerwiec nie zapowida sie wcale lepiej,w tamtym tygodniu pogody byly po11 i 13 stopni na plusie brrr...Ale tez sprawdza sie Siebenschläfer-czyli 7 spiacych ,ktory przypada na 27czerwca,jesli w tym dniu pada i jest zimno-to od tego momentu 7 tygodni wlasnie takiej pogody deszczowej i spiacej,u mnie sie to juz sprawdza 3 rok,mam tylko nadzieje ze nastepna sobota bedzie sloneczna i ladna
calą noc lało, a teraz pada
W Krakowie pada od rana i to dzisiaj kiedy są wianki
ale i tak ide bo będzie Lenny Kravitz
Dorotaxx tego Kravitza to ci zazdroszcze
gdyby jeszcze pogoda dopisała...
Ola,Ola,Ola było super!!!!!Lenny dał czadu! Grał całe 2 godziny! Pokazał klase! Rewelacyjne przezycie. Koncertuje teraz po całej europie bo promuje nowy album, do Was na pewno tez przyjedzie, jesli tak to jedz na jego koncert bo naprawde warto!!!
. Udało mi sie widziec całą scene i 3 telebimy! ale nie obyło sie bez nerwów . Doszliśmy do zakola wisły i stanęliśmy w miejscu gdzie stały wysokie siatki na których były zawieszone czarne plandeki przez co nic kompletnie nie widzieliśmy! Organizator tak sobie zazyczył podobno ze względów bezpieczenstawa, na dodatek tych plandek pilnowali ochroniarze ale było nas więcej i wzielismy sprawy w swoje ręce , pozrywaliśmy to dziadostwo i okazało sie,ze stoimy centralnie przed sceną!!!!
Wczoraj wieczorem zastanawialam sie czy jechac bo padało od rana ale pojechalam i nie załuje ! Jak wyszedł na scene to po kilku minutach przestało padac
Lublin równiez deszczowy, a słoneczka brak! Aby do lata!!! Tylko kiedy to będzie.....
No ja się nie będę rozpisywać bo mam tak samo jak Ty:)
Bydgoszcz słoneczna ale wietrzna :) Pozdrawiam
W Beskidach pada od wczorajszego popołudnia :(
W Miechowicach też pada!! Prawdziwe lato zaczyna się jutro rano o 7,45, hi hi hi . Może będzie słońce? Zapowiadają jutro pogodnie, a od poniedziałku deszczowo.!
Dziś zaczyna się lato a w górach ponoć spadł śnieg. Fajne lato:(
A w Gdańsku słonecznie i w miarę ciepło :) ale żeby nie było za kolorowo i u nas pokropiło troszeczkę :)
A w Nord Westfalen .. tak sobie ...słonecznie i deszczowo .............ale moja pogoda ducha zawsze dopsuje ,,,,, heheheh ! Kto mnie blizej zna to wie ,ze ani deszcz , ani śnieg w czerwcu nie przeszkodzi mi optymistycznie i z usmiechem patrzeć w .. przyszłosc . !!
Pozdrwiam z Marl !!
O a ja mam rodzine w Marl ,moje ciotki tam mieszkaja
Tutaj Münster. Do Marl rzutem kamienia. Wlasnie zaczelo znowu padac. Jest dosc zimno. Nastepny tydzien tez zapowiada sie mokro i chlodno. Oby do lata. E.
W Zakopanem oczywiście strasznie pada i jest zimno.
W tamtą sobotę ( Iława, Grudziądz, Wąbrzeźno)- lało, lało i lało...
Od niedzieli ( Wąbrzeźno) słońce!
Poniedziałek - Bydgoszcz- słóńce i bez upału
Wtorek, środa- słońce, wiatr i niegroźne chmurki
Czwartek- ( Toruń) słóńce i krótkie chwilki z deszczem i tęczą
Piątek ( Włocławek)- drobny deszczk na zmianę ze słoneczkiem
Sobota ( Koło)- słońce, słońce, słońce...wiatr, bez upału
A dziś czyli w niedziele w Bydgoszczy piękne słoneczko i ciepełko od samego rana :)
A u mnie w Oxfordzie nawet sloneczko wychodzi zza chmur, upalu nie ma, ale jest dosc cieplo i wazne, ze nie leje. A jutro lece do Polski na 2 tygodnie, a tam tak brzydko:( Mam nadzieje, ze juz za kilka dni przyjdzie prawdziwe lato!
Dzisiaj zapowiadali, że na początku lipca będą upały.
w krakowie leje trzeci dzien :-/
Melduję, że w Częstochowie od rana LEJE !!!
Już chyba nie przestanie ....
U nas w Transylwanii (w sercu Rumunii) jest juz od paru dni przepiekna pogoda! Sloneczko dobrze przypieka i powiewa delikatny wiatarek - cudownie! Przesylam wam pare promyczkow slonca i zycze poprawy pogody - pozdrowiena!
Wczoraj to nawet w Rzymie lalo jak z cebra i szalala burza...nawet traba powietrzna usmiercila kilka osob...ale co ma pieknego w sobie ten wloski klimat, ze w godzine po deszczu nie ma juz po nim sladu, i slonce dalej smazy...mi juz schodzi pierwsza skora, bo w sobote sie opalalismy w "chmurach" wiec niby nie trzeba kremu...a tu masz... spieczeni wrocilismy
i dalej pada i pada
o 1-ej w nocy burza jak....pioruny waliły, że aż strach...teraz dalej pada, ba, już nawet leje, no i oczywiście jakieś nieduże grzmoty łażą nad moim domem...
Leje jak cholera. W nocy była burza, teraz też grzmi a jutro ma być podobno tak samo. Mam dosyć takiego "lata".
u nas piękne słońce..ale wieje..
dobrze,że nie leje..
Na Pomorzu cały dzień ładny, ale na jutro zapowiadają przybycie wody i wiatru :/
ładny słoneczny, ale wietrzny dzień