Agulek !! heeheh .. widzisz jak ja znam .. potrzeby .. '' cztredziestolatków "' !!! Oboje z mezem .. cieszylibysmy sie bardzo .gdyby nam zafundowano .. niedzielne obiadki.. przez miesiąc ..w ....pierogarni ..!!! Pozdrawiam !!
Mój znajomy w zeszłym roku obchodził dość hucznie taką imprezkę i oglądaliśmy wspólnie otrzymane prezenty. Bardzo fajną książkę dostał, okładka ze skóry pisało PAN TADEUSZ było to dość grube i bardzo przypominało księgę ale jak otworzyl w środku była butelka wódki i 2 kieliszki również z takim samym napisem. Myśle że można takie coś poszukać gdzieś w większym monopolowym
Prosze poradzcie co mozna dać na prezent dla faceta z takiej okazji,?
Karnet na basen .. siłownie ..!!! Albo.. zaproś na rodzinny obiad do dobrej restauracji ...kiedys tam !!
Mój mąż bardzo by się ucieszył z takiego prezentu :)) (ale jeszcze nie ma 40-stki )
Agulek !! heeheh .. widzisz jak ja znam .. potrzeby .. '' cztredziestolatków "' !!! Oboje z mezem .. cieszylibysmy sie bardzo .gdyby nam zafundowano .. niedzielne obiadki.. przez miesiąc ..w ....pierogarni ..!!! Pozdrawiam !!
Mój znajomy w zeszłym roku obchodził dość hucznie taką imprezkę i oglądaliśmy wspólnie otrzymane prezenty. Bardzo fajną książkę dostał, okładka ze skóry pisało PAN TADEUSZ było to dość grube i bardzo przypominało księgę ale jak otworzyl w środku była butelka wódki i 2 kieliszki również z takim samym napisem. Myśle że można takie coś poszukać gdzieś w większym monopolowym
Taką księgę ale bez wódki widziałam w kwiaciarni,ale widziałam też koszulkę z napisen,,MAM 18 LAT I 22 LATA DOŚWIADCZEŃ"
taką książke można kupić na allegro
http://www.allegro.pl/item663679170_ksiazka_na_alkohol_super_ozdobiona_mega_promocja.html#gallery
Dzieki ,pomysł z koszulką i książką EXTRA,siłownia świetna \,niestety u nas nie do zrealizowania.Dzięki i pozdrawiam
a może Wielka antyrama, a w niej 40 zdjęć - na każdym Twój mąż.
Wyjazd do hotelu tylko we dwoje?
40 cukierków - każdy inny :
...a moze serial "CZTERDZIESTOLATEK" na dvd?