Użytkownik mags napisał w wiadomości: ojjj.. kwiatek.. mruga, mruga ;) No to szczęście gwarantowane,tak mówią. Od mojego męża dostałam wprawdzie pierścionek z cyrkoniami,ale świecą niczym diamenciki... Tak czy inaczej nie od tego zależy powodzenie... Pozdrawiam!
Oj, takie były trudne początki na naszej stronie, a teraz proszę, jak fajnie. Super wiadomość, którą się z nami dzielisz :D Gratulacje, ciesz się tym czasem przejściowym zaręczonym i później też!
..Żarłoczki, chciałabym się z Wami podzielić moim szczęściem i oświadczyć.. że Zaręczyłam się :D
Gratulacje, życzę dużo szczęscia i miłości:)
Madziu....życzę wszystkiego...najlepszego... abyś była szczęśliwa...!!
GRATULACJE
Gratuluje!
Gratulacje:) Wszystkiego dobrego!
Gratuluję!
GRATULACJE SERDECZNE!Chyba mruga brylancik...
ojjj.. kwiatek.. mruga, mruga ;)
Użytkownik mags napisał w wiadomości:
ojjj.. kwiatek.. mruga, mruga ;)
No to szczęście gwarantowane,tak mówią.
Od mojego męża dostałam wprawdzie pierścionek z cyrkoniami,ale świecą niczym diamenciki...
Tak czy inaczej nie od tego zależy powodzenie...
Pozdrawiam!
Serdeczne gratulacje dla Was obojga
Pozdrawiam - Agapis
Gratulacje !
Mags moje gratulacje!! Wszystkiego najlepszego!
W odpowiedzi na Twoje oświadczenie o oświadczynach oświadczam, że szczerze Ci gratuluję. A właściwie Wam ;)
Gratulacje i życzę Wam dużo szczęścia i miłości.
Oj, takie były trudne początki na naszej stronie, a teraz proszę, jak fajnie. Super wiadomość, którą się z nami dzielisz :D
Gratulacje, ciesz się tym czasem przejściowym zaręczonym i później też!
ja również gratuluję :)
spodziewałaś się, czy to była niespodzianka?
dużo szczęścia!!!
holly, wiadomo było .. że będzie..ale kiedy to nie wiedziałam :)
MAGS! O JEJKU!Zyczę WAM szczęscia!
GRATULUJĘ ! Życzę szczęścia i wiele miłości . Teraz wszyscy będziemy czekać na ślub i zdjęcia. Powodzenia.
Fantastycznie! Życzę aby następne dni i lata były równie szczęśliwe, jak ta chwila zaręczyn. Czekamy teraz na wieści o ślubie :-)
Gratuluję i życzę mnóstwo miłości i szczęścia
gratuluje!
gratulacje i wszystkiego dobrego
Gratuluje i zycze samego szczescia w zyciu
Gratulacje i dużo szczęścia !
Dzięki Żarłoczki za życzonka :)