Niedawno " skacząc " sobie wieczorem po kanałach TV zatrzymałam się chwilę na tele - zakupach Mango. Podniecony do granic męski głos reklamował właśnie szklane kule nawilżające do pokojowych i balkonowych roślin doniczkowych.
" Tylko u nas ! Za tak niską cenę......... - w pięknym, super odpowiednim na prezent opakowaniu.... itd..... " ( dobrze, że nie luzem... ) 2 sztuki - tylko 69 zł. ( + przesyłka ) 4 szt...8 szt..... lub 10 szt. za 229 zł.....itd....
Ja to mam. Tego jest pełno w zwykłych drogeriach i centrach ogrodniczych. Kosztuje 4,99 e. pudełko, - czyli 2 sztuki.
i nieprawdą jest, że 240 ml wody - czyli całą kulę - roślinka pije 2 tygodnie. Pije sobie 2 i pół dnia.
Oczywiście - nie muszę Mango oglądać, a tym bardziej kupować. Ale czy to tak można ? Media Markt - nie dla idiotów a Mango - dla kretynów ?
Dzieki Mariateresa za info. Sama zastanawiałam się nad zakupem takich kul, ale zmroziła mnie cena i jak się okazało dobrze. Byłam zainteresowana ze względu na długi (2 tygodnie) okres zasilania kwiatów wodą, bo to bardzo wygodne przy wyjeździe na urlop. A tu okazuje się, że zasilanie trwa 2,5 dnia, to tak jak sama podlewam kwiaty, a do tego nie potrzebuję kul. Okazuje się, że na podlewanie w czasie urlopu najlepszy jest ... sąsiad:)) Pozdrawiam
Niedawno " skacząc " sobie wieczorem po kanałach TV
zatrzymałam się chwilę na tele - zakupach Mango.
Podniecony do granic męski głos reklamował właśnie szklane kule nawilżające
do pokojowych i balkonowych roślin doniczkowych.
" Tylko u nas ! Za tak niską cenę.........
- w pięknym, super odpowiednim na prezent opakowaniu.... itd..... "
( dobrze, że nie luzem... )
2 sztuki - tylko 69 zł. ( + przesyłka )
4 szt...8 szt..... lub 10 szt. za 229 zł.....itd....
Ja to mam. Tego jest pełno w zwykłych drogeriach
i centrach ogrodniczych.
Kosztuje 4,99 e. pudełko, - czyli 2 sztuki.
i nieprawdą jest, że 240 ml wody - czyli całą kulę - roślinka pije 2 tygodnie.
Pije sobie 2 i pół dnia.
Oczywiście - nie muszę Mango oglądać, a tym bardziej kupować.
Ale czy to tak można ?
Media Markt - nie dla idiotów
a Mango - dla kretynów ?
Dzieki Mariateresa za info. Sama zastanawiałam się nad zakupem takich kul, ale zmroziła mnie cena i jak się okazało dobrze. Byłam zainteresowana ze względu na długi (2 tygodnie) okres zasilania kwiatów wodą, bo to bardzo wygodne przy wyjeździe na urlop. A tu okazuje się, że zasilanie trwa 2,5 dnia, to tak jak sama podlewam kwiaty, a do tego nie potrzebuję kul. Okazuje się, że na podlewanie w czasie urlopu najlepszy jest ... sąsiad:)) Pozdrawiam
Dokładnie, Mango naciąga naiwniaków.