Mamy teraz najkrótsze noce.Tak wygląda niebo nad moim domem ok. godz. 23 - od strony wschodniej i zachodniej.Mogłoby tak być zawsze !A jak jest u Was o tym czasie ? ( Skandynawia, południe - i wszędzie gdzie jestescie )Pozdrawiam ciepło !
Tu Szkocja - U mnie podobnie i cieplo. Najfajniejsze sa teraz wieczorne spacery;)
Ja po 22 ide do ogrodu i .... zrywam róze !!!Jest tak pięknie , widno i ładnie pachnie !! Zapraszam ... prywatna farma róz .. Marl !
A u mnie (Polska, Śląsk, Rybnik) od wczoraj około 18 wygladało tak , jak na Twoim zdjęciu po prawej... Masakra! Leje, leje, burza, chłodno, wilgotno, obrzydliwie. Ale ponoć weekend ma być słoneczny, oby!
niech w końcu zaświeci,bo zwariować można od tego deszczu......
Mamy teraz najkrótsze noce.

Tak wygląda niebo nad moim domem ok. godz. 23 - od strony wschodniej i zachodniej.
Mogłoby tak być zawsze !
A jak jest u Was o tym czasie ?
( Skandynawia, południe - i wszędzie gdzie jestescie )
Pozdrawiam ciepło !
Tu Szkocja - U mnie podobnie i cieplo. Najfajniejsze sa teraz wieczorne spacery;)
Ja po 22 ide do ogrodu i .... zrywam róze !!!Jest tak pięknie , widno i ładnie pachnie !! Zapraszam ... prywatna farma róz .. Marl !
A u mnie (Polska, Śląsk, Rybnik) od wczoraj około 18 wygladało tak , jak na Twoim zdjęciu po prawej... Masakra! Leje, leje, burza, chłodno, wilgotno, obrzydliwie. Ale ponoć weekend ma być słoneczny, oby!
niech w końcu zaświeci,bo zwariować można od tego deszczu......