Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Udostępnie pokój na wsi w pierwszej połowie sierpnia

• Autor: CZOS Data: 2009-06-26 20:59:02

Jak w tytule. Nasz mały 2 pokojowy domek na dwa tygodnie w pierwszej połowie sierpnia opuści mama, udając się do swojej córki, czyli mojej siostry do Norymbergii. W ten sposób zwolni się jej pokój na ten czas. Luksusów nie ma, ale wieś jest. Jeśli stołowanie na miejscu to na ten czas trzeba zapomnieć o mięsie (chyba, że do kanapki jakiś kawałek udający mięso). Nie muszę gotować, ale mogę. Wpokoju są 2 spania, ale z powodu mojego umiłowania spokoju raczej 1-3 osób. Pokój ma 2 niezależne wejścia (z sieni i z kuchni). Wyżywienie na własny koszt. Jak będzie ktoś chętny to służe dodatkowymi informacjami.

To nie jest oferta handlowa, jak również nie matrymonialna. Lubię się dzielić nawet moim niedostatkiem

Pozdrawiam.

• Autor: eva67 Data: 2009-06-26 21:12:39

Bardzo ,bardzo sympatyczana propozycja.Masz dobre serduszko.Pozdrawiam z całego serca

• Autor: Narwen Data: 2009-06-26 22:31:02

a twoje ogony tez beda ?? bo dla nich samych warto :)

• Autor: ASTI Data: 2009-06-27 06:33:54

Czy u was w domu wszyscy nie jedzą mięsa ?? pytam z ciekawości , jeśli można wiedzieć .

• Autor: CZOS Data: 2009-06-27 07:51:28

W domu mieszkam z mamą, która opowiada, że jest wegetarianka prawie, ale gdyby nie konieczna dieta (skłonność do cukrzycy), to mogła by chyba na okrągło jeść mięso. Moi synowie zmienili dietę mniej więcej w tym samym czasie co ja. Nigdy nie uzgadnialiśmy tego i nie rozmawiali wcześniej o tym. Zbiego okoliczności. Ja dopiero od 9 lat nie jem niczego co ma oczy.

Ogony będą. Tylko jakiś kataklizm może nas rozdzielić na stałe, bo o wydzierżawieniu Czeciej już myślałem i nawet na jednym forum dałem ogłoszenie. Wszyscy chwalili pomysł, ale nie znalazł się chętny.

Pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu