Szukając przepisu na gotowaną marcheweczkę jako dodatek do obiadku trafiłam tutaj. Od razu bardzo mi się spodobało i nie bacząc na nic szybko się zarejestrowałam. Dopiero zaczynam przygodę z gotowaniem więc pewnie nieraz będę tutaj zaglądać i korzystać z Waszych pomysłów i przepisów za co już dziękuję. Talentu do gotowania nigdy nie miałam, ale mam nadzieję, że patelni przypalać też nie będę :) Prywatnie mam na imię Madzia, jestem świeżą mężątką, mieszkam na śląsku, pracuję, kończę studia : ) I mam zamiar nauczyć sięgotować :) Witam serdecznie wszystkich :)
Aż sobie westchnęłam do tych czasów, gdy kończyłam studia, byłam świeżą mężatką i uczyłam się gotować. Miłe to było bardzo. Przypalanie patelni też :D Doradzimy, nawet jeśli będziesz pytała, jak ugotować kartofle na miękko ;P
Szukając przepisu na gotowaną marcheweczkę jako dodatek do obiadku trafiłam tutaj. Od razu bardzo mi się spodobało i nie bacząc na nic szybko się zarejestrowałam. Dopiero zaczynam przygodę z gotowaniem więc pewnie nieraz będę tutaj zaglądać i korzystać z Waszych pomysłów i przepisów za co już dziękuję. Talentu do gotowania nigdy nie miałam, ale mam nadzieję, że patelni przypalać też nie będę :)
Prywatnie mam na imię Madzia, jestem świeżą mężątką, mieszkam na śląsku, pracuję, kończę studia : ) I mam zamiar nauczyć sięgotować :)
Witam serdecznie wszystkich :)
Aż sobie westchnęłam do tych czasów, gdy kończyłam studia, byłam świeżą mężatką i uczyłam się gotować.
Miłe to było bardzo.
Przypalanie patelni też :D
Doradzimy, nawet jeśli będziesz pytała, jak ugotować kartofle na miękko ;P
to bardzo fajnie :) I mam nadzieję że na głos śmiały się nie będziecie :)
Witaj i gotuj z nami!
Witaj Madziu i gotuj z nami!

Zosia
w miarę możliwości, talentu i zdolności :)
Chęci póki co mam, podstawy niby znam, ale wiecie :) Dopiero raczkuję :)
Napewno nauczysz sie smacznie i zdrowo gotowac.Pozdrawiam...
PS. co to za kuchareczka, ktora ani razu w swojej kuchennej karierze nie przypalila patelni :o)? Zycze powodzenia...
Witam Cię serdecznie!
witaj imenniczko:)) bedzie Ci tutaj dobrze :)
smacznego