Ja mam taką :) Moim zdaniem pasuje do mojego życiowego motta "będzie dobrze" i drugiego "z nadzieją nam do twarzy" Zdjęcia zrobił kolega lubego- kiedyś pytalam- pozwolił mi rozpowszechniać swoje zdjecia, a jedno miałam kiedyś w avatarku- bo tez mi pozwolił... :)
Hihihi, znający mnie zbyt dobrze, powiedzieliby, co bym powiedziała na widok tej tapety. Podobno powiedziałabym "cholernie dziurawy ten parasol" A ja tam uważam, że niektórym do twarzy z absurdalnym pesymizmem :)
kiedyś siedząc w bibliotece zaczęłam z nudów rozglądać się wokól zaobserwowałam że dziewczyny jako tapetę na pulpicie w swoich komp ustawiały zdjęcia swoje z chłopakiem natomiast u facetów były to głównie samochody ubawiło mnie to :)
Ja miałam takie dwa egzotyczne kochające się ptaszki, muskające się dzióbkami. Do czasu nieodwracalnej awarii komputera, przed którą Pampas odmówił mi "zbakapowania" danych. Prawdę mówiąc wyglądałam w momencie, gdy się dowiedziałam o utracie ważnych materiałów jak ten zwierz z Twojej tapety. A potem chodziłam naćpana środkami uspokajającymi jak koala po eukaliptusie . Ptaszki uległy bezlitosnej kastracji i chyba nie zamierzam ich odzyskać. Co do Pampasa jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji. To będzie zależało od jego użyteczności, grrrr.
Laseczka jak laseczka, ale tan przybrudzony misiek, oj! Kwintesencja polskości. Na widłach go wyniesiesz, a on nie zauważy i będzie pozostawał w beztroskim letargu :) Co w sercu, to na widelcu, hihihi Dobranoc, bo czuję, że pogarsza mi się na umyśle :} Nawet agik sprowadziłam do poziomu podłogi (tak jakby) :P
Jutro Wam napiszę, jakie robale spotkałam podczas wyprawy na jagody, może któryś nada się na tapetę.
Zainspirowana pomyslem ze zmiana tapety chcialam skorzystac zpomyslu makusi .Ale ze mnie antytalent i nie wiem jak zaintalowac zdjecie w ramce jako tapete Dziewczyny pomozcie .Z gory bardzo dziekuje .
Użytkownik Ala06 napisał w wiadomości: > Zainspirowana pomyslem ze zmiana tapety chcialam skorzystac zpomyslu makusi > .Ale ze mnie antytalent i nie wiem jak zaintalowac zdjecie w ramce jako > tapete Dziewczyny pomozcie .Z gory bardzo dziekuje .
Wejdź na stronę http://www.frameshow.com/ (znalazłam u makusi na ramce, ale możesz poszukać innych stron) i tam dodaj ramkę do swojego zdjęcia. Później zapisz zdjęcie w ramce na dysku i już gotowe, możesz wstawić jako tapetę. To tak mniej więcej. Pozdrawiam.
Bardzo dziekuje za pomoc zdjecie w ramce juz mam ale za nic nie moge zapisa na dysku Nie wiem dlaczego mi nie wychodzi Prosze rozjasnijcie co dalej mam robic krok po kroku Bardzo dziekuje za pomoc Zakochana w swoim wnuku babcia
No to znów ja spróbuje Ci odpowiedzieć... Jak już masz zdjęcie w ramce (zakładka Create E-Card) to musisz kliknąć na zakładkę Send E-Card i tam znaleźć Download E-Card, kliknij na to, pojawi się komunikat "pobieranie pliku" kliknij Zapisz i następnie wybierz miejsce na dysku gdzie chcesz to zapisać. Program utworzy (w miejscu które podałaś) plik w którym powinno zapisać się Twoje zdjęcie. Mam nadzieje że nie zagmatwałam tego za bardzo
Jak macie ladnie na pulpitach. Ja niestety jestem leniem i nic nie mam (tzn. mam zielono na ekranie), a jak juz sie jakas trafi to standardowa z windowsa.
te szczeniaczki były wystawione na aukcji na portalu rosyjskim jakiś rok temu. Trudny wybór...mnie najbardziej urzekł drugi z prawej- na klęczkach. A Wy? Którego byście wybrali?....
na pulpicie komputera??
Ja właśnie dzisiaj zmieniłam na...
ale superowa !!
znalazłam gdzieś w necie z podpisem "Maaaaammmmooooooo w tym patyku jest dziura!!!!!!!!!!!!!!!"
Ja mam taką :)
Moim zdaniem pasuje do mojego życiowego motta "będzie dobrze" i drugiego "z nadzieją nam do twarzy"
Zdjęcia zrobił kolega lubego- kiedyś pytalam- pozwolił mi rozpowszechniać swoje zdjecia, a jedno miałam kiedyś w avatarku- bo tez mi pozwolił... :)
Hihihi, znający mnie zbyt dobrze, powiedzieliby, co bym powiedziała na widok tej tapety.
Podobno powiedziałabym "cholernie dziurawy ten parasol"
A ja tam uważam, że niektórym do twarzy z absurdalnym pesymizmem :)
A ja bym powiedziała- ale przecież między tymi dziurami są miejsca dające ochronę ;)
Acha ;)...
Hi
Ino robal Ci może z nich na łeb spadywnąć ;P
To właśnie dobrze!!!
Przecież one są takie ładne!
:D
Brzuch mi się cały trzesie :P
moja:
kiedyś siedząc w bibliotece zaczęłam z nudów rozglądać się wokól
zaobserwowałam że dziewczyny jako tapetę na pulpicie w swoich komp ustawiały zdjęcia swoje z chłopakiem
natomiast u facetów były to głównie samochody
ubawiło mnie to :)
Ja miałam takie dwa egzotyczne kochające się ptaszki, muskające się dzióbkami. Do czasu nieodwracalnej awarii komputera, przed którą Pampas odmówił mi "zbakapowania" danych. Prawdę mówiąc wyglądałam w momencie, gdy się dowiedziałam o utracie ważnych materiałów jak ten zwierz z Twojej tapety. A potem chodziłam naćpana środkami uspokajającymi jak koala po eukaliptusie .
Ptaszki uległy bezlitosnej kastracji i chyba nie zamierzam ich odzyskać. Co do Pampasa jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji. To będzie zależało od jego użyteczności, grrrr.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Ptaszki uległy bezlitosnej kastracji i chyba nie zamierzam ich odzyskać.
:)))))))))
No tak... ptaszki po kastracji są absolutnie bezużyteczne....
Ale jakby chodziło o ptaszki po kasacji, to kto wie...
;) u mnie się zmienia bardzo często,
niemniej jednak, Wkn, z mojej kolekcji proponuję Ci tę:
To moje ulubione ,często je zmieniam:)

Laseczka jak laseczka, ale tan przybrudzony misiek, oj! Kwintesencja polskości.
Na widłach go wyniesiesz, a on nie zauważy i będzie pozostawał w beztroskim letargu :) Co w sercu, to na widelcu, hihihi
Dobranoc, bo czuję, że pogarsza mi się na umyśle :} Nawet agik sprowadziłam do poziomu podłogi (tak jakby) :P
Jutro Wam napiszę, jakie robale spotkałam podczas wyprawy na jagody, może któryś nada się na tapetę.
Dobranoc i miłej wyprawy po tapety
tzn na jagody.
Ja mam cały plik ze zdjęciami pt. TAPETY. Nawet na święta zmieniam na jakąś "na czasie".
też mam cały plik, i często zmieniam , ale teraz wnusie mam tylko w głowie i na tapecie hihihi
Nie dziwie się, sama słodycz, taki uśmiech z ekranu i od razu dzień wydaje się lepszy
Makusiu, u mnie wnusio na tapecie, coraz nowsze zdjecia, zwariowane babcie:)))
Buziaki dla Was!!!!
Ja też zawsze miałam na tapecie wnusiaki, ale obraz nieco je rozciagał i nie wygladały dobrze
super:))) ja mam taką :))))))))))))))))
momentalnie humor mam poprawiony.
dokładnie :))
Zainspirowana pomyslem ze zmiana tapety chcialam skorzystac zpomyslu makusi .Ale ze mnie antytalent i nie wiem jak zaintalowac zdjecie w ramce jako tapete Dziewczyny pomozcie .Z gory bardzo dziekuje .
Użytkownik Ala06 napisał w wiadomości:
Pozdrawiam.
> Zainspirowana pomyslem ze zmiana tapety chcialam skorzystac zpomyslu makusi
> .Ale ze mnie antytalent i nie wiem jak zaintalowac zdjecie w ramce jako
> tapete Dziewczyny pomozcie .Z gory bardzo dziekuje .
Wejdź na stronę http://www.frameshow.com/ (znalazłam u makusi na ramce, ale możesz poszukać innych stron) i tam dodaj ramkę do swojego zdjęcia. Później zapisz zdjęcie w ramce na dysku i już gotowe, możesz wstawić jako tapetę. To tak mniej więcej.
Zajrzyj też na tą stronkę http://imikimi.com/
dokładnie tak dj :)
Bardzo dziekuje za pomoc zdjecie w ramce juz mam ale za nic nie moge zapisa na dysku Nie wiem dlaczego mi nie wychodzi Prosze rozjasnijcie co dalej mam robic krok po kroku Bardzo dziekuje za pomoc Zakochana w swoim wnuku babcia
No to znów ja spróbuje Ci odpowiedzieć...
Jak już masz zdjęcie w ramce (zakładka Create E-Card) to musisz kliknąć na zakładkę Send E-Card i tam znaleźć Download E-Card, kliknij na to, pojawi się komunikat "pobieranie pliku" kliknij Zapisz i następnie wybierz miejsce na dysku gdzie chcesz to zapisać. Program utworzy (w miejscu które podałaś) plik w którym powinno zapisać się Twoje zdjęcie. Mam nadzieje że nie zagmatwałam tego za bardzo
dj bardzo dziekuje za pomoc zaczynam kombinowac z ta tapeta moze teraz cos z tego wyjdzie Pozdrawiam
Ja mam taką:))
Ja często zmieniam tapetę. Zwykle są to kwiaty lub siły natury. Teraz mam taką
Jak macie ladnie na pulpitach. Ja niestety jestem leniem i nic nie mam (tzn. mam zielono na ekranie), a jak juz sie jakas trafi to standardowa z windowsa.
...szczeniaki na pulpicie czas zmienić- właśnie sobie przypomniałam, że kogoś tu prosiłam o tapetkę z jeżątkiem...muszę znaleźć ten wątek :)
sama słodycz:))) ten z żółtą wstążeczką jest bomba:))
Ja mam taką...
psy maja właścicieli, koty maja służących...
W pracy
W
domciu :)))
Świetne są te wasze tapetki, ja mam już następną w kolejce do zmiany, niedługo przyjdzie na nią pora....
super:))
Część wie dlaczego.
Za kilka tygodni ulegnie zmnianie..na piękne alpejskie widoki...
Tapeta nie jest czymś stałym, zmienia się po każdym wyjeździe - aby przypominać mionione chwile.
Hehe, ja wiem dlaczego, Ekorre:)