Witam,kochani poszukuję pokoju dla studentki w Poznaniu.Dziewczyna od października zaczyna naukę i musi zamieszkać w Poznaniu albo okolicy.Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Trzy lata temu,też stałam przed takim problemem.Ja szukałam kupując lokalne gazety i czytając ogłoszenia.Nie zliczę ile razy mąż(bo on się podjął tego wyzwania) najeździł się z Jeleniej Góry do Poznania.Sończyło się na tym,że wynajeliśmy mieszkanie i podnajęliśmy jeden pokój innej koleżance.Pokoje były drogie.Jeżeli mogę coś doradzić,to szukajcie w pobliżu uczelni,albo niezbyt daleko,ze względu na dojazdy na zajęcia. Jeszcze jedno,nie płaćcie biurom nieruchomości za wskazanie lokali,bardzo często sa nieaktualne dane.Możesz szukać też przez internet. Pozdrawiam.
Witam,kochani poszukuję pokoju dla studentki w Poznaniu.Dziewczyna od października zaczyna naukę i musi zamieszkać w Poznaniu albo okolicy.Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Trzy lata temu,też stałam przed takim problemem.Ja szukałam kupując lokalne gazety i czytając ogłoszenia.Nie zliczę ile razy mąż(bo on się podjął tego wyzwania) najeździł się z Jeleniej Góry do Poznania.Sończyło się na tym,że wynajeliśmy mieszkanie i podnajęliśmy jeden pokój innej koleżance.Pokoje były drogie.Jeżeli mogę coś doradzić,to szukajcie w pobliżu uczelni,albo niezbyt daleko,ze względu na dojazdy na zajęcia.
Jeszcze jedno,nie płaćcie biurom nieruchomości za wskazanie lokali,bardzo często sa nieaktualne dane.Możesz szukać też przez internet.
Pozdrawiam.