Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Pokój nad morzem?

• Autor: dajanka Data: 2009-07-02 10:48:10

Może macie namiary, albo jakichś znajomych, którzy przygarneli (wynajeli itp) by mnie z moją siostrą i 9-miesięczną córeczką na tydzień?
    Marzy mi się odrobina odpoczynku i jakieś wczasy malutkie:)
    Sama mam wujka w Gdańsku, ale że mieszka on tak daleko od morza jak to możliwe (osiedle niedźwiednik) obawiam się, że moja mała wykończona tramwajami i autobusami nie miałaby już ochoty na plażowanie:-(
    Nie chciałabym też wybrac się do kogos całkiem nieznanego, bo różnie ludzie reagują na małe dziecko u siebie...

Dajcie znac jakby coś:-)

• Autor: jagusia86 Data: 2009-07-02 11:16:44

Taka piękna pogoda za oknem, że chętnie zabiorę się z Wami ;) nawet jako bagaż podręczny ;P Udanego wypoczynku.

• Autor: bytomianka Data: 2009-07-02 14:14:22

Właśnie jutro wyjeżdżam do Jastarni. Byłam tam w zeszłym roku i wiem że można jechać z małymi dziećmi,oto numer komórki. Może będzie jeszcze pokoik wolny; + 48 605829877. e-mail: kontakt@perlabaltyku.pl. Możesz zobaczyć na www.perlabaltyku.pl. Jest tam bardzo ładnie, pare metrów do zatoki, a z drugiej strony miasteczka mest morze. W zatoce jest cieplejsza woda dla maluszków akurat. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji.!

Przejdź do pełnej wersji serwisu