to wprost FANTASTYCZNIE, że się ujawniłaś ze swoim talentem Uleczko!! Moja mama i babcia też dziergają! Babcia niedawno wyczarowała mi cudną garsonkę we wzorek, który robi furorę w internecie tzw. "niedźwiedzie łapy" lub"frost flower". Czyli macie podobne pasje :)
Pare lat temu też przechodziłam uzależnienie od szydełka ale robilam serwetki. Moze czas uzależnic sie i zacząc robic coś takiego jak Ty. Tylko nie wiem czy potrafię. Gratuluje talentu i pozdrawiam serdecznie:)
Alez wspaniale masz to hobby.. a jakie pozyteczne.Tez chcialabym tak umiec ale nie mam szans bo jestem niecierpliwcem i musze widziec szybko efekt:(.Naprawde przepiekne rzeczy,gdybys chciala moglabys z pewnoscia niezle na nich zarobic.Gratuluje zdolnosci:)
Użytkownik uleczka58 napisał w wiadomości: > Jestem uzależniona od dziergania na drutach i szydełku.A oto moje prace....... piekneeeeeeeeeeeeeee.....ja chce taka kamizelke robiona na szydelku:)
Wczoraj nie odpisywałam bo u nas szalała potężna burza i internet został wyłączony /mam radiowy/ dopiero dzisiaj włączono......... Wszystkie rzeczy sa do sprzedania.Rodzinka cała już obdziergana. Jeżli któraś z Was jest chętna to proszę o kontakt lucja_c@interia.pl
Ja też robię na szydełku. Moje prace są na www.andriejewna.blog.onet.pl na podstronce ze zdjęciami. Podoba mi się to co robisz. Na drutach też umiem, ale nie lubię. Lubię za to haftować obrazki i malować akrylki. Pozdrawiam,,,
Jestem uzależniona od dziergania na drutach i szydełku.
A oto moje prace.......
Tylko pozazdrościć talentu.Piękne wdzianka.Gratulacje.
to wprost FANTASTYCZNIE, że się ujawniłaś ze swoim talentem Uleczko!! Moja mama i babcia też dziergają! Babcia niedawno wyczarowała mi cudną garsonkę we wzorek, który robi furorę w internecie tzw. "niedźwiedzie łapy" lub"frost flower". Czyli macie podobne pasje :)
Pare lat temu też przechodziłam uzależnienie od szydełka ale robilam serwetki. Moze czas uzależnic sie i zacząc robic coś takiego jak Ty. Tylko nie wiem czy potrafię. Gratuluje talentu i pozdrawiam serdecznie:)
:) a taką etolę to chciałabym mieć. :)
Alez wspaniale masz to hobby.. a jakie pozyteczne.Tez chcialabym tak umiec ale nie mam szans bo jestem niecierpliwcem i musze widziec szybko efekt:(.Naprawde przepiekne rzeczy,gdybys chciala moglabys z pewnoscia niezle na nich zarobic.Gratuluje zdolnosci:)
Cuuudeńka ! Ależ masz talent i zmysł artystyczny. Wymyślasz to wszystko sama ?
Użytkownik uleczka58 napisał w wiadomości:
> Jestem uzależniona od dziergania na drutach i szydełku.A oto moje prace.......
piekneeeeeeeeeeeeeee.....ja chce taka kamizelke robiona na szydelku:)
czy mozna u Ciebie zlozyc zamowienie>????
...ach,ten zielony sweterek!!!
No wlasnie,mozna zlozyc zamowienie???
...jakby co to ja jestem pierwsza w kolejce:))
...ale ja mam dwojke dzieci :):):)
hahaha :)))) to co???? nie ma przywilejow:)
...no dobra,moze byc drugie miejsce:)
...ale jakby co ,to ja mieszkam za granica i paczka bedzie szla dluzej
:)))) hehee my sie tu licytujemy ktora pierwsza,a nasza uleczka nam nie odpisala nawet:)
hmmm,na pewno sie zastanawia:)
:))
Przepiękne rzeczy, masz ogromny talent i na pewno dużo cierpliwości, takie wdzianko w szafie jest jak skarb:)
Wczoraj nie odpisywałam bo u nas szalała potężna burza i internet został wyłączony /mam radiowy/ dopiero dzisiaj włączono.........
Wszystkie rzeczy sa do sprzedania.Rodzinka cała już obdziergana. Jeżli któraś z Was jest chętna to proszę o kontakt lucja_c@interia.pl
uleczka podaj swoje gg bedzie prosciej:)
gg 5531169
...o,super,ze napisalas.Odezwe sie,nie mam gg ale wysle wiadomosc.
Masz moze skypa?
oooooooo super, piękne :) a rękawiczki umiałabys wydziergać???
dziergam tez rękawiczki i mitenki
uleczka kochana.. potrzebuję pilnie rękawiczek ..pleaaseee.. na gadu się odezwij to się dogadamy :)
Jeju, kobietko, taki talent, to dar boży. To wszystko jest piękne.Nawet słowo " piękne "nie oddaje tego, jak mnie zatkało !
Piękne rzeczy robisz, gratuluję złotych rączek.
Przepiękne i starannie wykonane prace. GRATULUJĘ !!!
Ja też robię na szydełku. Moje prace są na www.andriejewna.blog.onet.pl na podstronce ze zdjęciami. Podoba mi się to co robisz. Na drutach też umiem, ale nie lubię. Lubię za to haftować obrazki i malować akrylki. Pozdrawiam,,,
Cudeńka,ja też kiedyś robiłam na drutach i na szydełku,teraz ze względu na słabszy wzrok nic nie robię,wolę szyć na maszynie.