Kochani!!! kto z Was uwielbia tworzyć kartki i różne cuda a jest z okolic trójmiasta???chętnie poznam,spotkam się i razem potworzę cuda :) proszę piszcie.. jak co, nawet na gadu :)
Ja też trochę karteczkowałam, ale niestety teżdaleko mi do trójmiasta:-( Zresztą musiałam trochę przystopowac z hobby, bo misia nie bardzo zostawia mi na to czas:( Miałam nawet ambicje wyscrapowac jej album... ale to chyba jeszcze poczeka... A rozglądałaś się po wizażu? tam jest taki dział papierowy zawrót głowy i masa ludzi tworzy papierkowe dzieła:)
Użytkownik Pola42 napisał w wiadomości: > Ja ciągle nie mogę uwierzyć,ze te precyzyjne cacuszka wyszły spod Twoich rąk - > niewątpliwie męskich - bahusie:)
Nic nowego...nie jednemu (nie jednej) musiałem demonstrować swoje umiejętności ale nawet wtedy nie chcieli wierzyć, tym bardziej że moje dłonie nie należą do drobnych. No i jakoś nikomu nie kojarzą się z tego rodzaju rzemiosłem. Bahus
BAHUS! TWOJE cudenka są bomba! A jakby połączyc TWÓJ talent z talentem MAGS ? Az boję się pomyslec co by wyszło. MAGS, szukaj dalej takiego talentu jak bahustwój tez jest bomba!
Bahus śliczne te cudeńka robisz.Proponuję Ci wybrać się na XII Lwóweckie Lato Agatowe od 17-19 lipca.Z Poznania masz niedaleko.Jest tam czym oko popieścić :)
od jakiegoś czasu też sama robie kartki, TUTAJ jest kilka zrobionych przeze mnie kartek (niektóre są robione komputerowo, jednak większość to ręczna robota). Teoretycznie jestem z Gdańska, chociaż teraz mieszkam pod Sulęczynem (w niedalekiej przyszłości przeprowadzam się jednak bliżej Gdańska)
Kochani!!! kto z Was uwielbia tworzyć kartki i różne cuda a jest z okolic trójmiasta???chętnie poznam,spotkam się i razem potworzę cuda :) proszę piszcie.. jak co, nawet na gadu :)
zaluje ze nie jestem z okolic Trojmiasta...Tez bym sie chetnie spotkala:)
Ja też trochę karteczkowałam, ale niestety teżdaleko mi do trójmiasta:-(
Zresztą musiałam trochę przystopowac z hobby, bo misia nie bardzo zostawia mi na to czas:(
Miałam nawet ambicje wyscrapowac jej album... ale to chyba jeszcze poczeka...
A rozglądałaś się po wizażu? tam jest taki dział papierowy zawrót głowy i masa ludzi tworzy papierkowe dzieła:)
Mieszkam co prawda w Poznaniu, ale co za problem się przeprowadzić. A kartki ? No cóż tu mogą być pewne kłopoty....ale szybko się uczę.
Bahus
Dawaj Bahus.. zobaczymy ,co potrafisz ;) ..a co tam.. faceci też mogą - nie dalej szukać jak mój narzeczony też zrobił mi kartkę urodzinową :)
No to pokażę Ci czym ja się zajmuję w wolnych chwilach
Ja ciągle nie mogę uwierzyć,ze te precyzyjne cacuszka wyszły spod Twoich rąk - niewątpliwie męskich - bahusie:)
Użytkownik Pola42 napisał w wiadomości:

> Ja ciągle nie mogę uwierzyć,ze te precyzyjne cacuszka wyszły spod Twoich rąk -
> niewątpliwie męskich - bahusie:)
Nic nowego...nie jednemu (nie jednej) musiałem demonstrować swoje umiejętności ale nawet wtedy nie chcieli wierzyć, tym bardziej że moje dłonie nie należą do drobnych. No i jakoś nikomu nie kojarzą się z tego rodzaju rzemiosłem.
Bahus
Nie pochwaliłeś mnie za te" niewatpliwe męskie" dłonie.To był bomba komplement
BAHUS! TWOJE cudenka są bomba! A jakby połączyc TWÓJ talent z talentem MAGS ? Az boję się pomyslec co by wyszło. MAGS, szukaj dalej takiego talentu jak bahustwój tez jest bomba!
Bahus śliczne te cudeńka robisz.Proponuję Ci wybrać się na XII Lwóweckie Lato Agatowe od 17-19 lipca.Z Poznania masz niedaleko.Jest tam czym oko popieścić :)
Bahusie, Ty ciagle zaskakujesz mnie!!!! :))))
Buziaki!
ja uwielbiam robic kartki!!! ale niestety do trojmiasta mi daleko. ale pech!!!!
od jakiegoś czasu też sama robie kartki, TUTAJ jest kilka zrobionych przeze mnie kartek (niektóre są robione komputerowo, jednak większość to ręczna robota). Teoretycznie jestem z Gdańska, chociaż teraz mieszkam pod Sulęczynem (w niedalekiej przyszłości przeprowadzam się jednak bliżej Gdańska)
pradziwe cudeńka
Bahus ale artysta z Ciebie
Rybka, daja znac kiedy bedziesz w gda, umowimy sie na kawke :) jak co ,pisz na gadu :)
Kartki prześliczne...brawo !!!
Np. przez neta??