CHCIAŁABYM zapytać, czy ktos mógłby pomóc mi i napisać jaki typ mąki nadaje się do jakich typów wypieków, najbardziej interesuje mnie wypiek chleba, bułek i chałki, mam różne typy mąki i nie wiem co z nia robić, mam 1850 graham, 2000 razową zytnią i pszenną, tortową 450, nie wiem do czego uzywac mąki krupczatki. Wiem, że typ maki to sukces wypieków. Proszę o rady
CHCIAŁABYM zapytać, czy ktos mógłby pomóc mi i napisać jaki typ mąki nadaje się do jakich typów wypieków, najbardziej interesuje mnie wypiek chleba, bułek i chałki, mam różne typy mąki i nie wiem co z nia robić, mam 1850 graham, 2000 razową zytnią i pszenną, tortową 450, nie wiem do czego uzywac mąki krupczatki. Wiem, że typ maki to sukces wypieków. Proszę o rady
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=163899&post=163899&offset=0