Pytanie jak w temacie. Niewiele czasu już zostało (dziś o północy koniec głosowania) i trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo sporo osób głosuje i strona się buntuje czasem. Ale warto chyba, jak ktoś powiedział tworzyć historię, a nie tylko byc jej niemym obserwatorem:) Trzeba oddać głos w 7 kategoriach. W pietwszej (grupa A) znajdziecie Wilekie Jeziora Mazurskie, w tej z parkami narodowymi (grupa E) Białowieżę (tylko tu szukając trzeba uważnie patrzeć, bo w nawiasie, gdzie wpisane jest państwo jest Białoruś/Polska). Zwróćcie uwagę, żeby nie zagłosować na konkurencję oddając więcej niż jeden głos w kategorii gdzie z najdują się nasze jeziora i Białowieża (głos można oddawać na kilka miejsc w jednej kategorii)
Pamiętajcie, żeby po oddaniu głosu kliknąć w link, który zostanie przysłany na Waszą skrzynkę mailową. Godzinę czekałam na ten link, kiedy wreszcie zdenerwowana, że nie przychodzi odnalazłam go w folderze ze spamem:(
Trzeba oddać głos w 7 kategoriach. W pietwszej (grupa A) znajdziecie Wilekie Jeziora Mazurskie, w tej z parkami narodowymi (grupa E) Białowieżę (tylko tu szukając trzeba uważnie patrzeć, bo w nawiasie, gdzie wpisane jest państwo jest Białoruś/Polska). Zwróćcie uwagę, żeby nie zagłosować na konkurencję oddając więcej niż jeden głos w kategorii gdzie z najdują się nasze jeziora i Białowieża (głos można oddawać na kilka miejsc w jednej kategorii)
Tu zasady głosowania wyjasnione po polsku, gdyby ktoś potrzebował: http://www.jeziora.warmia.mazury.pl/o-konkursie/zasady-glosowania
Tu strona całej akcji: http://www.new7wonders.com/c2/
Pamiętajcie, żeby po oddaniu głosu kliknąć w link, który zostanie przysłany na Waszą skrzynkę mailową. Godzinę czekałam na ten link, kiedy wreszcie zdenerwowana, że nie przychodzi odnalazłam go w folderze ze spamem:(
Pozdrawiam serdecznie : )
Bardzo Ci dziekuje za przypomnienie.Samajestem z Mazur i niewybaczylabym sobie, ze nie glosowalam.Pozdrawiam
Wczoraj prubowałam wejść ale serwer był zapchany i nie weszłam na stronę.
Oczywiscie, ze glosowalam i polecam innym