Forum

Kuchenne porady

Mięso do pyz

  • Autor: aleczka Data: 2009-07-09 15:32:42

    witajcie.Czy takie gotowane ,mielone i przyprawione mięso do pyz czy pierogów można zamrozić??

  • Autor: nonka4 Data: 2009-07-09 15:40:25

    jak najbardziej można:)

  • Autor: aleczka Data: 2009-07-09 16:25:27

    dzieki,juz zamrożone:-)a potem wystarczy wyjąc i niech sobie poleży w ciepełku?

  • Autor: tineczka Data: 2009-07-09 17:18:42

    ja bym nie radzila rozmrazac w ciepelku, na noc do lodowki i wolne rozmrazanie dla dobra smaku i zoladka:)

  • Autor: aleczka Data: 2009-07-09 18:57:16

    o,racja:-)dzięki:-)

  • Autor: as Data: 2009-07-09 21:11:54

    Ja kiedys wyjełam schab z zamrażarki. Na noc dałam do lodówki i wcale mi się nie rozmroził.

  • Autor: tineczka Data: 2009-07-09 23:06:37

    To nie jest dziwne, zalezy jaka masz temperature w lodowce, moze za niska? Nastepnym razem wloz na dwie noce:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu