A ja się gapię jak cielę na malowane wrota i zastanawiam się coś tak z tymi pomidorami wyskoczyła. Dopiero potem mnie oświeciło, ale lepiej późno niż wcale
..a kto nie? Nie wszyscy chyba jednak doczytali " skumbrie w tomacie..." a z lubieniem tej konserwy rybnej, która stała na półkach u schyłku poprzedniego systemu, jest chyba gorzej . Mnie zawsze kojarzą się one z wypadami w góry i nad morze, kiedy bylismy jeszcze piękni i młodzi a nasze dzieci i wnuki dopiero w planach były
Już myślimy o sieprniu i wrześniu :) Ta zmiana szat WuŻetu wraz z maleńkim okienkiem porad stała się moim oczkiem w głowie :) Oczywiście przyczyniam się do tych zmian tylko w pewnym stopniu, ale bardzo je lubię.
i pomidorkowo na stronce
Zgadzam się! Choć zal truskawek nieco, to pomidorki tez fantastycznie się prezentują, Brawo moderatorzy!
mi też się podoba
A ja się gapię jak cielę na malowane wrota i zastanawiam się coś tak z tymi pomidorami wyskoczyła. Dopiero potem mnie oświeciło, ale lepiej późno niż wcale
mniam , mniam ;)))kolorowo i apetycznieeeeeeee:))
Oj fajnie fajnie! Nowa szata jest jak kartka z życzeniami dla naszej Agik, bo o ile dobrze pamiętam, to (chyba) Ona pożera pomidory pasjami :-)))
Agik pewnie w siodmym niebie pomidorowym bedzie teraz....:)
bardzo ladnie na stronie!
A to moje dzieło:))
Hihihi, bardzo mi się podobają takie fotograficzne pojedynki na wesoło :D
Ojej
To z dedykacją dla mnie?
No, podzielę się ;)
Bo z tego, co pamiętam, to tu jest więcej pomidorożerców ;)
Erka
Mąż Drakas
Kokliko
ŚLicznie
Tylko, zę ja mam znów lubiezne myśli...
również zaliczam sie do "pomidożerców"
..a kto nie?
Nie wszyscy chyba jednak doczytali " skumbrie w tomacie..." a z lubieniem tej konserwy rybnej, która stała na półkach u schyłku poprzedniego systemu, jest chyba gorzej . Mnie zawsze kojarzą się one z wypadami w góry i nad morze, kiedy bylismy jeszcze piękni i młodzi a nasze dzieci i wnuki dopiero w planach były
Ja się doczytałam, ale nie pamiętam żebym jadła. Chyba jako smarkata stroniłam od ryb w puszce i może dlatego...?
Agik,
ale mamy teraz wyzerke co?
MODERATORZY!
... Nareszcie! Jeszcze wczoraj tak myslalam: "... juz mi te truskawki obrzydly :o)" BRAWO!!!
Już myślimy o sieprniu i wrześniu :) Ta zmiana szat WuŻetu wraz z maleńkim okienkiem porad stała się moim oczkiem w głowie :)
Oczywiście przyczyniam się do tych zmian tylko w pewnym stopniu, ale bardzo je lubię.
Przy każdym odświeżeniu stronki ja czuję się też odświeżony.
Odświeżajcie jak najczęściej.
Taaak..będźcie naszymi Old Spice'mi
Ten zapach kojarzy mi się z mieszkańcami Północnej Afryki
wolę mniej intensywne zapachy. Jak przejdzie koło mnie taki na ulicy normalnie chce wtopić się w asfalt ......Zero umiaru w uzyciu zapachu :)