Dzisiaj moja córka otrzymała wiadomość, że dostała się na studia !!!!!!!!!! Jest już studentką I roku germanistyki na KUL-u na studiiach stacjonarnych. Baaaardzo się cieszę i jestem z niej ogromnie dumna
Bo masz być z czego dumna. Gratuluję ! Dodam tylko,ze moja córka -Dagmara od października też zaczyna studia na pedagogice - wychowanie przedszkolne i wczesnoszkolne.
To ja się dołączę i powiem,że też jestem dumna z mojego syna,który od poniedziałku jest mgr.inż.fizyk,i idzie za ciosem dalej.Pochwaliłam się,a co mi tam
Polu42 - jasne, że tak. Pamiętam, jak się cieszyłam, kiedy ja zaczynałam studia wiele lat temu. A teraz - cieszę się jeszcze bardziej !!!!!! Sukcesy dzieci są ważniejsze, przynajmniej dają mnóstwo satysfakcji rodzicom.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Tak fajnie podzielić się z Wami dobrymi wieściami :))) Właśnie sprawdziłyśmy i okazało się, że na UMCS też się dostała, ale decyzję już podjęła - będzie studiować na KUL-u.
Tata jest BAAARDZO dumny z córki. Wprawdzie lakonicznie stwierdził na wieść o jej sukcesie - " a nie mówiłem?" , ale słychać było (do dzisiaj nawet!!!!!!!) dumę w jego głosie.
Ja też jestem absolwentką UMCS-u. Na początku Ania zastanawiała się nad tą uczelnią, ale sądzę, że to był raczej "ukłon w moją stronę", bo ja zawsze wspaniale wspominam studia. Poradziłam jej, aby pojechała i zobaczyła obie uczelnie, porozmawiała z ludźmi. Po tych doświadczeniach stwierdziła, że jej miejsce jest na KUL-u. Szanuję jej decyzję i cieszę się, że tam właśnie się dostała. Wprawdzie nie ma jeszcze wyników z innych uczelni, ale ona już wie, gdzie będzie studiować :)))
Gratulacje dla córci i dumnych rodziców! ..nie pomyślałabym,że masz juz taką dorosłą córę.. nie wyglądasz:)) pewnie jesteście jak dwie siostrzyczki:) pozdrówka!
Dzisiaj moja córka otrzymała wiadomość, że dostała się na studia !!!!!!!!!! Jest już studentką I roku germanistyki na KUL-u na studiiach stacjonarnych. Baaaardzo się cieszę i jestem z niej ogromnie dumna
Gratuluje serdecznie!!!!
Pozdrawiam.
Bo masz być z czego dumna. Gratuluję !
Dodam tylko,ze moja córka -Dagmara od października też zaczyna studia na pedagogice - wychowanie przedszkolne i wczesnoszkolne.
To Ty też możesz być dumna. Jak to miło, kiedy dzieci fajnie układają sobie życie i odnoszą sukcesy :))))))))))))))))))
To ja się dołączę i powiem,że też jestem dumna z mojego syna,który od poniedziałku jest mgr.inż.fizyk,i idzie za ciosem dalej.Pochwaliłam się,a co mi tam
Brawo !
Gratuluję Aleex i życzę córce powodzenia.
Przepraszam Aleex,że tak w Twoim wątku, ale powiedzcie sami, czy jako rodzice, nie cieszycie sie więcej z sukcesów dzieci, niż swoich? Ja tak.
Polu42 - jasne, że tak. Pamiętam, jak się cieszyłam, kiedy ja zaczynałam studia wiele lat temu. A teraz - cieszę się jeszcze bardziej !!!!!! Sukcesy dzieci są ważniejsze, przynajmniej dają mnóstwo satysfakcji rodzicom.
Gratuluję!
Gratulacje:)
Moja cörka tez skonczyla germanistyke a druga cörka studiuje ekonomie. Syn tez studiuje politologie i ja z mezem jestesmy bardzo dumniz naszych dzieci
Moje gratulacje, też tak sie cieszyłam jak moje dzieci dostały się na studia. Pogratuluj córci również, pozdrawiam serdecznie
Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Tak fajnie podzielić się z Wami dobrymi wieściami :))) Właśnie sprawdziłyśmy i okazało się, że na UMCS też się dostała, ale decyzję już podjęła - będzie studiować na KUL-u.
Ja też się cieszę razem z TATĄ
Tata jest BAAARDZO dumny z córki. Wprawdzie lakonicznie stwierdził na wieść o jej sukcesie - " a nie mówiłem?" , ale słychać było (do dzisiaj nawet!!!!!!!) dumę w jego głosie.
Gratulacje!
Gratulacje! a czemu nie chce na UMCS? ja tam właśnie studiowałam.....ale kiedy to już było.....
Ja też jestem absolwentką UMCS-u. Na początku Ania zastanawiała się nad tą uczelnią, ale sądzę, że to był raczej "ukłon w moją stronę", bo ja zawsze wspaniale wspominam studia. Poradziłam jej, aby pojechała i zobaczyła obie uczelnie, porozmawiała z ludźmi. Po tych doświadczeniach stwierdziła, że jej miejsce jest na KUL-u. Szanuję jej decyzję i cieszę się, że tam właśnie się dostała. Wprawdzie nie ma jeszcze wyników z innych uczelni, ale ona już wie, gdzie będzie studiować :)))
Gratuluje :) Lublinto przesliczne miasto i wyjatkowe :) a na dodatek ludzie przesympatyczni w nim mieszkaja:)
Gratulacje. Moj synek zaczyna na UW od października
Aleex, cieszę się razem z Tobą:-)) Pogratuluj córce!!! Pozdrawiam.
Gratulacje dla córci i dumnych rodziców!
..nie pomyślałabym,że masz juz taką dorosłą córę.. nie wyglądasz:))
pewnie jesteście jak dwie siostrzyczki:) pozdrówka!