Mój internetowy znajomy bierze udział w konkurskie fotograficznym.Jesli podoba się Wam jego fotka - bo mnie bardzo - zgłosujcie . http://www.herbataipodroze.pl/pokaz/chmura/foto/4917/id/2 Zdjęcie przedstawia świat widziany przez autentyczna kroplę deszczu .Mnie się szalenie podoba.Z góry bardzo dziekuję :)
Nie mam zwyczaju oddawać głosu tylko dlatego, że ktoś o to prosi. Zwyczajnie muszę być przekonana, że mi się to coś podoba. Wiem, że Tobie też o to chodziło. Dlatego też z wielką przyjemnością informuję, ze zdjęcie jest rewelacyjne i zagłosowałam ze 100% przekonaniem :-) Gratulacje dla kolegi.
Bardzo dziękuję w imieniu Krzysztofa za tak wspaniałe komentarze i głosy. Własnie napisał do mnie, że dzięki min. Waszym głosom , przesunął się o 428 miejsc.Miał zły start, bo późno dowiedział się o konkursie - do końca pozostało 5 czy 6 dni. Ale myślę,że warto było oddać głos właśnie na to zdjęcie, prawda? Jeśli Krzysztof wygra zostanie " nadwornym " fotografem wyprawy Beaty Pawlikowskiej na Cejlon. Myślę, że na zasadzie wzajemności moglibyśmy liczyć na mały fotoreportaż z tego frapującego miejsca. Szczerze życzę mu wygranej !
Zapraszam jutro, gdyż głosować można codziennie.Pozdrawiam, jesteście jak zawsze niezawodni !
Mój internetowy znajomy bierze udział w konkurskie fotograficznym.Jesli podoba się Wam jego fotka - bo mnie bardzo - zgłosujcie .
http://www.herbataipodroze.pl/pokaz/chmura/foto/4917/id/2
Zdjęcie przedstawia świat widziany przez autentyczna kroplę deszczu
.Mnie się szalenie podoba.Z góry bardzo dziekuję :)
fantastyczne!!!!! Kradnę na pulpit...mogę...??
Mnie też bardzo się spodobało. Głos oddany
Głosik też oddałam.Przekaż Polu znajomemu że wpadniemy kiedyś do jego ogródka ;)
Na kawkę, czy mały szaberek ?
Świetne zdjęcie-głos oddany.
Głos oddałam.Fotka świetna
Głos oddany.
Głos oddny super zdjęcie pozdrawiam
Super zdjęcie i mnie również bardzo się podoba. Głos oddałam. Pozdrówka.
tez oddałam głos suer zdjecie
głos oddałam, bardzo mi się podoba świetne zdjęcie
Rewelacyjne jest to zdjecie:)ludzie maja talenty.
Głos dla kolegi oddany. Fajne zdjecie :)
Nie mam zwyczaju oddawać głosu tylko dlatego, że ktoś o to prosi. Zwyczajnie muszę być przekonana, że mi się to coś podoba. Wiem, że Tobie też o to chodziło. Dlatego też z wielką przyjemnością informuję, ze zdjęcie jest rewelacyjne i zagłosowałam ze 100% przekonaniem :-) Gratulacje dla kolegi.
Świetne zdjęcie, głos oddany.
Dodałam do swojej galerii ciekawych zdjęć - głosowałam !
Super zdjęcie. Głos oddany
Oj tak , ciekawe zdjęcie, zagłosowałam.
Ja również zagłosowałam.Zdjęcie super.
Zagłosowałem:) Super fota
Głos oddany
Głos oddany , fajna fotka
Bardzo dziękuję w imieniu Krzysztofa za tak wspaniałe komentarze i głosy. Własnie napisał do mnie, że dzięki min. Waszym głosom , przesunął się o 428 miejsc.Miał zły start, bo późno dowiedział się o konkursie - do końca pozostało 5 czy 6 dni. Ale myślę,że warto było oddać głos właśnie na to zdjęcie, prawda?
Jeśli Krzysztof wygra zostanie " nadwornym " fotografem wyprawy Beaty Pawlikowskiej na Cejlon. Myślę, że na zasadzie wzajemności moglibyśmy liczyć na mały fotoreportaż z tego frapującego miejsca. Szczerze życzę mu wygranej !
Zapraszam jutro, gdyż głosować można codziennie.Pozdrawiam, jesteście jak zawsze niezawodni !
To trzymamy kciuki i jutro też tu będziemy :-)
Zdjęcie naprawdę super!!!-zagłosowałam po raz drugi :)
Głos ponownie oddany:)
Zrobione! :-)
Zdjecie super.Zrobione
super, bardzo mi się podoba, a głos oczywiście też oddany
Piękne. Głos oddałam.
Zagłosowane w niedzielę.
Zagłosowane :))
Piękne - zagłosowałam.
Fajne zdjecie, zaglosowalam.
Zagłosowałam;Pozdrawiam
Zdjęcie świetne! Oczywiście zagłosowałam :)
Pola, zdjecie superowe!
Zaglosowalam
Zapraszam do głosowania - dzień trzeci :)
Zaproszenie przyjęte :-))) Klik, klik i już poszło.
186 głosów.
187 :-)
188:)
189 :)
192 :)
Bardzo ciekawe zdjęcie...głos oddany 193
,Bahus
Głos oddany 194
Też mi się podoba - głos oddany 195 :)
Głos oddany
226
228