No i stało się !!! Za 8 miesięcy zostanę dziadkiem....Już sam nie wiem co z radości powiedzieć....Ura, ura, ura jak mawiali starożytni Rosjanie........A terazzzzzz sobie "chlasnę" bo nie zasnę.... Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Siupnąłem sobie na jedną,a potem na drugą...nogę,No i co z tego > wynika?Nic...nadal spać nie mogę.Radość i duma rozsadza:Moje dziadkowe ego, > nie zasnę i trudno...choć nie wiem dlaczego..Pewnie zmęczony rano,W > stanie troszkę "ten tego"Wstanę rozbity i "chory"lecz będę wiedział > dlaczego.....Bahus
Bahusie gratulacje ogromne!!!! Chłopie, jak Ty już teraz nie śpisz, to co będzie, jak już przyjdzie na świat?! A jakie wierszyki będziesz mu/jej układał, hoho!
No to siup za dziadka. Masz teraz kilka miesiecy zeby przypomniec sobie jakies bajki, kolysanki, pozniej zabawy itp. W koncu nie ma lepszej niani niz dziadkowie ;)
Już za 8 miesięcy Bahus dziadkem zostanie więc gratulacje się należą, panowie i panie dzieciątko niech zdrowo się rozwija i rośnie jak na drożdżach niech poród będzie łatwy, tak jak tylko można. A dziadziuś niech się wysypia, już teraz do woli bo jak już się maluch urodzi to może spać nie pozwoli:) Bahusie - dziadku drogi od dzisiaj jesteś Wielki nieraz jeszcze ze wzruszenia uronisz łez kropelki.
Dziękuję Wam kochani. Coś nie tak ze mną, chyba mnie pokręciło...wczoraj poszedłem do parku (tam gdzie syn mieszka) zobaczyć jakie są warunki do spacerów z niemowlęciem....chyba mi "odbija". Bahus ...zawsze taki zrównoważony, a teraz świruje...
Bahusku, swira dostales juz na slubie syna:))) Zaczales byc "ludzki", co od razu zauwazylam, hihihi Teraz , to juz nie wiem, wyjdziesz z Siebie:) jak wytrzymasz 8 miesiecy, ile parkow obejdziesz, jakie wiersze napiszesz??? Och , dziadku szykuj sie na milosc, najwieksza milosc Twojego zycia, zapewniam!!!!
No i stało się !!! Za 8 miesięcy zostanę dziadkiem....Już sam nie wiem co z radości powiedzieć....Ura, ura, ura jak mawiali starożytni Rosjanie........A terazzzzzz sobie "chlasnę" bo nie zasnę....
Bahus
SIUP!!!! :) i gratulacje :)
serdeczne gratulacje,
wznosze toast za zdrowie maluszka
siup!
Gratulacje dla dziadziusia bo bedzie mial wnusia.... a moze wnusie!!! Wszystko jedno oby bylo zdrowiutke!!!
Siupnąłem sobie na jedną,

a potem na drugą...nogę,
No i co z tego wynika?
Nic...nadal spać nie mogę.
Radość i duma rozsadza:
Moje dziadkowe ego,
nie zasnę i trudno...
choć nie wiem dlaczego..
Pewnie zmęczony rano,
W stanie troszkę "ten tego"
wstanę rozbity i "chory"
lecz będę wiedział dlaczego.....
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:

> Siupnąłem sobie na jedną,a potem na drugą...nogę,No i co z tego
> wynika?Nic...nadal spać nie mogę.Radość i duma rozsadza:Moje dziadkowe ego,
> nie zasnę i trudno...choć nie wiem dlaczego..Pewnie zmęczony rano,W
> stanie troszkę "ten tego"Wstanę rozbity i "chory"lecz będę wiedział
> dlaczego.....Bahus
DOOOOBRE!!!
Bahusie gratulacje ogromne!!!!
Chłopie, jak Ty już teraz nie śpisz, to co będzie, jak już przyjdzie na świat?!
A jakie wierszyki będziesz mu/jej układał, hoho!
wierwszyk super!! witaj w gronie zwariowanych dzidziów i babć :))) gratuluje serdecznie :)))
Gratulacje!
Gratulacje!
Wow!!!Gratuluje
Gratulacje ,obyś tylko nie supał do rozwiązania
.
Gratulacje i miłego dziadkowania i rozpieszczania wnucząt pozdrawiam.
Moje gratulacje !!! ale można zostać mężem babci i co wtedy?
O ja!!!! Super! No to SIUP!
Gratuluję!!!
Witamy w klubie ! Serdeczne gratulacje :)
Gratulacje!
Niech się zdrowo nosi i tak samo urodzi.
Gratuluję awansu !!!
No to siup za dziadka. Masz teraz kilka miesiecy zeby przypomniec sobie jakies bajki, kolysanki, pozniej zabawy itp. W koncu nie ma lepszej niani niz dziadkowie ;)
Gratuluję! Pozdrawiam!
Bahus gratuluje!!! :)))
Gratulacje - dla Ciebie i rodziców Maleństwa!
Gratulacje
Gratuluję i juz myśl jakie pierwsze danie mu zaserwujesz jak zacznie jeść inne pokarmy niz mleko:P
Serdeczne gratulacje dla ciebie bahusie oraz dla "winnych" tego zamieszania
. Siup za malucha !!!
Już za 8 miesięcy Bahus dziadkem zostanie
więc gratulacje się należą, panowie i panie
dzieciątko niech zdrowo się rozwija
i rośnie jak na drożdżach
niech poród będzie łatwy,
tak jak tylko można.
A dziadziuś niech się wysypia,
już teraz do woli
bo jak już się maluch urodzi
to może spać nie pozwoli:)
Bahusie - dziadku drogi
od dzisiaj jesteś Wielki
nieraz jeszcze ze wzruszenia
uronisz łez kropelki.
Serdecznie gratuluję!
Moje ogromniste gratulacje:)
Witaj Dziadku w klubie ; hihihi
Wspaniala nowina!
Caluski dla mlodych!
Dziadku , brode musisz zapuscic i zgolic dopiero po zobaczeniu Tego cuda nad cudami:)
Gratulacje!!!!!!!
Gratulacje i pozdrowienia!
A teraz rozpieszczajcie rodzinnie przyszłą mamunię..:)
Bahus bedzie dziadkiem-idzie nowe!
Gratulacje Bahusie :)
Dziękuję Wam kochani.
Coś nie tak ze mną, chyba mnie pokręciło...wczoraj poszedłem do parku (tam gdzie syn mieszka) zobaczyć jakie są warunki do spacerów z niemowlęciem....chyba mi "odbija". Bahus ...zawsze taki zrównoważony, a teraz świruje...
A świruj sobie ile wlezie. Fajny facet z Ciebie, wiesz?
Bahus, to najzdrowsze objawy dziadkowe. Serdeczne gratulacje.
Ty nie świrujesz:) Ty normalniejesz :)) buziaki :))
Bahusku, swira dostales juz na slubie syna:))) Zaczales byc "ludzki", co od razu zauwazylam, hihihi
Teraz , to juz nie wiem, wyjdziesz z Siebie:) jak wytrzymasz 8 miesiecy, ile parkow obejdziesz, jakie wiersze napiszesz???
Och , dziadku szykuj sie na milosc, najwieksza milosc Twojego zycia, zapewniam!!!!
Bahusie, nie jest źle ! Gdybyś już poleciał pieluchy kupować..Ooooo...byłoby gorzej !
Gratuluje :)
Ciekawe co bedzie jak sie urodzi dzidzius, to dopiero "szalenstwo" Cie ogarnie :D
No i jakie sa warunki? Jesli to nie tajemnica oczywiscie ;)))
No to gratulacje drogi dziadku -magma56