Chyba będę żądać odszkodowania od twórców tej strony. Po pierwsze uzależnia, po drugie od niej się tyje!!! Jest tyle pyszności, że grzech nie spróbować. A już wejść na forum to muszę codziennie, nawet kilka razy. Gdzie można na odwyk, ktoś wie?
Hmm .. Nie tak dawno po 5 tyg .. niebycie w sieci dorwałam sie do neta i pierwszą strone którą otworzyłam to byliscie ... WY KOCHANI !! Nic doadać nic ując .. heeheheh !!
Możecie wszyscy sobie pogratulować !! Moim zdaniem , nie ważne jak wygląda stronka ( nie ujmując nic oczywiście moderatorom , bo wiadomo ,że bez nich ani rusz ) liczą się ludzie ,którzy dodają przepisy , komentują , zakładają wątki ,bez Was ta strona byłaby zwykłą stroną jakich setki w sieci .Ja będąc na WŻ ,przeglądając przepisy , atrykuły ,fofum , popijając rano kawkę czuję się z Wami bardzo blisko
Asti !! Hihi ... dokładnie teraz popijajac poraną caffe jeszcze w koszulinie czytam Twoja wypowiedz ... ))))) .. Hmm ..... sedno sprawy .. jest jednak coś na rzeczy z .... tymi naszymi '' zarłoczkami '' ! Pozdrawiam..
Hahaha! Mam to samo! Każdy dzień zaczynam od tej strony, potem kilkanaście razy w ciagu dnia wchodzę, dzień kończę WŻ-tem. Odszkodowania nie chcę, bo z nadwagą poradziłam sobie dietą a uzależnienie jest cudowne. Kocham Was! :)
no...nawet się nie obejrzałam jak stuknęło mi 2 latka.. jak nie mogę włączyć kompa..to aż jakaś delirka mnie ogarnia z "niespokojności".. a z porannymi - i nie tylko kawkami pomykajcie do kawiarenki na pogaduchy!:
Chyba będę żądać odszkodowania od twórców tej strony. Po pierwsze uzależnia, po drugie od niej się tyje!!! Jest tyle pyszności, że grzech nie spróbować. A już wejść na forum to muszę codziennie, nawet kilka razy. Gdzie można na odwyk, ktoś wie?
hehe nie Ty jedna jesteś uzależniona :D hmm ale ja nie chcę odwyku
Pozdrawiam!
Hmm .. Nie tak dawno po 5 tyg .. niebycie w sieci dorwałam sie do neta i pierwszą strone którą otworzyłam to byliscie ... WY KOCHANI !!
Nic doadać nic ując .. heeheheh !!
Możecie wszyscy sobie pogratulować !! Moim zdaniem , nie ważne jak wygląda stronka ( nie ujmując nic oczywiście moderatorom , bo wiadomo ,że bez nich ani rusz ) liczą się ludzie ,którzy dodają przepisy , komentują , zakładają wątki ,bez Was ta strona byłaby zwykłą stroną jakich setki w sieci .Ja będąc na WŻ ,przeglądając przepisy , atrykuły ,fofum , popijając rano kawkę czuję się z Wami bardzo blisko
Asti !! Hihi ... dokładnie teraz popijajac poraną caffe jeszcze w koszulinie czytam Twoja wypowiedz ... ))))) .. Hmm
..... sedno sprawy .. jest jednak coś na rzeczy z .... tymi naszymi '' zarłoczkami '' ! Pozdrawiam..
Hahaha! Mam to samo! Każdy dzień zaczynam od tej strony, potem kilkanaście razy w ciagu dnia wchodzę, dzień kończę WŻ-tem. Odszkodowania nie chcę, bo z nadwagą poradziłam sobie dietą a uzależnienie jest cudowne. Kocham Was! :)
ja tak samo jak ty
Dzień bez strony WŻ to dzień stracony:)
no...nawet się nie obejrzałam jak stuknęło mi 2 latka..
jak nie mogę włączyć kompa..to aż jakaś delirka mnie ogarnia z "niespokojności"..
a z porannymi - i nie tylko kawkami pomykajcie do kawiarenki na pogaduchy!:
bedziesz musiala wynajac dluuugi pociag aby aresztowac tyle (34536) uzytkownikow i zawiesc do sztrazburga na rozprawe :):):):):)
Nie chcę odwyku od wż ale od żarcia. Ale tego chyba nie wymyslili nawet najmądrzejsi ludzie świata...
no z takim odwykiem to bedzie gorzej :)
zycze powodzenia :):):):):)