Kochani, moja mama zgłosiła Zuzę do jakiegoś konkursu organizowanego przez tesco.Będę wdzięczna za głosiki dla mojego słoneczka
A to link, gdyby komuś spodobało się zdjęcie mojej córci:-)http://nasza-klasa.pl/tesco/galeria/66987Pozdrawiam i dziękuję:)
Chciałam zagłosować ale otwiera mi się tylko zdjęcie na naszej - klasie pod podanym linkiem, cos robie nie tak?Córeczka śliczna
Dobrze robisz.Otworzy się zdjęcie i jesli chcesz zagłosować, trzeba najechać kursorem na ocenę "5" i kliknąć.
Klikam na wszystko bez wyjątku o co na WŻ ktoś poprosi. Jenego klikania nie zrealizuję niestety nikomu i nigdy. Barierą jest NK. Nie mam mnie tam i nie będzie.
BAhus już ma 100% przy swoim dzrewie i ja klikam dalej. Nie wiem czy potrzebnie
poszła piąteczka|) Zuzka rozkoszna:))
32 piąteczki:) Rośnie Ci super damessa !
Z wielką przyjemnością zagłosowałam.
Fajna Twoja Zuza:)Z chęcią bym zagłosowała,ale podobnie jak CZOS nie mam konta na NK:(
Zagłosowałam z konta syna:))))Pozdrawiam
Superek poszedł
zrobione:):):
Zagłosowane! Świetna córeczka!pozdrawiam
Głos oddany :) Śliczna Zuzieńka :) Pozdrowienia dla Was serdeczne!
Zrobione!
Zagłosowałam. Zuzia ma fajna okrąglódką buzię:)
Kochani, moja mama zgłosiła Zuzę do jakiegoś konkursu organizowanego przez tesco.
Będę wdzięczna za głosiki dla mojego słoneczka
A to link, gdyby komuś spodobało się zdjęcie mojej córci:-)
http://nasza-klasa.pl/tesco/galeria/66987
Pozdrawiam i dziękuję:)
Chciałam zagłosować ale otwiera mi się tylko zdjęcie na naszej - klasie pod podanym linkiem, cos robie nie tak?
Córeczka śliczna
Dobrze robisz.Otworzy się zdjęcie i jesli chcesz zagłosować, trzeba najechać kursorem na ocenę "5" i kliknąć.
Klikam na wszystko bez wyjątku o co na WŻ ktoś poprosi. Jenego klikania nie zrealizuję niestety nikomu i nigdy. Barierą jest NK. Nie mam mnie tam i nie będzie.
BAhus już ma 100% przy swoim dzrewie i ja klikam dalej. Nie wiem czy potrzebnie
poszła piąteczka|) Zuzka rozkoszna:))
32 piąteczki:) Rośnie Ci super damessa !
Z wielką przyjemnością zagłosowałam.
Fajna Twoja Zuza:)
Z chęcią bym zagłosowała,ale podobnie jak CZOS nie mam konta na NK:(
Zagłosowałam z konta syna:))))
Pozdrawiam
Superek poszedł
zrobione:):):
Zagłosowane! Świetna córeczka!pozdrawiam
Głos oddany :) Śliczna Zuzieńka :) Pozdrowienia dla Was serdeczne!
Zrobione!
Zagłosowałam. Zuzia ma fajna okrąglódką buzię:)