Śmietanfix to coś, co sprawia, że śmietana bardzo dobrze się ubija i można ją dłużej pzrechowywać - nie podchodzi wodą... Przynajmniej tak mi się wydaje...Ja mieszkam w Niemczech i tu kupuję coś podobnego pod nazwą Sahnesteif, np. firmy Dr.Oetker lub RUF
Co kraj - to inne opakowanie. Popatrz uważnie w supermarketach - Dr. Oetker powinien być . Małe saszetki ( jak cukier waniliowy ) - pakowane po 5 szt. Pozdrawiam !
smietanfix...co to jest? czym mozna go zastapic...mieszkam w Danii....szukalam na polkach w sklepie...nie ma..
http://tortownia.pl/produkt.php?pid=1
Śmietanfix to coś, co sprawia, że śmietana bardzo dobrze się ubija i można ją dłużej pzrechowywać - nie podchodzi wodą...
Przynajmniej tak mi się wydaje...Ja mieszkam w Niemczech i tu kupuję coś podobnego pod nazwą Sahnesteif, np. firmy Dr.Oetker lub RUF
witaj,
ja tez kupuje Dr. Oetker - na moim pisze - Whip it - stabilizer for whipping cream,
pozdrawiam
Co kraj - to inne opakowanie.
Popatrz uważnie w supermarketach - Dr. Oetker powinien być .
Małe saszetki ( jak cukier waniliowy ) - pakowane po 5 szt.
Pozdrawiam !