kochani , pierwszy raz biore udział w konkursie , wstawiłam zdjęcie wnusi ( Zuzi), jeśli sie Wam podoba to proszę o ocenę , z góry ślicznie dziekuję -makusia :) http://nasza-klasa.pl/tesco/galeria/71475
U mnie nie pokazują się te gwiazdki na które się klika aby oddać głos , dziwne to jest bo wygląda jakbym już oddała głos a przecież jeszcze nie oddałam
Użytkownik monia7301 napisał w wiadomości: > U mnie nie pokazują się te gwiazdki na które się klika aby oddać głos , > dziwne to jest bo wygląda jakbym już oddała głos a przecież jeszcze nie > oddałam
kochani , dziekuję za chęci:) to wszystko mają nie dopracowane , ale i tak głosiki i tak się nie liczą w konkursie , zdjecia będzie wybierać komisja:) pozdrawiam cieplutko Magda
kochani , pierwszy raz biore udział w konkursie , wstawiłam zdjęcie wnusi ( Zuzi), jeśli sie Wam podoba to proszę o ocenę , z góry ślicznie dziekuję -makusia :) http://nasza-klasa.pl/tesco/galeria/71475
Witaj,makusiu,chciałam właśnie zagłosować,ale nie potrafię,klikam wszędzie i nic.
Użytkownik gruba napisał w wiadomości:
> Witaj,makusiu,chciałam właśnie zagłosować,ale nie potrafię,klikam wszędzie i
> nic.
teraz chyba dobrze:)
Gratuluję ślicznej wnusi.
dziękuję :)
Dalej nie potrafię,niewiem co jest,spróbuję póżniej,albo jutro.
Głos oddany:))
dziękuję nie wiem dlaczego nie mogą wszyscy oddać głosu:( nie rozumiem .. kurcze
Ja też nie moge kliknąć. Nie ma tych pól co się ocenia. Na następnych zdięciach są a na tym nie ma.
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> Ja też nie moge kliknąć. Nie ma tych pól co się ocenia. Na następnych
> zdięciach są a na tym nie ma.
nie rozumiem ;(( muszę kogos spytać
Dla takiego spiocha brak skali , ale glosik oddany :)
Użytkownik Pola42 napisał w wiadomości:
> Dla takiego spiocha brak skali , ale glosik oddany :)
hihi :))
Głosik oddany.Wnusia cudna
I ja nie moge zagłosowac .!!!!!!
nie wiem dlaczego , ale trudno , to tylko zabawa:)) dziekuję za głosiki:)
melduje ze oddane!
Też nie mogę oddać głosu. Pozdrawiam
Szkoda ze nie wiedzialam o tym wczesniej. Dokladnie dzien wczesniej usunelam swoje konto z n-k. a kolega mowi ze nie mozna zaglosowac.
U mnie nie pokazują się te gwiazdki na które się klika aby oddać głos , dziwne to jest bo wygląda jakbym już oddała głos a przecież jeszcze nie oddałam
Użytkownik monia7301 napisał w wiadomości:
> U mnie nie pokazują się te gwiazdki na które się klika aby oddać głos ,
> dziwne to jest bo wygląda jakbym już oddała głos a przecież jeszcze nie
> oddałam
kochani , dziekuję za chęci:) to wszystko mają nie dopracowane , ale i tak głosiki i tak się nie liczą w konkursie , zdjecia będzie wybierać komisja:) pozdrawiam cieplutko Magda
zrobione juz wczesniej śliczna ta twoja zuzia
dziękuję :)