Witam zamierzam upiec chleb z przepisu bahusa http://wielkiezarcie.com/przepis1135.html robie w keksowkach wiec z tej porcji wyjda 2 .Czy w takim wypadku moge jeden bochenek zamrozic. Prosze o rade.
Zawsze nadmiar chleba sklepowego czy też upieczonego przeze mnie mrożę, najchętniej pokrojonego już na kromki. Później wyciągam z zamrażarki kilka kromeczek i po rozmrożeniu smakuje jak swieży.
Ja zawsze sobię piekę chlebek w 2 keksówkach .Zimny kroję na pół i połówki mrożę tak że jak mi się kończy wyciągam połówkę z lodówki rozmrażam tak że zawsze mam świeżutki.
Witam zamierzam upiec chleb z przepisu bahusa http://wielkiezarcie.com/przepis1135.html robie w keksowkach wiec z tej porcji wyjda 2 .Czy w takim wypadku moge jeden bochenek zamrozic. Prosze o rade.
Zawsze nadmiar chleba sklepowego czy też upieczonego przeze mnie mrożę, najchętniej pokrojonego już na kromki. Później wyciągam z zamrażarki kilka kromeczek i po rozmrożeniu smakuje jak swieży.
Wielkie dzięki za odp nie bylam pewna tego mrożenia ze względu na powiedzmy niecodzienne skladniki chleba. pozdrawiam
http://wielkiezarcie.com/przepis1135.html aktywny link
Ja zawsze sobię piekę chlebek w 2 keksówkach .Zimny kroję na pół i połówki mrożę tak że jak mi się kończy wyciągam połówkę z lodówki rozmrażam tak że zawsze mam świeżutki.