W gazecie Mój przepis,wygrał między innymi przepis, który wstawiłam na roladki:) bardzo się z tego cieszę,wygrałam 55 zł i nagrodę niespodziankę,nie jest to duża suma,ale starczy mi na 3 ksiązki do szkoły
Gratuluję i szczerze się cieszę! Bardzo miło jest zostać przez kogoś docenionym i wygrać chociażby niewielką nagrodę. A swoją drogą widzę,że chcesz trochę odciążyć rodzinny budżet-super! Pozdrawiam gorąco!!!
Wielkie gratulacje Aniu ciesze się razem z Tobą, A co to za gazeta jeśli można? Roladki są pycha i na pewno znają nowych smakoszy. Jeszcze raz szczeże gratuluję wygranej BRAWO!!!
Gratuluję!!! Wiem, że to nibyniewielka suma, ale książki,zeszyty,itp... a jak to się mówi -ziarnko do ziarnka:) Ja całe wakacje chodziłam na jagody, żeby zarobic na książki, przybory i jakieś ciuchy do szkoły -nie przelewało się, bo prace miał tylko tata, a nas z plecakami trójka:-) Dopiero po sezonie jeździłam do babci na wakacje i nie żałuję:)
Gratuluję serdecznie! To się czuje-działasz z pasją i o to chodzi! Nagroda w pełni zasłużona,bo sama chętnie korzystam z Twoich przepisów. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów,niekoniecznie kulinarnych.
Gratuluję Różyczko, to naprawdę superowa wiadomość:) Już wyobrażam sobie Ciebie, jako młodą, zdolną i piekną kobietkę prowadzącą... np. sieć własnych restauracji;) Pozdrawiam:)
Brawo :)))))) Wlasnie wrocilam z PL.. i szkoda, ze sobie nie kupilam tej gazetki :( Zawsze podziwiam twoj zapal do gotowania i wpisywania przepisow jak i rzetelnosc z jaka to robisz. Pozdrowienia dla Mamy i Piotrusia :) chyba juz urosl?? ;) zameldujcie sie na gg :)
Również Różyczko gratuluję wygranej i wiem jak bardzo się cieszysz.Pamiętam jak wygrałam kiedyś stówkę w krzyżówkach to myslałam że listonosza ucałuję ;)))
Gratuluję Różyczko,właśnie dzięki Tobie,kupiłam sobie tą nową gazetkę z przepisami,jest tania i są w niej fajne przepisy,do tej pory kupowałam"prześlij przepis",też za groszę,a teraz będę obydwie kupować.
Moje gratulacje! Jesteś bardzo zdolną i pomysłową kuchareczką. Myślę że masz wielki talent kulinarny.Teraz mała gazetka, potem może jakiś miesięcznik a następnie własny program kulinarny. Zyczę Ci Aniu byś spełniała swoje marzenia i zawsze dążyła uparcie do celu.
W gazecie Mój przepis,wygrał między innymi przepis, który wstawiłam na roladki:) bardzo się z tego cieszę,wygrałam 55 zł i nagrodę niespodziankę,nie jest to duża suma,ale starczy mi na 3 ksiązki do szkoły
Gratulacje! ;)
Gratulacje!!!
Gratuluję i szczerze się cieszę! Bardzo miło jest zostać przez kogoś docenionym i wygrać chociażby niewielką nagrodę.
A swoją drogą widzę,że chcesz trochę odciążyć rodzinny budżet-super! Pozdrawiam gorąco!!!
Ja również gratuluję wygranej.Gratuluję Ci zaangazowania .Gratuluję Twojej mami,że umiałą Cię dobrze wychować
Gratuluję.
Wspaniale! To jest coś!!! Szczere gratulacje.
gratuluję!!!
Wielkie gratulacje Aniu
ciesze się razem z Tobą, A co to za gazeta jeśli można? Roladki są pycha i na pewno znają nowych smakoszy. Jeszcze raz szczeże gratuluję wygranej BRAWO!!!
Gazetka nazywa się Mój przepis:) kosztuje 79 groszy tylko,są w niej przepisy czytelników i internautów:)
Czy ta gazetka ma własna strone internetową? Jeżeli tak to mozesz podać jej adres?
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> Czy ta gazetka ma własna strone internetową? Jeżeli tak to mozesz podać jej
> adres?
as , czy nie wydaje Ci się niestosowne reklamowanie innej strony kulinarnej na wż?
Mi chodzi o adres gazety anie strony kulinarnej
to gazeta z przpisami:) więc stronka będzie kulinarna droga as:))))))))))))
Gratuluję serdecznie!
Gratulacje Aniu!!
Różyczko, serdecznie gratuluję Tobie i Twojej mamie a nawet babci bo też się do tej wygranej przyczyniły, wiele Cię wcześniej nauczyły.
Super , gratulacje
Gratuluję i bardzo się cieszę.
Gratuluję!!!
Wiem, że to nibyniewielka suma, ale książki,zeszyty,itp... a jak to się mówi -ziarnko do ziarnka:)
Ja całe wakacje chodziłam na jagody, żeby zarobic na książki, przybory i jakieś ciuchy do szkoły -nie przelewało się, bo prace miał tylko tata, a nas z plecakami trójka:-) Dopiero po sezonie jeździłam do babci na wakacje i nie żałuję:)
Serdecznie gratuluje !!!!!!!!musze zaczac kupowac ta gazetke:)Pozdrawiam
Gratuluję!!!!!
Byle tak dalej Różyczko....gratulacje od Bahusa.
Bahus
Gratuluje.Wyskokosc nagrody nie ma znaczenia.Liczy sie fakt wygranej
Gratuluję ci Różyczko.
Szczere gratulacje. Wspaniale,że mogłaś się z nami tym podzielić. Myślę,że to sukces Twój , ale również i Twojej Mamy i Babci.
Pozdrawiam
Gratuluję serdecznie! To się czuje-działasz z pasją i o to chodzi!
Nagroda w pełni zasłużona,bo sama chętnie korzystam z Twoich przepisów.
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów,niekoniecznie kulinarnych.
EXTRA!! Gratuluję :)))
Gratuluję Różyczko, to naprawdę superowa wiadomość:) Już wyobrażam sobie Ciebie, jako młodą, zdolną i piekną kobietkę prowadzącą... np. sieć własnych restauracji;) Pozdrawiam:)
Brawo :)))))) Wlasnie wrocilam z PL.. i szkoda, ze sobie nie kupilam tej gazetki :(
Zawsze podziwiam twoj zapal do gotowania i wpisywania przepisow jak i rzetelnosc z jaka to robisz.
Pozdrowienia dla Mamy i Piotrusia :) chyba juz urosl?? ;) zameldujcie sie na gg :)
Również Różyczko gratuluję wygranej i wiem jak bardzo się cieszysz.Pamiętam jak wygrałam kiedyś stówkę w krzyżówkach to myslałam że listonosza ucałuję ;)))
Bardzo wszystkim dziękuje za miłe słowa,gazetkę schowam na pamiątkę
brawo!!!!!!!!!!!!!jestes super
Gratuluję Różyczko,właśnie dzięki Tobie,kupiłam sobie tą nową gazetkę z przepisami,jest tania i są w niej fajne przepisy,do tej pory kupowałam"prześlij przepis",też za groszę,a teraz będę obydwie kupować.
Super!!!! Gratuluje Różyczko:)
Gratuluję! Pozdrawiam
Gratuluję!!! Jeżeli mi się uda kupię jutro tę gazetę i wypróbuję Twój przepis.
gratuluję :))
Brawo Aniu !!! Wspaniała wiadomość .
Specjalnie na tę okazję kupiłam gazetke. gratulacje!
Gratulacje!