Witam Co rozumiecie przez duża blacha... chodzi mi o wymiary takowej... mam w domu 2 "duże" w teorii blachy. Jedna to 40x25x8 a druga to 35,8x23x4,8... nie znam się niestety na tym. Na stronie można znaleźć wiele przepisów na dużą blachę tak samo w necie ale jakoś nie mogę znaleźć rozmiarów tej blachy :D
Mysle, ze duza blacha.. to taka, ktora jest wyposazeniem kuchenki... jest to dla mnie logiczne... gdyz wiekszej niz taka, nie da rady wlozyc do piekarnika. Jednak bedac teraz w PL, stwierdzilam ze sa rozne kuchenki.... :/ w jednych blachy sa kwadratowe a w innych prostokatne. Moze naprawde niezle byloby wymierzyc swoje i podac konkretnie, chociazby w tych przepisach, w ktorych jest to istotne.
Witam
Co rozumiecie przez duża blacha... chodzi mi o wymiary takowej... mam w domu 2 "duże" w teorii blachy.
Jedna to 40x25x8 a druga to 35,8x23x4,8... nie znam się niestety na tym.
Na stronie można znaleźć wiele przepisów na dużą blachę tak samo w necie ale jakoś nie mogę znaleźć rozmiarów tej blachy :D
Z góry dzięki za info :)
Mysle, ze duza blacha.. to taka, ktora jest wyposazeniem kuchenki... jest to dla mnie logiczne... gdyz wiekszej niz taka, nie da rady wlozyc do piekarnika. Jednak bedac teraz w PL, stwierdzilam ze sa rozne kuchenki.... :/ w jednych blachy sa kwadratowe a w innych prostokatne. Moze naprawde niezle byloby wymierzyc swoje i podac konkretnie, chociazby w tych przepisach, w ktorych jest to istotne.