Kochani na Was zawsze mozna liczyć. Kamczyk ma dzisiaj o 11;30 egzamin z prawka. Nie wie o tym że pisze ten wątek ale może pomożemu Mu troszke i potrzymamy za niego kciuki. Z góry dziękuje :)
Zależy który w kolejce bedzie zdawał. Zależy to oczywiście od nazwiska. Jeżeli ostatni to zda tylko wtedy jeżeli ze 2 osoby przed nim nie zdadzą. Tak jest w mojej okolicy. Nie ważne jak jeździsz. Jeżeli inni zdali to ostatnia osoba na pewno nie zda.
Kochani na Was zawsze mozna liczyć. Kamczyk ma dzisiaj o 11;30 egzamin z prawka. Nie wie o tym że pisze ten wątek ale może pomożemu Mu troszke i potrzymamy za niego kciuki.
Z góry dziękuje :)
trzymam kciuki......bziiiiiiiiiiuuuummmmmmmmm, bzzzzzzzzzzzziiiiiuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm, bzium. :)
trzymam kciuki i zyczę powodzenia na egzaminie.
Trzymam kciuki !!!!
Trzymam mocno.:)
POWODZENIA!!!!Trzymam kciuki.
sama to niedawno przerabialam i wiem jaki to stres, tak wiec zycze powodzenia i trzymam kciuki
powodzenia..trzymam kciuki..napewno się uda.!!...a jak się uda-bedzie wóda..!!!
Da radę!!!
Zależy który w kolejce bedzie zdawał. Zależy to oczywiście od nazwiska. Jeżeli ostatni to zda tylko wtedy jeżeli ze 2 osoby przed nim nie zdadzą. Tak jest w mojej okolicy. Nie ważne jak jeździsz. Jeżeli inni zdali to ostatnia osoba na pewno nie zda.
oj za późno weszłam... ale mam nadzieję że prawko zdane:)
KAMCZYK! Wierze w CIEBIE!