Chciałabym Wam przedstawić moją Siberian Husky Eti... Ma 8,5 msc waży 28kg a wkłębie ma 56cm... Jest kochaną i super suczką, jest posłuszna i bardzo grzeczna, kocha dzieci i wszysto małe uciekające na czterech łapkach...
Eti jest sliczna, na pewno daje ci duzo radosci kazdego dnia, wiem cos na ten temat, ja mam 2 bardzo kochane wyzly wajmarskie, na WZ jest wielu milosnikow psow (i innych zwierzatek), chetnie o nich piszemy... dzieki za zdjecia, podrap ja za uszkiem ode mnie, pozdrawiam
Jest prześliczna. Też miałam sunię husky. Niestety 2 lata temu odeszła od nas, a przyczyną było ukąszenie kleszcza. Dawała całej rodzinie wiele radości do dzis za nia bardzo tęsknimy. To cudowne psy, mądre i z charakterem. Życzę Ci aby jak najdłużej była z Wami. pozdrawiam
Witam!!!
Chciałabym Wam przedstawić moją Siberian Husky Eti... Ma 8,5 msc waży 28kg a wkłębie ma 56cm... Jest kochaną i super suczką, jest posłuszna i bardzo grzeczna, kocha dzieci i wszysto małe uciekające na czterech łapkach...
witaj ANEETKA,
Eti jest sliczna, na pewno daje ci duzo radosci kazdego dnia,
wiem cos na ten temat, ja mam 2 bardzo kochane wyzly wajmarskie,
na WZ jest wielu milosnikow psow (i innych zwierzatek), chetnie o nich piszemy...
dzieki za zdjecia, podrap ja za uszkiem ode mnie,
pozdrawiam
Jest śliczna:)super by się bawiły z moją Dżunką bo wzrostem są chyba takie same.
Moja Asti też chętnie by się pobawiła .....
Moje małe i kudłate Shih-Tsu uwielbia duże psy, zwłaszcza suczki, więc chętnie pobiegałby z Twoją Eti
cudna!!! uwielbiam tą rasę
Śliczna jest. Siberian husky to także moja ulubiona rasa :)
Jest prześliczna. Też miałam sunię husky. Niestety 2 lata temu odeszła od nas, a przyczyną było ukąszenie kleszcza. Dawała całej rodzinie wiele radości do dzis za nia bardzo tęsknimy. To cudowne psy, mądre i z charakterem. Życzę Ci aby jak najdłużej była z Wami. pozdrawiam
Pewnie mój Rex tez by się z nia pogonił ;)
Śliczne psiaczki i mądre... jak ktoś jest z woj lubelskiego i ma huskiego to możemy się z E spotkać...