Powiedzcie mi proszę gdzie się ją kupuje ????? W Auchan nie ma, w sklepie osiedlowym nie ma, w aptece nie sprawdzałam. Potrzebuję jej do przygotowania masy na tort.
Ja kupiłam w Auchan. nie wiedziałam gdzie jej szukać. Zapytałam panią, która tam pracuje. Powiedziała, że chyba u nich nie ma. Zadzwoniła do koleżanki i okazało się że była nie tylko glukoza ale też fruktoza:)
ja znalazłam w kauflandzie ok. 1,70 zł, jest jeszcze w makro tylko pakowana po 5 sztuk - ok. 6-7 zł, ewentualnie w kazdej aptece tylko jest dwa razy droższa,
W Tesco i Inter Marche są na 100%-w Tesco przy cukrze,a w Inter-przy dodatkach do ciast jak galaretki,aromaty i gotowce w pudelkach.W innych wiekszych sklepach bywaja w dziale z zywnoscia dla maluszkow:)
Powiedzcie mi proszę gdzie się ją kupuje ?????
W Auchan nie ma, w sklepie osiedlowym nie ma, w aptece nie sprawdzałam.
Potrzebuję jej do przygotowania masy na tort.
Ja kupowałam kiedyś w aptece,ale to było do zbadania cukru :)
ja kupowałam w aptece
Glukozę można kupić w aptece,ale powinna też być w każdym sklepie spożywczym (tak jak jest u nas).
Ja kupiłam w Auchan. nie wiedziałam gdzie jej szukać. Zapytałam panią, która tam pracuje. Powiedziała, że chyba u nich nie ma. Zadzwoniła do koleżanki i okazało się że była nie tylko glukoza ale też fruktoza:)
Ja kupowalam w cukierni :)
widziałam w kilku osiedlowych sklepach. cena chyba 1,50
ja znalazłam w kauflandzie ok. 1,70 zł, jest jeszcze w makro tylko pakowana po 5 sztuk - ok. 6-7 zł, ewentualnie w kazdej aptece tylko jest dwa razy droższa,
W Tesco i Inter Marche są na 100%-w Tesco przy cukrze,a w Inter-przy dodatkach do ciast jak galaretki,aromaty i gotowce w pudelkach.W innych wiekszych sklepach bywaja w dziale z zywnoscia dla maluszkow:)
W Auchan był tam gdzie słodziki a nie tam gdzie produkty dla dzieci.
A w Topazie tam,gdzie kaszki i mleka dla niemowląt
Poszukaj w marketach w dziale z dodatkami cukierniczymi (najlepiej tam gdzie sa barwniki, esencje, posypki).
Ja kupiłam w sklepie spożywczym za 1,60 - z Delecty:-)
Dziękuję za podpowiedzi. Zaraz wybieram się na poszukiwania. Zacznę od Tesco. Do apteki wstapię na końcu, jak już nigdzie nie znajdę.
Pozdrawiam
Ciekawa jestem,czy udało Ci się kupić tę glukozę i gdzie.No i jak zrobisz torcik to się pochwal:)