Forum

Galeria

Chorwacja ...

• Autor: olusia1 Data: 2009-07-23 23:40:35

Witam postanowiłam wkleić parę zdjęc z wakacji w Chorwacji bo warto tam pojechać ...ja tam wrócę napewno:)

• Autor: aSza Data: 2009-07-24 07:59:03

Poznaję przepiękny Primosten :) Byłam tam już kilka razy i w tym roku będzie kolejny. Całe wybrzeże (i nie tylko) jest piękne! Warto się wybrać. Ja wracam do Chorwacji co roku począwszy od roku 2000 i zawsze wracam z wspaniałymi wspomnieniami!

• Autor: as Data: 2009-07-24 08:15:03

Jaka jest tam plaża piskowa czy kamienista? Pytam bo brat był też w Chorwacji i była kamienista i zastanawiam sie czy sa tam piaszczyste (chodzi o dzieci). Tam gdzie byl brat było pełno kolczatek w możu i trzeba było się kąpać w butach. Czy u ciebie tez tak było? Widoki oczywiście ładne miałaś. 

• Autor: kasia0504 Data: 2009-07-24 08:29:51

Najpiękniejsze piaszczyste plaże są w Bułgarii-konkretnie Primorsko.
    Zdjęcia prześliczne

• Autor: aSza Data: 2009-07-24 15:55:56

Plaże w Chorwacji są kamieniste. Ostatni czytałam o tym, że jest wyspa na której jest piaszczysta plaża, nazwy niestety nie pamiętam... Jeżowce również wpisują się w krajobraz Chorwacji... Jedyne co to istnieje szansa że na bardziej znanych i uczęszczanych plażach lub przy lepszych apartamentach właściciele starają się je wyczyścić w jak największym stopniu. Trzeba się jednak liczyć z tym, że bezpieczniej jest pływać w butach choć znam takich, którzy się nie przejmują niczym i idą bez ;) o kolcach mogę powiedzieć tylko tyle że są bardzo kruche i jak próbuje się je wyciągnąć to się łamią... wiem to z autopsji :D

• Autor: skopolendra Data: 2009-07-24 13:35:09

Alec fajne, a ja jade do Puli 1 sierpnia.Bylismy tak w zeszlym roku, bylo tak pieknie, ze nie wyobrazam sobie innego urlopu.Nie cierpie morza a moje dzieci uwielbiaja.Ja kocham gory.Chorwacja ma miejsca gdzie gory wchodza do morza i to mozna pogodzic.Jak ktos zna np Rabac to wie jakie to uczucie patrzec na to cudo.Zdjecia piekne.Pozdrawiam

• Autor: heiworth Data: 2009-07-24 16:31:54

Olusia1.....piękna jest Chorwacja...prawda?...odezwij się kiedy na gg...Pozdrawiam....

• Autor: olusia1 Data: 2009-07-24 23:15:08

Tak.............Chorwacja zrobiła na mnie wrażenie..........jest piękna ....dlatego chciałam wkleić te zdjęcia , może ktoś kto nie ma jeszcze zaplanowanego urlopu wybierze własnie Chorwację .Zdjęc mam oczywięcie więcej , ale....dnia by zabrakło , gdybym je chciała wszystkie wkleić , co do morza i plaży , tam gdzie ja byłam byla plaża kamienisto -żwirkowa ,  dziecią to nie przeszkadzało  w kąpielu , dla bezpieczenstwa kąpaliśmy się w butach , ale taka plaża ma też swój urok :)

• Autor: olusia1 Data: 2009-09-29 12:48:33

dla porównania wkleję kilka zdjęc z Hiszpani , dla mnie jednak Chorwacja piękniejsza...dom z kaktusami...w delfinariumnasz hotel

• Autor: as Data: 2009-09-29 13:20:55

Plaża w Hiszpanii jest piaszczysta? Jest tam drogo?

• Autor: olusia1 Data: 2009-09-29 17:54:29

plaża jest piaszczysto -żwirkowa , ceny takie jak u nas a czasami taniej , drink w knajpie to ok 3-4 euro , piwko w knajpie ok 2 euro

• Autor: as Data: 2009-09-29 19:28:07

W jakim języku tam się porozumiewałaś?

• Autor: beata73 Data: 2009-09-29 19:11:29

Ja poelcam Półwysep Gargano we Włoszech ja jeżdże do Vieste. Jest pięknie, postaram sie wkleić kilka zdjęć z tegorocznych wkacji. Aj zastanawiam się czy za rok nie wybarać się do Bługarii . . . a  i tak ciągnie mnie do Włoch bo tam przynajmniej nie mam problemów z językiem. I po prostu kocham Włochy, o kuchni nie wspomnę...

• Autor: olusia1 Data: 2009-09-29 21:08:08

W Hiszpani porozumiewalismy sie w jezyku niemieckim albo angielskim , tyle , że z męzem nie znamy tych jezyków dobrze , ale ...za bardzo jezyk nie był nam potrzebny , w hotelu była Słowaczka , która umiala po Polsku , więc jak potrzebowalismy informacji to ona nam jej udzielala w jezyku polskim , w restauracji był szwecki stół , myślę , że jezeli nawet nie znasz języka zawsze jakoś się dogadasz :)
    Co do wypoczynku w roku następnym też myślę o Bułgarii , albo znow do Chorwacji ale w innym region , Włochy tez wchodzą w grę -coś sie wybierze , juz teraz nie moge sie doczekać:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu