Na wszystkich Żarłoczków w trudnych chwilach można liczyc.Tak myślę i mnie nie zawiedli. Miałam kilka dla mnie trudnych chwil w swoim życiu i nie potrafiłam sama ich rozwiązac. Poprosiłam o pomoc na forum i natychmiast dostałam odpowiedź lub duchowe wsparcie .Dziękuję za rady - były bardzo pomocne . Czy i Wy tak myślicie jak ja ?
Basiu !! To ja dziekuje Tobie , że podzieliłaś sie z nami sposobem na bolace gardło ......!! Za kazdym razem gdy robie okład myśle o Tobie Serdecznie pozdrawiam . !!!
Tak, całkowicie się z Tobą zgadzam. Jakiś czas temu, również znalazłam się w trudnej dla mnie sytuacji i wywnętrzyłam się własnie tutaj. Nie zawiodłam się. Dużo osób pospieszyło ze wsparciem i pocieszeniem. Niektórym się wydaje, że to takie nic, a jednak te wszystkie życzliwe słowa bardzo mi pomogły przetrwać najgorsze chwile. Za co jeszcze raz serdecznie dziękuję :) Świadomość, że nie jest się samemu w takiej chwili, że ktoś jeszcze rozumie i współczuje to bardzo wiele. Nawet jeśli jest to "tylko" kilka życzliwych słów, napisanych na forum kulinarnym...
Na wszystkich Żarłoczków w trudnych chwilach można liczyc.Tak myślę i mnie nie zawiedli.
Miałam kilka dla mnie trudnych chwil w swoim życiu i nie potrafiłam sama ich rozwiązac. Poprosiłam o pomoc na forum i natychmiast dostałam odpowiedź lub duchowe wsparcie .Dziękuję za rady - były bardzo pomocne .
Czy i Wy tak myślicie jak ja ?
Basiu !! To ja dziekuje Tobie , że podzieliłaś sie z nami sposobem na bolace gardło ......!! Za kazdym razem gdy robie okład myśle o Tobie
Serdecznie pozdrawiam . !!!
Tak, całkowicie się z Tobą zgadzam.
Jakiś czas temu, również znalazłam się w trudnej dla mnie sytuacji i wywnętrzyłam się własnie tutaj. Nie zawiodłam się. Dużo osób pospieszyło ze wsparciem i pocieszeniem. Niektórym się wydaje, że to takie nic, a jednak te wszystkie życzliwe słowa bardzo mi pomogły przetrwać najgorsze chwile. Za co jeszcze raz serdecznie dziękuję :) Świadomość, że nie jest się samemu w takiej chwili, że ktoś jeszcze rozumie i współczuje to bardzo wiele. Nawet jeśli jest to "tylko" kilka życzliwych słów, napisanych na forum kulinarnym...
Basiu jesli mozesz to podaj jeszcze raz ten przepis na oklad na bolace gardlo. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Przepis jest tutaj .
Proszę bardzo :
http://wielkiezarcie.com/przepis26051.html
Kiedy miałam pytania lub jakis problem i kiedy tym dzieliłam się z Wami-zawsze otrzymywałam pomoc.DZIĘKUJĘ jeszcze raz.
JESTEŚCIE WIELCY.