Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Pomocna dłoń

• Autor: basiaaa Data: 2009-07-26 18:09:40

Na wszystkich Żarłoczków w trudnych chwilach można liczyc.Tak myślę i mnie nie zawiedli.
    Miałam kilka dla mnie trudnych chwil w swoim życiu i nie potrafiłam sama ich rozwiązac. Poprosiłam o pomoc na forum i natychmiast dostałam odpowiedź lub duchowe wsparcie .Dziękuję za rady - były bardzo pomocne .
    Czy i Wy tak myślicie jak ja ?

• Autor: megi65 Data: 2009-07-26 18:55:45

Basiu !! To ja dziekuje Tobie , że podzieliłaś sie z nami sposobem na bolace gardło ......!! Za kazdym razem gdy robie okład myśle o Tobie Serdecznie pozdrawiam . !!!

• Autor: Daneczka69 Data: 2009-07-26 18:55:59

Tak, całkowicie się z Tobą zgadzam.
    Jakiś czas temu, również znalazłam się w trudnej dla mnie sytuacji i wywnętrzyłam się własnie tutaj. Nie zawiodłam się. Dużo osób pospieszyło ze wsparciem i pocieszeniem. Niektórym się wydaje, że to takie nic, a jednak te wszystkie życzliwe słowa bardzo mi pomogły przetrwać najgorsze chwile. Za co jeszcze raz serdecznie dziękuję :) Świadomość, że nie jest się samemu w takiej chwili, że ktoś jeszcze rozumie i współczuje to bardzo wiele. Nawet jeśli jest to "tylko" kilka życzliwych słów, napisanych na forum kulinarnym...

• Autor: Alicja64 Data: 2009-07-26 20:07:28

Basiu jesli mozesz to podaj jeszcze raz ten przepis na oklad na bolace gardlo. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

• Autor: basiaaa Data: 2009-07-26 20:28:23

Przepis jest tutaj .
    Proszę bardzo :
    http://wielkiezarcie.com/przepis26051.html

• Autor: eva67 Data: 2009-07-27 09:13:45

Kiedy miałam pytania lub jakis problem i kiedy tym dzieliłam  się z Wami-zawsze otrzymywałam pomoc.DZIĘKUJĘ jeszcze raz.
    JESTEŚCIE WIELCY.

Przejdź do pełnej wersji serwisu