Użytkownik morisek11 napisał w wiadomości: > Witam! czy zna ktoś dr Mazurka,ortopedę z Gdańska? Bardzo proszę o > namiary.Dziękuję i pozdrawiam!!!!
Nie jestem pewna czy o tego chodzi?
Godziny Przyjęć Lekarza
Ortopedia i Traumatologia
Ortopedia i traumatologia to dziedzina medycyny zajmująca się rozpoznawaniem i leczeniem chorób układu ruchu - kości, stawów, mięśni. Ortopedia zajmuje się zapobieganiem wadom postawy i korygowaniem ich, leczeniem wad rozwojowych narządu ruchu oraz poprawianiem i przywracaniem czynności narządu ruchu. Zasięg działania ortopedii obejmuje dzieci i osoby dorosłe. Traumatologia zajmuje się natomiast rozpoznawaniem i leczeniem urazów narządu ruchu - złamań, skręceń, zwichnięć i urazów tkanek miękkich (skóra, mięśnie, ścięgna, więzadła). W leczeniu stosuje metody operacyjne i zachowawcze (unieruchomienia przy pomocy opatrunków, opatrunków gipsowych, gorsetów itd.).
Tak, przyjmuje w medice, leczył moją połamaną rękę. Tylko że w Gdyni jest bardzo rzadko, chyba co drugi tydzień. Ale watro, bo to dobry lekarz. Jeśli szukasz dobrego ortopedy, to w evimedzie w Gdyni jest dr Borniński (w szpitalu na Zaspie tż przyjmuje). Jest bardzo skrupulatny, bardzo dokładny i naprawdę dba o pacjenta:) Pozdrawiam
Witam! czy zna ktoś dr Mazurka,ortopedę z Gdańska? Bardzo proszę o namiary.Dziękuję i pozdrawiam!!!!
Użytkownik morisek11 napisał w wiadomości:
> Witam! czy zna ktoś dr Mazurka,ortopedę z Gdańska? Bardzo proszę o
> namiary.Dziękuję i pozdrawiam!!!!
Nie jestem pewna czy o tego chodzi?
Godziny Przyjęć Lekarza
Ortopedia i Traumatologia
Ortopedia zajmuje się zapobieganiem wadom postawy i korygowaniem ich, leczeniem wad rozwojowych narządu ruchu oraz poprawianiem i przywracaniem czynności narządu ruchu. Zasięg działania ortopedii obejmuje dzieci i osoby dorosłe. Traumatologia zajmuje się natomiast rozpoznawaniem i leczeniem urazów narządu ruchu - złamań, skręceń, zwichnięć i urazów tkanek miękkich (skóra, mięśnie, ścięgna, więzadła). W leczeniu stosuje metody operacyjne i zachowawcze (unieruchomienia przy pomocy opatrunków, opatrunków gipsowych, gorsetów itd.).
Rejestracja telefoniczna: +48 58 661 50 55
Ale on przyjmuje w Gdyni z tego co widzę
www.clinica.medica.pl wejdź i zobacz bo ja go nie znam osobiście
Tak, przyjmuje w medice, leczył moją połamaną rękę. Tylko że w Gdyni jest bardzo rzadko, chyba co drugi tydzień. Ale watro, bo to dobry lekarz.
Jeśli szukasz dobrego ortopedy, to w evimedzie w Gdyni jest dr Borniński (w szpitalu na Zaspie tż przyjmuje). Jest bardzo skrupulatny, bardzo dokładny i naprawdę dba o pacjenta:)
Pozdrawiam