Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Czy ktoś zna w Gdańsku ortopedę dr Mazurka???

• Autor: morisek11 Data: 2009-07-28 18:49:14

Witam! czy zna ktoś dr Mazurka,ortopedę z Gdańska? Bardzo proszę o namiary.Dziękuję i pozdrawiam!!!!

• Autor: balbina66 Data: 2009-07-29 06:06:12

Użytkownik morisek11 napisał w wiadomości:
    > Witam! czy zna ktoś dr Mazurka,ortopedę z Gdańska? Bardzo proszę o
    > namiary.Dziękuję i pozdrawiam!!!!

Nie jestem pewna czy o tego chodzi?

Godziny Przyjęć Lekarza

Ortopedia i Traumatologia

Ortopedia i traumatologia to dziedzina medycyny zajmująca się rozpoznawaniem i leczeniem chorób układu ruchu - kości, stawów, mięśni.
    Ortopedia zajmuje się zapobieganiem wadom postawy i korygowaniem ich, leczeniem wad rozwojowych narządu ruchu oraz poprawianiem i przywracaniem czynności narządu ruchu. Zasięg działania ortopedii obejmuje dzieci i osoby dorosłe. Traumatologia zajmuje się natomiast rozpoznawaniem i leczeniem urazów narządu ruchu - złamań, skręceń, zwichnięć i urazów tkanek miękkich (skóra, mięśnie, ścięgna, więzadła). W leczeniu stosuje metody operacyjne i zachowawcze (unieruchomienia przy pomocy opatrunków, opatrunków gipsowych, gorsetów itd.).

GODZINY PRZYJĘĆ
    Poniedziałek
    dr med. Tomasz Mazurek 1 x m-cu 17:00–18:00

Rejestracja telefoniczna: +48 58 661 50 55

• Autor: balbina66 Data: 2009-07-29 06:15:09

Ale on przyjmuje w Gdyni  z tego co widzę

www.clinica.medica.pl      wejdź i zobacz bo ja go nie znam osobiście

• Autor: drakas Data: 2009-07-29 12:34:59

Tak, przyjmuje w medice, leczył moją połamaną rękę. Tylko że w Gdyni jest bardzo rzadko, chyba co drugi tydzień. Ale watro, bo to dobry lekarz.
    Jeśli szukasz dobrego ortopedy, to w evimedzie w Gdyni jest dr Borniński (w szpitalu na Zaspie tż przyjmuje). Jest bardzo skrupulatny, bardzo dokładny i naprawdę dba o pacjenta:)
    Pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu