Fakt, byłam dwukrotnie i podobało mi się. Może menu nie odbiega jakoś specjalnie od polskiej normy cukierniczej, ale widok na miasto i okolicę urzekający! Nigdy wcześniej nie oglądałam zachodu słońca z takiej wysokości- oczywiście w odniesieniu do poziomu gruntu, bo jednak wyżej zachody słońca widywałam, ale wtedy siedziałam nie przy stoliku, a na jakimś kamieniu ;) Odnotowania też godna jest dobra muzyka na żywo... nie wiem, czy zawsze gra tam ten sam skład, ale zapamiętałam cudownie miękkie jazzowe klimaty...
Dorotko, kliknij na krzyżyk, to wówczas zobaczysz obraz, który jest pod spodem. Ukazuje on wnętrze kawiarni. Ja też lubię tam przychodzić :-). Tak jak Till wspomniała można tam czasami posłuchać muzyki na żywo. Ostatnio grał mój kolega więc przy okazji dowiedziałam się, że takie sety muzyczne prezentowane są w środowe wieczory. Polecam kawę i ciasta.
Swego czasu, często tam biegalismy :) Jednak na dłuższą mete kieszenie robiły się lżejsze:) Ale co prawda to prawda, widok nieziemski.. Tiramisu i jablecznik na cieplo - pyyycha!
Caffe 22 w Szczecinie, nie tanio ale za to jakie widoki! http://www.domoklik.pl/vtour/1156
No i poza tym menu całkiem całkiem :)
Fakt, byłam dwukrotnie i podobało mi się.
Może menu nie odbiega jakoś specjalnie od polskiej normy cukierniczej, ale widok na miasto i okolicę urzekający!
Nigdy wcześniej nie oglądałam zachodu słońca z takiej wysokości- oczywiście w odniesieniu do poziomu gruntu, bo jednak wyżej zachody słońca widywałam, ale wtedy siedziałam nie przy stoliku, a na jakimś kamieniu ;)
Odnotowania też godna jest dobra muzyka na żywo... nie wiem, czy zawsze gra tam ten sam skład, ale zapamiętałam cudownie miękkie jazzowe klimaty...
Link aktywny
Super
Fakt. Nie jest tanio, ale widoki zapierają dech w piersiach. Widac całą panorame Szczecina. Szczecin jest wyjątkowym miastem :)
A ten link u Ciebie t tylko reklama czy ma zwiazek z tematem? Bo jakos nie dppatrzylam...Moze cos fajnego przoczylam?
Dorotko, kliknij na krzyżyk, to wówczas zobaczysz obraz, który jest pod spodem. Ukazuje on wnętrze kawiarni. Ja też lubię tam przychodzić :-). Tak jak Till wspomniała można tam czasami posłuchać muzyki na żywo. Ostatnio grał mój kolega więc przy okazji dowiedziałam się, że takie sety muzyczne prezentowane są w środowe wieczory. Polecam kawę i ciasta.
Swego czasu, często tam biegalismy :)
Jednak na dłuższą mete kieszenie robiły się lżejsze:)
Ale co prawda to prawda, widok nieziemski..
Tiramisu i jablecznik na cieplo - pyyycha!