Forum

Gawędy o jedzeniu

Osobiście polecam w Warszawie

• Autor: lubczyk69 Data: 2009-07-29 08:00:59

Mała, przytulna restauracyka. Rodzinna atmosfera i domowe jedzenie. Ceny jak na Warszawę, bardziej niż umiarkowane.

RESTAURACJA POD ZEGARAMI - W-wa ul. Kasprzaka 11, tel. 022/631 13 15

Osobiście sprawdzona!

• Autor: Wkn Data: 2009-07-30 22:19:13

A jak na nią trafiłeś? Bo kiedy, to się chyba troszeczkę domyślam :)

• Autor: lubczyk69 Data: 2009-08-01 12:26:31

Serdeczny kolega (warszawiak) mieszka tam w okolicy. Kiedyś szedł z pieskiem na spacer i tam wstąpił. Tym razem zamiast psiny zabrał mnie ze sobą

• Autor: mniamtom Data: 2010-06-16 20:09:59

Bar szybkiej obsługi "Oaza" przy Targowej , często korzystałem z możliwości zjedzenia ciepłego posiłku po pracy , kiedy miałem tylko 20 minut do odjazdu pociągu z Wileńskiej w kierunku Tłuszcza:)

• Autor: karolaine Data: 2010-07-08 10:27:25

Ja polecam restaurację Green Patio na Nowogrodzkiej w Warszawie. Bardzo ładny wystrój, pyszne jedzonko, przyjemna obsługa. Dania na każdą porę i okazję. Często też zamawiam stamtąd catering, jak mam jakąs rodzinną impreze, a samej nie chce mi się nic przygotować.
    Teraz Green Patio zorganizowało też ciekawą akcję na spędzenie weekendu. W każdy weekend sierpnia i lipca można wypożyczyć za darmo rowery. Wystarczy przyjść do restauracji z dokumentem ze zdjeciem. Ciekawy pomysł, wybieram się w ten weekend, więc jak ktoś byłby chętny, to zapraszam ze mną!

• Autor: mysiaczek Data: 2010-09-13 14:21:07

Skoro juz jesteśmy przy polecaniu to ja proponuje wam restauracje Borpince. Pyszne i ostrrre węgierske jedzonko. Ostatnio zamówiłam karkóweczke z marynatą czosnkową i opiekanymi zimniaczkami.....pyyyyycha:)  gorąco polecam!!!

• Autor: mysiaczek Data: 2010-10-07 10:26:23

Hej, wpadnijcie w tym tygodniu do borpince! Słyszałam, że restauracja przeznaczy 10% zysku z tego tygodnia na pomoc dla ofiar na Węgrzech. Ja wybieram się dziś wieczorem...przyłączcie sie!

• Autor: Marla Data: 2010-10-22 22:55:33

Ja niezmiennie i zawsze polecam Bistro Bordo przy Chmielnej-zawsze trzymają poziom. Pasty pycha, polecam także pizzę z gruszką, orzechami i szynką.

Przejdź do pełnej wersji serwisu