Bar szybkiej obsługi "Oaza" przy Targowej , często korzystałem z możliwości zjedzenia ciepłego posiłku po pracy , kiedy miałem tylko 20 minut do odjazdu pociągu z Wileńskiej w kierunku Tłuszcza:)
Ja polecam restaurację Green Patio na Nowogrodzkiej w Warszawie. Bardzo ładny wystrój, pyszne jedzonko, przyjemna obsługa. Dania na każdą porę i okazję. Często też zamawiam stamtąd catering, jak mam jakąs rodzinną impreze, a samej nie chce mi się nic przygotować. Teraz Green Patio zorganizowało też ciekawą akcję na spędzenie weekendu. W każdy weekend sierpnia i lipca można wypożyczyć za darmo rowery. Wystarczy przyjść do restauracji z dokumentem ze zdjeciem. Ciekawy pomysł, wybieram się w ten weekend, więc jak ktoś byłby chętny, to zapraszam ze mną!
Skoro juz jesteśmy przy polecaniu to ja proponuje wam restauracje Borpince. Pyszne i ostrrre węgierske jedzonko. Ostatnio zamówiłam karkóweczke z marynatą czosnkową i opiekanymi zimniaczkami.....pyyyyycha:) gorąco polecam!!!
Hej, wpadnijcie w tym tygodniu do borpince! Słyszałam, że restauracja przeznaczy 10% zysku z tego tygodnia na pomoc dla ofiar na Węgrzech. Ja wybieram się dziś wieczorem...przyłączcie sie!
Mała, przytulna restauracyka. Rodzinna atmosfera i domowe jedzenie. Ceny jak na Warszawę, bardziej niż umiarkowane.
RESTAURACJA POD ZEGARAMI - W-wa ul. Kasprzaka 11, tel. 022/631 13 15
Osobiście sprawdzona!
A jak na nią trafiłeś? Bo kiedy, to się chyba troszeczkę domyślam :)
Serdeczny kolega (warszawiak) mieszka tam w okolicy. Kiedyś szedł z pieskiem na spacer i tam wstąpił. Tym razem zamiast psiny zabrał mnie ze sobą
Bar szybkiej obsługi "Oaza" przy Targowej , często korzystałem z możliwości zjedzenia ciepłego posiłku po pracy , kiedy miałem tylko 20 minut do odjazdu pociągu z Wileńskiej w kierunku Tłuszcza:)
Ja polecam restaurację Green Patio na Nowogrodzkiej w Warszawie. Bardzo ładny wystrój, pyszne jedzonko, przyjemna obsługa. Dania na każdą porę i okazję. Często też zamawiam stamtąd catering, jak mam jakąs rodzinną impreze, a samej nie chce mi się nic przygotować.
Teraz Green Patio zorganizowało też ciekawą akcję na spędzenie weekendu. W każdy weekend sierpnia i lipca można wypożyczyć za darmo rowery. Wystarczy przyjść do restauracji z dokumentem ze zdjeciem. Ciekawy pomysł, wybieram się w ten weekend, więc jak ktoś byłby chętny, to zapraszam ze mną!
Skoro juz jesteśmy przy polecaniu to ja proponuje wam restauracje Borpince. Pyszne i ostrrre węgierske jedzonko. Ostatnio zamówiłam karkóweczke z marynatą czosnkową i opiekanymi zimniaczkami.....pyyyyycha:) gorąco polecam!!!
Hej, wpadnijcie w tym tygodniu do borpince! Słyszałam, że restauracja przeznaczy 10% zysku z tego tygodnia na pomoc dla ofiar na Węgrzech. Ja wybieram się dziś wieczorem...przyłączcie sie!
Ja niezmiennie i zawsze polecam Bistro Bordo przy Chmielnej-zawsze trzymają poziom. Pasty pycha, polecam także pizzę z gruszką, orzechami i szynką.