Witam,czy ktoś używa czegoś takiego jak kula do prania biustonoszy? Widzę,że cieszy sie dużym powodzeniem na alllegro, ale zastanawiam się ,czy spełnia swoje zadanie. Przede wszystkim,czy nie niszczy biustonoszy?Podzielcie się swoimi uwagami. Pozdrawiam
Użytkownik Kicia150 napisał w wiadomości: > Witam,czy ktoś używa czegoś takiego jak kula do prania biustonoszy? Widzę,że > cieszy sie dużym powodzeniem na alllegro, ale zastanawiam się ,czy spełnia > swoje zadanie. Przede wszystkim,czy nie niszczy biustonoszy?Podzielcie się > swoimi uwagami. Pozdrawiam
Trzeba brać pod uwagę że te kule są odpowiednie dla danej wielkości miseczki chyba do C czy D (jeśli masz większą to się po prostu nie zmieści).Jeżeli pierzesz bieliznę razem z resztą prania to po prostu biustonosz się nie deformuje i nie rozciąga.Ja polecam pranie ręczne w mydle dla dzieci lub w szarym.Wcześniej prałam w pralce póki babka ze sklepiku z bielizną mi powiedziała że jak bieliznę się pierze ręcznie to dłużej zachowują swoją formę.pozdrawiam
Ja polecam pranie biustonoszy w pralce ale w specjalnej siatce do delikatnych rzeczy albo w małej poszewce, temp. 30 st. i małe obroty podczas wirowania.
Użytkownik miauka napisał w wiadomości: > nie posiadam takiej kuli ale z ciekawosci poszukalam i ...: > http://stanikomania.blox.pl/2007/10/Kula-Stanikula.html
Witam,czy ktoś używa czegoś takiego jak kula do prania biustonoszy? Widzę,że cieszy sie dużym powodzeniem na alllegro, ale zastanawiam się ,czy spełnia swoje zadanie. Przede wszystkim,czy nie niszczy biustonoszy?Podzielcie się swoimi uwagami. Pozdrawiam
Witaj, a co to za kula?
Pozdrawiam
Użytkownik Kicia150 napisał w wiadomości:

> Witam,czy ktoś używa czegoś takiego jak kula do prania biustonoszy? Widzę,że
> cieszy sie dużym powodzeniem na alllegro, ale zastanawiam się ,czy spełnia
> swoje zadanie. Przede wszystkim,czy nie niszczy biustonoszy?Podzielcie się
> swoimi uwagami. Pozdrawiam
Mojego nie zniszczyła....
Bahus
nigdy o tym nie słyszałam
Trzeba brać pod uwagę że te kule są odpowiednie dla danej wielkości miseczki chyba do C czy D (jeśli masz większą to się po prostu nie zmieści).Jeżeli pierzesz bieliznę razem z resztą prania to po prostu biustonosz się nie deformuje i nie rozciąga.Ja polecam pranie ręczne w mydle dla dzieci lub w szarym.Wcześniej prałam w pralce póki babka ze sklepiku z bielizną mi powiedziała że jak bieliznę się pierze ręcznie to dłużej zachowują swoją formę.pozdrawiam
To link do filmiku z "instrukcja obsługi" kuli : http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ofu5ZDKh7-Q
Ja polecam pranie biustonoszy w pralce ale w specjalnej siatce do delikatnych rzeczy albo w małej poszewce, temp. 30 st. i małe obroty podczas wirowania.
nina popieram cię w 100%. Szkoda kasy na jakieś kule. Mała poszewka zna jasiek i do pralki. Niezawodny sposób. Pozdrawiam - Agapis
Wlasnie, specjalna siatka z zamkiem jak sa fizbiny, inaczej zniszczy sie pralke.
a tak ta siatka wyglada
nie posiadam takiej kuli ale z ciekawosci poszukalam i ...:
Użytkownik miauka napisał w wiadomości:

> nie posiadam takiej kuli ale z ciekawosci poszukalam i ...:
> http://stanikomania.blox.pl/2007/10/Kula-Stanikula.html
No fajowo....
Bahus
hihihi, to teraz musimy poszukac "kalosemianie", tylko jaki to bedzie rozmiar
Ja bieliznę zawsze piorę ręcznie w delikatnym płynie do prania.