W nocy z soboty 1 sierpnia na niedzielę 2 sierpnia 2009 nastąpi krótka przerwa w działaniu Wielkiego Żarcia. Wprowadzamy nowe funkcjonalności na stronie. Przepraszamy za niedogodności. Mamy nadzieję, że nowy layout strony będzie na tyle atrakcyjny, że wybaczycie nam to kilkugodzinne zawieszenie działalności.
Dzieki za informacje. Tylko obawiam sie, że na początku po zmaianach pewnie wsytapia jakies problemy np z IE. Więc Pampas niech sie przygotuje na nie przespane noce by naprawic potencjalne utrudnienia:)
Coś tam będzie, ale nie wszystko. Czasu nie starczyło. Kto chce pseudo dużo wygód, uprawnień i nowości, musi przenieść się na inne strony, z piramidką awansu wynosząch jednych użytkowników ponad drugich, kubkiem do wygrania za wpisanie artykułu oraz z miliardem notek prasowych zamiast prawdziwych porad, a także ściąganiem dobrych pomysłów od innych i innymi sprytnymi metodami przyciągania oglądających, których nie cierpię
Oj, biedaku, chcesz kawy? hehehe pociesz się, ja też wciąż na posterunku Pewnie koło północy zjesz na drugą kolację resztkę knedli morelowych z bahusowego przepisu :)
Nie, nie z powodu zmian. Ja też nie mogłam i poleciałam robić wywiad u Pampasa, czy zaczął wcześniej planowaną akcję. Nie zaczął, czeka do północy, jak było umówione. Testuje. Był zdziwiony, że coś nie działało. Ale dobrze, że piszesz, bo znów patrzył na mnie jak na zameldowującą jakąś nieistniejącą głupotę. Wot, przywidziało się babie
To prawda, ze nie dzialalo.. bo tez nie moglam wejsc na strone..i inni tez pytali mnie czy moge wejsc... Myslalam..ze juz nie mogliscie sie doczekac nocnego dzialania na nasza korzysc ;) p.s. Nie ma lepszej strony niz Wasza!!!! jest pierwsza klasa Q1 !!!!! Te inne nie dorastaja Wam nawet do piet.. nawet do zluszczonego naskorka na pietach .. Dalam sie tam wciagnac... i zaluje tylko, ze dalam im swoje przepisy do uzytku.. :( wejsc..owszem..mozna tam.. dobrowolnie... na zaproszenie... ale wyjsc.. ?? to jakby uciec pajakowi z sieci.. Echhh .. Niech zyje Wielkie Zarcie.. !!!!!!!!!!!!!!
Czekaj, czekaj, znaczy się co? Nie poinformowali Cię, że nie można będzie wycofać ani wykasować zamieszczonych przepisów, ani nie poprosili o wyrażenie wyraźnej zgody na ich pozostawienie na stałe?? Może nie powinnam pytać, bo zaraz znów zacznę kląć na czym świat stoi na mnożące się metody wykorzystywania naiwnosci innych. A to zżymanie się podobno coraz bardziej diabła warte, bo cały świat dąży do wzajemnego wykorzystywania się :/ Po co praca, spryt górą, Kurczę, jak ja tego nie znoszę, no oj! :/ Glumandziu, jak tam Twoje jagody, załóż może jakiś jagodowy wątek na forum ze zdjęciami. My też coś planujemy owocowego. Już część przygotowaliśmy, mimo sarkań Pampasa, że w kółko go do czegoś zaganiam :)
Jagod w lesie dalej mnostwo :) Zaczynaja sie pojawiac dojrzale borowki, wrzosy jeszcze nie kwitna..i cale szczescie, bo to oznaczaloby niechybnie, ze idzie jesien! ktorej narazie jeszcze nie chcemy. Zgodnie z obietnica, dodam jagodowa-lesna galerie :) w Galerii :)
Już za chwileczkę, już za momencik... Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało :) W przeciwnym razie moja drżącą ręką redagowana notka o zmianach, która czeka na dodanie w newsach na stronie głównej, pójdzie na marne :( O północy w Wasze wirtualne życie wkroczy nowy fragment Wielkiego Żarcia, jakiego nie ma żadna inna witrtna internetowa :)
W nocy z soboty 1 sierpnia na niedzielę 2 sierpnia 2009 nastąpi krótka przerwa w działaniu Wielkiego Żarcia.
Wprowadzamy nowe funkcjonalności na stronie. Przepraszamy za niedogodności.
Mamy nadzieję, że nowy layout strony będzie na tyle atrakcyjny, że wybaczycie nam to kilkugodzinne zawieszenie działalności.
Wybaczam.... ))) !!! Pozdrawiam ..!!
Oczywiście że wybaczam.!! Pozdrawiam:))
Dzięki za wzmiankę,a strona i tak jest bardzo atrakcyjna,a co dopiero po zmianach będzie,ho,ho.... pozdrawiam Ciebie i resztę moderatorów.Ula
biedny pampas sie nie wyspi....
Nie ma sprawy .Na pewno się nikt nie pogniewa. Dziękuję wszystkim moderatorom za ciągłe zaangażowanie . WŻ jest SUPER .
Dzieki za informacje. Tylko obawiam sie, że na początku po zmaianach pewnie wsytapia jakies problemy np z IE. Więc Pampas niech sie przygotuje na nie przespane noce by naprawic potencjalne utrudnienia:)
On już chodzi z taką miną, jakby o tym wiedział :)
To zrób mu coś pysznego na chwilowe poprawienie humoru:)
To ja juz czekam na zmiany ;))
ja też
Mam nadzieje nowe funkcje w "ulubionych", bylo obiecane, a my czekalismy cicho i cierpliwie :) Pozdrawiam i z gory dzieki :)
Coś tam będzie, ale nie wszystko. Czasu nie starczyło. Kto chce pseudo dużo wygód, uprawnień i nowości, musi przenieść się na inne strony, z piramidką awansu wynosząch jednych użytkowników ponad drugich, kubkiem do wygrania za wpisanie artykułu oraz z miliardem notek prasowych zamiast prawdziwych porad, a także ściąganiem dobrych pomysłów od innych i innymi sprytnymi metodami przyciągania oglądających, których nie cierpię
Ja tylko skromnie myslalam o jakis "zakladkach" w ulubionych , zeby mozna bylo sobie wybrane przepisy jakos zaznaczyc.
Oh, więc to już dziś ;) Pampas ma nockę?
Oj, biedaku, chcesz kawy? hehehe
pociesz się, ja też wciąż na posterunku
Pewnie koło północy zjesz na drugą kolację resztkę knedli morelowych z bahusowego przepisu :)
Przed chwilą nie mogłam wejść na stronę ale to chyba nie z powodu zmian jeszcze bo żadnych nie widzę.
Nie, nie z powodu zmian. Ja też nie mogłam i poleciałam robić wywiad u Pampasa, czy zaczął wcześniej planowaną akcję. Nie zaczął, czeka do północy, jak było umówione. Testuje. Był zdziwiony, że coś nie działało. Ale dobrze, że piszesz, bo znów patrzył na mnie jak na zameldowującą jakąś nieistniejącą głupotę. Wot, przywidziało się babie
To prawda, ze nie dzialalo.. bo tez nie moglam wejsc na strone..i inni tez pytali mnie czy moge wejsc... Myslalam..ze juz nie mogliscie sie doczekac nocnego dzialania na nasza korzysc ;)
p.s. Nie ma lepszej strony niz Wasza!!!! jest pierwsza klasa Q1 !!!!! Te inne nie dorastaja Wam nawet do piet.. nawet do zluszczonego naskorka na pietach .. Dalam sie tam wciagnac... i zaluje tylko, ze dalam im swoje przepisy do uzytku.. :( wejsc..owszem..mozna tam.. dobrowolnie... na zaproszenie... ale wyjsc.. ?? to jakby uciec pajakowi z sieci.. Echhh .. Niech zyje Wielkie Zarcie.. !!!!!!!!!!!!!!
Czekaj, czekaj, znaczy się co? Nie poinformowali Cię, że nie można będzie wycofać ani wykasować zamieszczonych przepisów, ani nie poprosili o wyrażenie wyraźnej zgody na ich pozostawienie na stałe??
Może nie powinnam pytać, bo zaraz znów zacznę kląć na czym świat stoi na mnożące się metody wykorzystywania naiwnosci innych. A to zżymanie się podobno coraz bardziej diabła warte, bo cały świat dąży do wzajemnego wykorzystywania się :/ Po co praca, spryt górą, Kurczę, jak ja tego nie znoszę, no oj! :/
Glumandziu, jak tam Twoje jagody, załóż może jakiś jagodowy wątek na forum ze zdjęciami. My też coś planujemy owocowego. Już część przygotowaliśmy, mimo sarkań Pampasa, że w kółko go do czegoś zaganiam :)
Jagod w lesie dalej mnostwo :)
Zaczynaja sie pojawiac dojrzale borowki, wrzosy jeszcze nie kwitna..i cale szczescie, bo to oznaczaloby niechybnie, ze idzie jesien! ktorej narazie jeszcze nie chcemy.
Zgodnie z obietnica, dodam jagodowa-lesna galerie :) w Galerii :)
Już za chwileczkę, już za momencik... Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało :) W przeciwnym razie moja drżącą ręką redagowana notka o zmianach, która czeka na dodanie w newsach na stronie głównej, pójdzie na marne :(
O północy w Wasze wirtualne życie wkroczy nowy fragment Wielkiego Żarcia, jakiego nie ma żadna inna witrtna internetowa :)