Przypominam po raz już sam nie wiem który. Wszystkie zauważone komentarze nie dotyczące merytorycznie przepisu, są i będą usuwane bez uprzedzenia. Wszelkie dyskusje proszę prowadzić na forum. Bahus
Też mam prośbę do Moderatorów ... Babola strzeliłam i temat, który miał być w "Rozmowach wolnych...", znalazł się w "Dyskusjach o jedzeniu" http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=275938&post=275938&offset=0
Nie będę zakladać nowego tematu więc napisze tutaj. Jak pisałam w innym temacie WZ jest super. Mam jeszcze jedną propozycję czy bedzie możliwość dodawania do ulubionych również całych użytkowników a nie pojedyńczych przepisów? Podział na dodaj przepis lub dodaj autora. Moim zdaniem było by jeszcze bardziej super.
Taka prośba znajduje się na liście życzeń do spełnienia. Aktualnie Pampas pracuje nad opcją wysyłania przepisu. Nie pytałam go, co ma w następnej kolejności. Ze swojej strony mogę zapewnić, że różne udogodnienia będą wprowadzane tak często, jak tylko się da.
Jeszcze jedno pytanie. Czy można jeszcze zrobić by wyszukując jakiegos użytkownika jeżeli nie pamietamy dokladnie jego nicka i go lekko przekręcimy pokazywała się podpowiedź czy chodzi może o te osoby? Wiem, że przeginam z życzeniami ale może mnie nie wyklniecie.
To już jest zrobione. Wystarczy użyć symbolu "*", który zastępuje dowolny ciąg znaków. Używać można tego nie tylko w nazwie autora, ale także w innych polach tekstowych. Wyszukiwarka ma jeszcze sporo różnych "ukrytych" możliwości. Wszystko to zostanie niedługo opisane w szczegółowej instrukcji.
Oczywiście bez. Z cudzysłowem było by kilka symboli Masz po prostu zastąpić to czego nie pamiętasz gwiazdką. Czyli np. szukając "pampasa" możesz u użyć: *mpas lub Pam* lub Pa*as, itp.
Bardzo proszę, o usunięcie komentarzy nie dotyczących przepisu,z pod mojej Biszkoptowej rolady makowej .
http://wielkiezarcie.com/przepis48412.html
zrobione.
Bardzo dziękuję:)
dlaczego wypowiedzi innych sa usuwane , a uszczypliwe uwagi niebieskiej...sa akceptowane, fory??
Przypominam po raz już sam nie wiem który. Wszystkie zauważone komentarze nie dotyczące merytorycznie przepisu, są i będą usuwane bez uprzedzenia. Wszelkie dyskusje proszę prowadzić na forum.
Bahus
Też mam prośbę do Moderatorów ...
Babola strzeliłam i temat, który miał być w "Rozmowach wolnych...", znalazł się w "Dyskusjach o jedzeniu" http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=275938&post=275938&offset=0
Czy moge prosić o przeniesienie?
Dziękuję
Już jest we frywolnych
Dziękuję :)
Nie będę zakladać nowego tematu więc napisze tutaj. Jak pisałam w innym temacie WZ jest super. Mam jeszcze jedną propozycję czy bedzie możliwość dodawania do ulubionych również całych użytkowników a nie pojedyńczych przepisów? Podział na dodaj przepis lub dodaj autora. Moim zdaniem było by jeszcze bardziej super.
Taka prośba znajduje się na liście życzeń do spełnienia. Aktualnie Pampas pracuje nad opcją wysyłania przepisu. Nie pytałam go, co ma w następnej kolejności. Ze swojej strony mogę zapewnić, że różne udogodnienia będą wprowadzane tak często, jak tylko się da.
Jeszcze jedno pytanie. Czy można jeszcze zrobić by wyszukując jakiegos użytkownika jeżeli nie pamietamy dokladnie jego nicka i go lekko przekręcimy pokazywała się podpowiedź czy chodzi może o te osoby? Wiem, że przeginam z życzeniami ale może mnie nie wyklniecie.
To już jest zrobione. Wystarczy użyć symbolu "*", który zastępuje dowolny ciąg znaków. Używać można tego nie tylko w nazwie autora, ale także w innych polach tekstowych.
Wyszukiwarka ma jeszcze sporo różnych "ukrytych" możliwości. Wszystko to zostanie niedługo opisane w szczegółowej instrukcji.
jakoś mi to nie wychodzi narazie. Ta gwiadka ma być z tym cudzysłowiem czy bez? Ma być przed nia spacja czy nie?
Oczywiście bez. Z cudzysłowem było by kilka symboli
Masz po prostu zastąpić to czego nie pamiętasz gwiazdką. Czyli np. szukając "pampasa" możesz u użyć: *mpas lub Pam* lub Pa*as, itp.
Niestety pisze, że takiego użytkownika nie znalazło i nic nie podpowiada. Dla pewności ćwiczyłam na Tobie też.